Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Gypsum cardboard profile

- 6 results
1.Welsprofit-Gipsl Kft.
County:
Pest
Address:
2173 , Köztársaság út 35.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/welsprofit-gips-c-en
Classification Retail, Service provider
2.Masterplast Kft.
County:
Fejér
Address:
8143 , Árpád u. 1/A
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/masterplastkft-c-en
About us: A [F]Masterplast Kft.[/F]-t 1997-ben magánszemélyek alapították székesfehérvári telephellyel. A vállalkozás fő tevékenysége az építőipari nagykereskedelem, amelynek hatékonyságát a gyártói háttér és a hosszú távú márkakereskedői megállapodások biztosítják. Kezdetektől fogva dinamikus fejlődés jellemzi a céget, fokozatosan bővülő partnerszámmal és szélesedő termékpalettával. A cégcsoport (Masterplast Group International) jelenleg Közép-Kelet Európa 13 országában működtet leányvállalatot. A [F]Masterplast küldetése[/F]: Magyarország meghatározó és folyamatosan fejlődő nagykereskedő vállalataként azon elégedett vevőink szolgálata, akik a Masterplasttal együttműködve még sikeresebbé válnak és olyan elkötelezett munkatársi gárda felépítése, akiknek teljesítménye elismert és büszkék a közösen elért eredményekre. A [F]Masterplast [/F]csapatának [F]célja[/F], hogy partnerei részére kiváló minőségű, folyamatosan bővülő termékkört biztosítson kedvező feltételekkel, állandó, magas szintű szolgáltatási színvonal mellett.
Classification Wholesale
Activity description: Wholesale trade of construction materials.
3.Kósa és Társa Bt.
County:
Komárom-Esztergom
Address:
2500 , Hősök tere 6.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kosaestarsab-c-en
Classification Retail
Activity, services: , Paint store, Plasters, Wall Papers
4.Kósa és Társa Bt.
County:
Komárom-Esztergom
Address:
2500 , Hősök tere 6.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kosaestarsab-c-en
Classification Retail
Activity, services: , Paint store, Plasters, Wall Papers
5.Gips-Protech Kft.
County:
Budapest
Address:
1107 , Száva u. 4
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gips-protechkf-c-en
About us: Ha Ön építkezik, lakást felújít vagy szárazépítész, esetleg viszonteladó, akkor nem hagyhatja figyelmen kívül a Gips-Protech Kft. kínálatát, szakmai tudását, árait. Cégünket 1997-ben szárazépítészeti anyagok, valamint ehhez kapcsolódóan szigetelőanyagok kereskedelemére hoztuk létre. Kereskedelmi tapasztalataink, bővülő raktárkapacitásunk, és a gyártókkal régóta fennálló közvetlen kapcsolatunknak köszönhetően, termékeink lakossági értékesítése mellet, kitűnő kondíciókkal tudunk szolgálni kivitelezők, illetve ezen termékek forgalmazásával foglalkozó viszonteladók részére. Saját gépjárműparkunkkal összeghatártól függően, akár díjtalanul szállítunk az ország egész területén. A kereskedelmi tevékenység mellett tapasztalt, rutinos, tisztán és pontosan dolgozó kivitelező partnerekkel, a lehető legrövidebb idő alatt megépítjük legegyedibb terveit. Csak fantáziája szabhat határt elképzeléseinek... Saját maga szeretné megvalósítani terveit? Munkáját ingyenes anyagszükséglet-számítással, illetve szaktanácsadással segítjük. Reméljük elégedett partnerként találkozunk újra és újra!
Classification Manufacturer, Importer, Retail, Wholesale, Agency, Service provider
Activity description: Trade of partition walls of plasterboards, suspended ceilings, thermal and acoustic insulation materials, interior doors.
6.Hexasteel Kft.
County:
Bács-Kiskun
Address:
6400 , Vörösmarty u. 96.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hexasteelkft-c-en
About us: Hexasteel Kft, acélszerkezet gyártással, és acélszerkezet szereléssel, és építőipari kivitelezéssel foglalkozó kft. Célunk, hogy minden igényt kielégítően tökéletes szolgáltatásban részesítsük, kedves ügyfeleinket. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, Ön is elégedett lesz majd! Bővebb tájékoztatás érdekében, mindenképpen látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben! Ereszcsatornára lenne szüksége? Nálunk garantáltan megtalálja majd a megfelelőt! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Classification Service provider