Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Asztalterítők

- 2 találat
1.Kenag Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1194 Budapest, Méta u. 31. (Méta Centrum)
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kenagkft-c
Rólunk: MINDEN AMI SZÉP, MINDEN, AMI DÍSZÍT, MINDEN, AMI TEXTIL, MINDEN AMIRE SZÜKSÉGE LEHET, HA LAKÁST VAGY BÚTORT DÍSZÍT, TEXTILLEL KERESKEDIK, DÍSZLET- ÉS JELMEZKÉSZÍTŐ, VENDÉGLÁTÓ, SÁTOR ÉS TÁSKA KÉSZÍTŐ, VAGY "CSAK" HOBBI VARRÓ.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Belgiumból importált lakástextileket és szőnyegeket értékesít 15 éve kis -és nagykereskedelmi áron. Bútorszöveteket, függönyöket, dekorációs textileket és egyéb textíliákat, méterárut talál nálunk 1500 m2-en. Luxus textileink egyedülállóak a magyar piacon
2.At Home Art Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1036 Budapest, Perc u. 6.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/athomeartkft-c
Rólunk: Országszerte több partnerrel állunk kapcsolatban és jelenleg a saját franchise-hálózatunk kiteljesítésével is foglalkozunk. Viszonteladóink vannak szerte az országban, ahol a kollekcióink részben vagy egészben megtalálhatók. Több környező országba is értékesítjük termékeinket, melyek megtalálhatóak Szlovákiában, Romániában és Szlovéniában is. Szlovákiában márkabolt-hálózatunk működik. A bookline.hu-val kialakított kapcsolatunk pedig segíti vásárlóink webshopos vásárlásait mind Magyarországon, mind pedig Szlovákiában és Romániában.
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Lakástextil, ajándéktárgy kis- és nagykereskedelme. Lakberendezés