Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Térburkolat

- 25 találat
1.Vépfu Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6100 Kiskunfélegyháza, Bajcsy-Zsilinszky u. 49/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/vepfukft-c
Rólunk: A társaság 2001. júniusában átalakulással jött létre a Vízhányó László egyéni cégből, amely 1990-től működik. Kezdetben fő tevékenységünk a belföldi közúti teherszállítás és autódaruzás volt, mely főként az építőiparra összpontosult. Az idők során bővítettük gépjárműparkunkat, kiegészítettük földmunkagépekkel, így társaságunk rendelkezik azokkal a gépi eszközökkel, amelyek birtokában a közmű és útépítés megvalósítását végző társaságok beszállítójaként tevékenykedünk. Önállóan pedig épületbontást, útalapépítést, pincekiemelést, tóásást és különböző nagy tömegű földmunkákat tudunk vállalni. Építőanyag kereskedésünk és építési - bontási törmelék kezelő telepünk működése lehetővé teszi bármely építőipari kivitelező teljes körű kiszolgálását. Referenciamunkáink: - Kész Építő Zrt. - Bácsvíz Zrt. - Démász Primavill Hálózatszerelő Ipari Kft. - Előszer Kft. - Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata - Duna Aszfalt Kft. Jelenleg 33 fővel egy 10000 m2-es telephelyen működünk az oldalon megtekinthető "géppark"-kal. Földmunkagépeink kezelővel bérelhetők, de az építőipari kisgépeink kezelő nélkül is kölcsönözhetők. Terveink közt szerepel a géppark folyamatos újítása, bővítése, valamint az építőanyagok választékának kiszélesítése. Nagy örömünkre szolgál, hogy már korábbi ill. meglévő megrendelőink, vásárlóink bizalommal és elégedettséggel fordulnak hozzánk. Vállalatunk sikere és fejlődése a jól végzett munkában és a kiváló minőségben rejlik.
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Daruzás 0-25 tonnáig, hulladékkezelés, fuvarozás 0-24 tonnáig, és gépi földmunkák tartoznak a fő tevékenységeink közé. Továbbá, folyamatosan frissülő akciókkal várjuk az érdeklődőket építőanyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozó telephelyünkön.
2.Stones-Gránit Bt.
Megye:
Nógrád
Cím:
3074 Sámsonháza, Petőfi út 41.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/stones-granitb-c
Rólunk: Stones Gránit kft. fő tevékenységi köre a kőmegmunkálás, és a kőgránit. Legyen szó sírkőről, vagy térburkolatról, de foglalkozik a cég kovácsoltvas megmunkálással is. Látogasson el oldalunkra, ahol egyedi és minőségi termékek közül választhat nagy választékban. Stonesgranit.hu oldalon mindent megtalál,vagy keressen fel minket Sámsonházán.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Kőkereskedelem, Kőmegmunkálás
Tevékenységi ismertető: Kőfeldolgozás, kőkereskedelem.
