Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Metallmassenartikel

- 27 Treffer
1.Novometál Bt.
Komitat:
Somogy
Anschrift:
8600 , Örsi u. 15.
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
E-Mail:
,
Webseite:
Über uns: A Novometál Bt. 1992 óta van jelen a piacon. Kezdetben saját műhelyeinkben kizárólag fémforgácsolással foglalkoztunk, de mára több üzem összefogásával a technológiák széles palettáját kínáljuk. Cégünk főképpen elektromos berendezések vezető, illetve szigetelő alkatrészek gyártásával foglalkozik, a legegyszerűbb acél és műanyag daraboktól, a bonyolultabb, többkomponensű alkatrészekig. A teljes körű szolgáltatás érdekében összeszerelési műveleteket is végzünk. A technológiák összehangolásával és folyamatos ellenőrzésével törekszünk a legjobb minőségre. Cégünk a 2006-os év elején megszerezte az EN ISO 9001-es minősítést. Legfontosabb partnerünk az Schneider Electric. (Cégünk postázási címe: 8600 Siófok, Örsi utca 15.)
Firmenprofil: Spanabhebende Bearbeitung. Herstellung von Metallmassenartikeln und elektronischen Bauelementen.
2.Pánczél Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2030 , Porcsinrózsa u. 10.-12.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-Mail:
,
Webseite:
Über uns: PÁNCZÉL Kft. BEMUTATÁSA. A Pánczél Kft. 1998-ban kezdte meg a működését a korábbi egyéni vállalkozói tevékenység folytatásaként. A névválasztást az egyik tulajdonos családneve kínálta. A kezdetekben szerszámkészítéssel, és kötőgép alkatrészgyártással, javítással foglalkoztunk. Az igények és lehetőségek növekedésével a tevékenységi kör és a géppark tovább bővült. A szerszámkészítéshez szükséges alapvető gépek, esztergagépek, marógépek, síkköszörűgépek mellett fokozatosan bővült az excenterprések száma, hidraulikus daraboló olló, és karos hajlítógép, a legmodernebb igényeknek megfelelő hegesztőgépek. Ekkor már jó nevű megrendelők részére gyártottunk rozsdamenetes aknatetőket, ipari létrákat, szélerőművekbe és más felhasználási területekre. A HAILO GmbH-val közösen fejlesztettük ki a 44 tonnás közúti terhelésre alkalmas rozsdamentes aknafedlapokat. Az aknatetők számos változatát gyártjuk a mai napig is a HAILO és más megrendelők részére, akár egyedi elképzelések alapján. Az aknatetők gyártásának költségcsökkentése érdekében előre kellett menekülni. 2005-ben először a HAILO munkák részére lett beszerezve egy PLATINO HS 30-as lézervágógép, ROFIN 2500 W-os széndioxid lézerrel. A saját felhasználás mellett megkezdődött a bérmunkában történő lézervágás. A lézervágás mellett felmerült az igény a hidraulikus élhajlítógép beszerzésére. 2007-ben egy AMADA AFT 170/4 élhajlító lett üzembe állítva. A jelenlegi telephelyet 2002-ben építettük. Fokozatosan bővítve értük el mai nagyságát. Mintegy 1200 négyzetméter alapterületű üzemépületben adunk helyet a szerszámkészítő, az alkatrész tömegcikk gyártó, lakatos, forgácsoló, hegesztő, lézervágó és élhajlító egységeknek. A munkatársaink száma fokozatosan bővült. Napjainkban mintegy 40 fő dolgozik a Pánczél Bt.-ben. Közöttük kiváló szakemberek, szerszámkészítők, lakatosok, minősített hegesztők, forgácsolók, és mérnökök találhatók. A cég éves árbevétele mintegy 500 millió Ft. Az éves megrendelések száma 6 ezer körüli. Büszkék vagyunk arra, hogy a családi vállalkozási kezdetekben megszokott családias hangulatot megőriztük. Az igényeket legjobb tudásunk szerint gyorsan és rugalmasan próbáljuk meg kielégíteni.
MARKEN Impulzus
Firmenprofil: Werkzeugbau, Herstellung von Metallmassenartikeln. Laserschneiden.
3.Metal-Harvest Kft.
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2510 , Esztergomi u. 125.
4.Farkas-Farm Kft.
Komitat:
Békés
Anschrift:
5946 , Komlósi u. 13.
Über uns: Cégünket 2003-ban alapítottuk, családi tulajdonban van. 2003-ban mezőgazdasági tevékenységgel is foglalkoztunk, ma már csak fémipari tevékenységeket végzünk. 2009 évelején lehetőségünk nyílt egy új üzem épület megvásárlására, ezzel együtt nőtt a kapacitásunk is. Cégünknél jelenleg 13 fő szakmunkás végez munkát, végzünk bérmunkát, illetve helyszíni szerelést és védőgázos hegesztést, hegesztőink egy része rendelkezik érvényes minősítéssel is. Referenciák: Alföld Porcelán Edénygyár Zrt Hódmezővásárhely /Gépek karbantartása, égetési segédeszközök gyártása/ Linamar Hungary Nyrt Orosháza /Védőgázos hegesztés/ Váll-ker Kft Makó /Védőgázos hegesztés/ Svájc /Tömegcikk gyártás/
Firmenprofil: Metallbau
5.Török Vegyes Iparcikk Nagykereskedelmi Kft.
