Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Wire fence

- 2 results
1.Van Merksteijn Magyarország Kft.
County:
Pest
Address:
2310 , Csepeli út 15.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hitmetalkft-c-en
About us: Cégünk a világ legnagyobb táblás kerítés gyártójának magyarországi képviseleteként alakult és forgalmazza, a kiváló minőségű 3 illetve 2 dimenziós horganyozott, és PVC-s kivitelben kapható táblás kerítéseket, melyeket nem csak ipari, hanem lakossági felhasználásra is gyártja. Táblás termékeinkre, 10 év garanciát vállalunk. A kerítésgyártásban kiemelkedő szerepet vállaltunk! Érdemes bővebben tájékozódnia cégünk felől Önnek is!
Classification Wholesale
Activity, services: , , , Fence installation , Manufacture of fences
2.MURÁR Drótfonó- Szövő Üzem
County:
Fejér
Address:
2400 , Farkastanya 0110/32 hrsz.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/muraristvand-c-en
About us: Cégünk 1981-ben kezdte meg működését, és azóta meglehetősen kibővült. Jelenleg 4500 m2-es területen és 400 m2-es üzemben folytatjuk termékelőállító és kereskedői tevékenységünket. Dunaújvárosban a 6-os és M6-os út között vagyunk megtalálhatók. [F:]Telephely-Értékesítés: Dunaújváros magasságában, a 6-os számú főúttól 500 m-re Nagyvenyím, Mezőfalva irányában. Hrsz.: 0110/32. [F/] A 6-os főút, és az M6-os autópálya között. Széles termék- és kiegészítőválasztékkal, nagy raktárkészlettel és nagy gyártási kapacitással rendelkezünk.
Classification Manufacturer, Importer, Retail, Wholesale
Activity description: Manufacture of galvanized and plastic coated wire fences and waved wire mesh products, retail and wholesale trade of wire products with large stroge and production capacity.