3.Madéma Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9400 Sopron, Győri út 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mademautepito-c
Rólunk: [F]MADÉMA 2006 ÚTÉPÍTÓ KFT. [/F] [F]Cégbemutatkozó[/F] Cégünk a Madéma 2006 Kft. (jogelődje a Fodróczy Útépítő Kft.), egy 2000 óta működő, folyamatosan fejlődő vállalkozás, melynek keretében aszfalt, beton térburkolatokkal széleskörű munkákat végzünk. Cégünk felszereltsége lehetővé teszi, hogy megrendelőink igényeit túlnyomó részben saját vállalkozásunkon belül elégítsük ki. Széleskörű ismereteinket és kapcsolatainkat kamatoztatva, tevékenységünk az útépítés egész területét átfogja. Az elmúlt közel tíz év alatt szakembereink nagy tapasztalatot szereztek a hagyományos mellett a speciális alapanyagok bedolgozásában is. Meglévő ügyfeleink elégedettsége, töretlen bizalma a bizonyíték szolgáltatásaink minőségére. A teljesség igénye nélkül, íme néhány ügyfél, akik kitüntettek bizalmukkal: Sopron Holding Zrt., Blaguss Agora Hungary Kft., Fertőszentmiklós Város Polgármesteri Hivatal, Fertőd Város Polgármesteri Hivatal, Nagycenk Nagyközség Polgármesteri Hivatal, Fertőrákos Polgármesteri Hívatal, Sempermed Kft., Semperform Kft., Trendhaus-Készház Kft., Autoliv Kft., Gebruder Haider Kft., Reifen Ritz Kft., Spar Magyarország Kft., Wabi Beauty Center Kft. Mivel céljaink között hosszú távon vállalkozásunk fejlődése szerepel, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelőinket kedvező vállalási árainkkal, munkánk minőségével, a határidők betartásával, teljes körű kiszolgálással tartsuk meg. [F]Cégfilozófiánk[/F] A sikerhez vezető út erőbevetéssel, megbízhatósággal és őszinteséggel van kikövezve. Cégünk filozófiája három elven alapul: [F]1. Komplexitás[/F] Rohanó világunkban sok igazán fontos dologra sem tudunk időt szakítani, miért vesztegetnék olyasmire, amire nem muszáj. Mi szeretnénk ügyfeleink válláról levenni terheinek egy részét azzal, hogy széleskörű útépítési ismereteinket és kapcsolatainkat kamatoztatva teljes körű szolgáltatást kínálunk. [F]2. Rugalmasság[/F] A világ állandóan változik, változnak az elvárások és a követelmények. Éppen ezért nem engedjük meg magunknak, hogy elkényelmesedjünk. Fokozottan figyelünk partnereink kéréseire és kívánságaira, a velünk szemben támasztott igényeikhez minél rugalmasabban alkalmazkodva igyekszünk a legjobbat nyújtani. [F]3. Hosszútávú gondolkodás[/F] Igen a világ folyamatosan változik, mégis mindenkinek szüksége van biztos pontokra, melyekre bármikor támaszkodhat. Mi ezt tartjuk szem előtt, ez motivál minket munkánk során. [F]Partnerek[/F] Cégünk a közel tízéves működése alatt megbízható alvállalkozói kapcsolatrendszert alakított ki, így a saját eszközeivel el nem végezhető munkafázisokat is képes kivitelezni. Az alvállalkozók által elvégzett munkára ugyanazt a magas minőséget vállaljuk, mint a sajátunkra. Minőségi munkát csak minőségi alapanyagokkal lehet készíteni. A magas minőséget a magyar, német és osztrák gyártók termékcsaládjai jelentik. Reméljük honlapunk felkeltette az érdeklődését, és hamarosan személyesen is konzultálhatunk Önnel!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Aszfalt-, beton-, térkő burkolatok készítése 1-10.000 m2-ig. Esővíz-hasznosító berendezések forgalmazása, teljes körű kivitelezéssel. ECORASTER talajrögzítő rendszerek forgalmazása, beépítése.
4.Agócsker 2002 Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 35.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/agocs2002kft-c
Rólunk: Cégünk betontermékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Szolgáltatásainkhoz tartozik még a tereprendezés, gépi földmunka, valamint kerítés telepítése, készbeton és forgalmazott termékeink szállítása.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Termelő, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Betontermékek gyártása, forgalmazása. Díszítőszobrászat.
5.HÉP Horváth Építő Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7624 Pécs, Batsányi u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/horvathepitob-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Padló-, fal- és térburkolatok készítése. Iroda- és lakásbelsők felújítása, átalakítása magas színvonalú szakipari munkákkal.
6.Pamtex Kft.
7.Magyar Metal Trans Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1185 Budapest, Rimaszombat u. 29.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/magyarmetaltr-c
Rólunk: A cégünk fő profilja: egyrészt teljes körű építőipari generálkivitelezés, alapkőletételtől kulcsátadásig, másrészt gyárak, középületek, épületek bontása, és technológiai bontások, Vállalunk többek között kertépítést, hőszigetelést, szerkezetkész kivitelezést és lakásfelújítást,térburkolatok és támfalak lépcsők járdák építését, ezen kívül épületek bontását ügyintézéssel együtt. Cégünk foglalkozik homlokzati állványok és zsaluzat bérbeadásával is.