6.Tegometall Polcszerkezet Gyártó Kft.
Komitat:
Békés
Anschrift:
5600 , Berényi út 134.
7.Uniriv Kft.
Komitat:
Vas
Anschrift:
9735 , Bognár Ignác köz 5.
Über uns: 1991-ben alakult a cégünk, 57 fővel dolgozunk.
MARKEN DSU
8.Kaldera Kft.
9.A+A Barkács Kkt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1076 , Péterfy Sándor u. 51.
10.Szerép Kft.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6000 , Segesvári u. 23.
11.T+V Kereskedelmi Kft.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3521 , Kassák Lajos u. 40.
Über uns: Társaságunk a miskolci T+V Kereskedelmi Kft. 1991-ben alakult családi vállalkozás. Cégünk zár, zárbetét, kilincs, lakat, nyílászáró-tömítés, vasalat, csavar és egyéb fémtömegcikk nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Az alábbi gyártók közül Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az Euro-Elzett Kft., a Kaba Elzett Kft., a Roto Elzett Kft., a Földes Vegyesipari Kft. és a Genesis Hungary Kft.(Maestro) márkanagykereskedői feladatait látjuk el.
12.Szűcs József
Komitat:
Pest
Anschrift:
2769 , Ceglédi út 14/G
14.NC-Profil Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1095 , Soroksári út 164.
15.Metál-Ker Ipari Szolgáltató és Innovációs Kft.
Komitat:
Zala
Anschrift:
8999 , Dózsa György u. 16.
16.Modul Kft.
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5008 , Ószanda 0819/3 hrsz.
18.Lamersz '97 Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2116 , Turai u. 4.
19.Metálmaró Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1185 , Árvai u. 5.
20.Varga Speciál Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1135 , Szent László út 60-64.
Über uns: Cégünk 1991 óta felületkikészítési, galvanizálási tevékenységet folytat. Cégeknek, és magánszemélyek részére is végzünk felületkezelési szolgáltatást. Tevékenységünk: horganyzás, nikkelezés, foszfátozás, rozsdamentes acél pácolás, gyémánt, és CBN szerszámok forgalmazása.
22.Duna-Mix Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2600 , Barabás Miklós u. 1.
Über uns: A Duna-Mix Kft. állami tulajdonú gazdasági társaság, mely széles körű ipari termelő és kereskedelmi tevékenységet folytat. Cégunk az ügyfeleink kiváló színvonalú kiszolgálása melletti eredményes gazdálkodás.
Firmenprofil: Herstellung von Metallwaren; Drucksachen und sonstigen Druckerzeugnissen; Kurzwaren; Konstruktionsteilen, Fertigbauteilen, Ausbauelementen und Fertigteilbauten aus Holz; Knöpfen und Kunststoffverschlüssen.
23.Metallum-Oktaéder Bt.
Komitat:
Veszprém
Anschrift:
8542 , Bocskai u. 12/A
Über uns: Társaságunk, 2000-ben alakult. Termékeink, főként rozsdamentes acélból készülnek. Fő tevékenységünk, a darabolás, sorjázás, hajlítás, hengerítés, AWI hegesztés, csiszolás, polírozás. Cégünk, rozsdamentes acél feldolgozásával, és megmunkálásával foglalkozik. Termékeink között, megtalálhatja, az elhúzható kapukat, korlátokat, fegyverszekrényeket, és még nagyon sok, számtalan egyéb terméket!
24.Ese-Trans Bt.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
2400 , Szondi út 6.
25.MP Bilincs Kft.
Komitat:
Heves
Anschrift:
3372 , Petőfi S. u. 37.
Über uns: Az MP Bilincs Kft. kis létszámú dolgozóval látja el importőri és nagykereskedelmi tevékenységét. A magyar piacon leginkább kiszolgálásunk gyorsasága és pontossága segítette előrehaladásunkat.
MARKEN MPC
Firmenprofil: Herstellung, Großhandel und Import von Metallmassenartikeln.
26.Spirálter Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2095 , Petőfi S. u. 18.
Über uns: Cégünk 1990-ben alakult. A Kft. 100%-ban magyar tulajdonú. Az üzem Pilisszántó, Petőfi S. u. 18. sz. alatt található, Budapesttől 20 km-re. Célunk a partnereink igényeinek maximális kielégítése, a minőség folyamatos javítása, ennek a célnak az érdekébe 1998-ban bevezettük az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert, melyet folyamatosan fejlesztünk. Fő profilunk: kis és nagy sorozatú rugógyártás, ezen belül a kör keresztmetszetű anyagból gyártott nyomó, húzó, torziós, idomrugók tervezése - gyártása, valamint szalagacélból készülő rugók készítése. Ezen kívül vasipari tömegcikkek sorozatgyártásával is foglalkozunk. Megrendelőinknek igényük szerint, ha kell egyedi darabokat is, elkészítünk. Főbb megrendelőink: gépipar, műszeripar, autóipar, multinacionáliscégek, nagyvállalatok és sok kis és közép vállalat. Körülbelül 1000 vállalkozással állunk kapcsolatban. Reméljük, Önnel is tudunk üzleti kapcsolatot teremteni.
Firmenprofil: Herstellung von Federn aller Art (Blatt- und Schraubenfedern)
27.Ép-Fém Kkt.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6448 , Szent István u. 35.