Besorolás Szolgáltató
Márkák: Dryvit
Tevékenységi ismertető: Földmunka, épületbontás és épületek kivitelezése.
8.Szendrődi Péter Central Park
9.Korintex Global Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7633 Pécs, Szigeti út 75.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/korintexglobal-c
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Természetes kő kis- és nagykereskedelme.
10.VER-BAU Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6000 Kecskemét, Garay u. 11.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ver-bauepitoip-c
Rólunk: A kecskeméti székhelyű, de országszerte és határainkon túl is kiváló referenciákkal rendelkező Ver-Bau Kft. 1985-ben alakult. Két fő üzletága: generálkivitelezés, valamint ipari padlók és térburkolatok kivitelezése. Ipari létesítmények, lakó- és középületek kivitelezése mellett, termelőüzemek és gyártócsarnokok átalakításával és felújításával is foglalkozik. A cég másik fő tevékenysége a különféle igénybevételnek ellenálló ipari padlók, bazalt, út- és térbetonok kivitelezése, amelyből évente több mint 500.000 m2-t készít megrendelőinek megelégedésére. Generálkivitelezés: ipari létesítmények, családi házak, lakó- és középületek, ipari padlók kivitelezése. kéregerősített padlók, szálerősítésű betonpadlók, műgyanta padlók, fugamentes padlók, bazalt, út- és térbetonok, önterülő kopásálló padlók. Ver-Bau Kft. romániai leányvállalata: Ungaria Sucursala Cluj Cluj-Napoca, str. G-Ral Traian Mosoiu, Nr.48. Ap.6. (www.verbau.ro)
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Generálkivitelezés: ipari létesítmények, családi házak, lakó- és középületek, ipari padlók kivitelezése.
11.Böczögő Bt.
Megye:
Zala
Cím:
8394 Alsópáhok, Keszthelyi út 055 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/boczogobt-c
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: TÜZÉP
Tevékenységi ismertető: Tüzelő- és építőanyag forgalmazása. Levelezési cím: 8380 Hévíz, Dósza Gy. út 29.
12.Arnimpex Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6344 Hajós, Hunyadi u. 39.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/arnimpexkft-c
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Építőanyag-forgalmazás, Kivitelezés, Magasépítés
Termékek: Térburkolat
Tevékenységi ismertető: Építőanyag-forgalmazás. Kivitelezés, magasépítés, ipari padló készítése.
13.Senter Kft.
Megye:
Somogy
Cím:
8623 Balatonföldvár, Szentgyörgyi út 106.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/senterkft-c
Besorolás Kisker, Szolgáltató
14.Renovatio Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2870 Kisbér, Széchenyi út 43.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/renovatiokft-c
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Építőanyag-forgalmazás, Tüzelőanyag, TÜZÉP
Tevékenységi ismertető: Építőanyagok és tüzelőanyagok forgalmazása, kis- és nagykereskedelme. Minden fajta építőanyag A-Z-ig.
15.Urszin László
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3562 Onga, Muskátli u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/urszinlaszlo-c
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Gránit feldolgozása, terméskő értékesítése, kivitelezése, sírkő készítése.
16.Delta-Plan Bt.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6400 Kiskunhalas, Erdei F. tér 6/C II/36.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/delta-planbt-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Földmunka, Mérnöki tervezés, Térburkolás, Útépítés
Tevékenységi ismertető: Utak, kerékpárutak, járdák, parkolók, térburkolatok tervezése.
17.Glasz-Ko Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1182 Budapest, Halomi út 4-6.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/homeart313kf-c
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Burkolóanyag gyártása, Üveggyártás
Márkák: Viacolor
Tevékenységi ismertető: Térburkolás, burkolókő forgalmazása. Ólomüveg, Tiffany lámpa, tükör készítése egyedi tervek alapján. Homokfúvás, hőszigetelt üveg gyártása.
18.Reneszánsz Zalaegerszeg Kőfaragó Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2543 Süttő, Rákóczi u. 64.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/reneszanszzala-c
Besorolás Gyártó, Importőr, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Kőfaragás
Tevékenységi ismertető: Kőfaragás, restaurálás.
19.Tanabo Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1212 Budapest, Kassai u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tanabokft-c
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Építőanyag
Tevékenységi ismertető: Zalakerámia, spanyol fal- és padlóburkolatok, viszonteladóknak gyári áron. Olasz csaptelepek, zuhanykabinok. Alföldi szaniteráruk, kádak, sarokkádak forgalmazása.
20.Aquagázker Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2049 Diósd, Balatoni u. 14.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/aquagazkerkft-c
Rólunk: Üzletünk, 1996 óta foglalkozik, különféle kerti berendezések, tárgyak gyártásával. Célunk, a jól felhasználható, biztonságos, és tartós termékek kialakítása. Esztétikusan kialakított játszótér létrehozása, és nagyon sok egyéb szolgáltatás. Óvodai játék, falburkoló és nagyon sok egyéb termék, mellyel találkozhat ha minket választ! Keressen fel minket Ön is mielőbb! Forduljon hozzánk bizalommal!
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Játszóterek karbantartása, Kerti bútor
Márkák: AJK, Domo, Semmelrock
Tevékenységi ismertető: Játszóterek minősítéssel, kerti játékok, garnitúrák, pavilonok, szökőkutak, műkő dísztárgyak, virágtartók, kerti grillek, térburkolatok, terméskövek, járdalapok, támfalelemek, kerti bútorok, szauna, infrakabin, kő.
21.Inter Trans Way Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2083 Solymár, Pilisvörösvári u. 15.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/intertransway-c
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Építőanyag-forgalmazás, Földmunka
Tevékenységi ismertető: Építőanyag-forgalmazás. Földmunka.
22.Kiss Kertész Duó Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6042 Fülöpháza, 041/37 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kisskerteszdu-c
Rólunk: A cég tulajdonosai Babos András és Kiss Csaba - mindketten kertészmérnökök - mint szakemberek, célul tűztük ki, hogy a lehető legkorszerűbb technológiával, a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelelően valósítjuk meg megbízásainkat. A több éves folyamatos fejlesztésekkel együtt igen figyelemre méltó technológiai sor áll rendelkezésünkre az alábbiak szerint (természetesen csak a jelentősebb gépeket kiemelve): - Kubota B2400 típusú kertészeti traktor, a megbízható erőgép - Dairon speciális talajelőkészítő és fűmagvető gép - Carroy Girraudon rotor: vízszintes tengelyű fűkasza és gyepszellőztető gép - Cornu függesztett permetező kertészeti felhasználásra, valamint szelektív gyomirtásra - Roteco egytengelyes kerti traktor, kis területek hatékony talaj előkészítéséhez - HP 600 típusú fűvetőgép a kis területek kiegészítő füvesítésére - Kawasaki önjáró fűnyírógép Cégünk szakemberei és dolgozói, a tervezéstől a kivitelezésen át az elkészült munka fenntartásáig mindent megtesznek, hogy Megrendelőink elképzelései valóra váljanak. Tevékenységi körünk kiterjed a kertépítés összes elemére: növénytelepítésekre, füvesítésre, kerti tavak, sziklakertek készítésére, térburkolatok építésére, automata öntözőrendszerek telepítésére és ezek fenntartásra. Az eseti növénybeszerzési problémák, valamint a bővülő minőségi kereslet miatt faiskolai növénytermesztéssel is foglalkozunk megalakulásunk óta.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Cégünk tevékenysége: kertépítés (tervezés, gépi füvesítés, növénytelepítés), térburkolat- és öntözőrendszer-építés, díszfaiskolai termesztés és parkfenntartás.
23.Tóth Project Építésziroda Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9330 Kapuvár, Esterházy Pál sétány 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tothprojectep-c
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Tervezés, tanácsadás, építőanyagok kis- és nagykereskedelme.
24.Törkenczy József, Partner üzletház
Megye:
Veszprém
Cím:
8400 Ajka, Béke u. 18.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/torkenczyjozse-c
Rólunk: Cégünknél 6 fő alkalmazott dolgozik.
Besorolás Importőr, Kisker
Tevékenységi ismertető: Építő- és tetőfedő anyag, lakásfelszerelés, nyílászáró kiskereskedelme.
25.Frühwald Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5600 Békéscsaba, Berényi út 136/1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fruhwaldkft-c
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Építési betontermék gyártása.