Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Páncélszekrény

- 20 találat
1.Strauss Metál Biztonságtechnika, Strausz János
Megye:
Baranya
Cím:
7630 Pécs, Mohácsi út 107.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/straussmetalb-c
Rólunk: Cégünk már a 20. éve van jelen a magyar piacon. Biztonságtechnikai eszköz gyártással foglalkozunk. Hihetetlen mennyiségű és hitetlen választékú széfekkel állunk szíves rendelkezésére. Padlószéf, fali széf, bútorszéf, és még sorolhatnám a különböző típusokat, melyeket csak tökéletes minőség mellett, találhat meg nálunk! Mindemellett széleskörű tanácsadással is az Ön rendelkezésére állunk, a széfekkel kapcsolatban! Bővebben tájékozódna? Látogasson el honlapunkra!
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Márkák: Strauss Metál
2.Mixel Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2336 Dunavarsány, Petőfi u. 3/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mixelkft-c
Rólunk: Fő termékeink: felszíni vízelvezető rendszerek (esővízgyűjtés, folyókák, olajfogók, zsírfogók, kényszeráramlású és keverésű átemelő akna, iszapfogók, szennyvíztechnológia, csatornarendszerek), amelyek hasznosak, környezetbarátok és korszerűek.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: Hauraton, Primat
3.Müller & Schmidt Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1066 Budapest, Dessewffy u. 43. II/12.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mullerschmid-c
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika, Fémszerkezetgyártás, Lakatosipar
Tevékenységi ismertető: Fémszerkezetgyártás. Mechanikai biztonságtechnikai termékek egyedi és szériagyártása, igény szerint szállítása, beszerelése. Székhely: 1066 Budapest, Dessewffy u. 43. II/12.
4.Goldbüro 2000 Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1134 Budapest, Szabolcs u. 12-16.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/goldburo2000k-c
Rólunk: A [F]GOLDBÜRO 2000 KFT. fő profilja irodabútorok szállítása, helyszíni szerelése. Igény esetén egyedi berendezések kivitelezése. Termékeink között találhatóak favázas székek, fémvázas ülőbútorok, forgószékek, vezetői szövetes és bőrfotelek, ülőgarnitúrák. Teljes körű szolgáltatásunk a helyszíni felméréstől a kulcsátadásáig terjed.[/F]
Besorolás Kisker, Nagyker, Képviselet
Tevékenységi ismertető: A GOLDBÜRO 2000 KFT. fő profilja irodabútorok szállítása, helyszíni szerelése. Igény esetén egyedi berendezések kivitelezése. Termékeink között találhatóak favázas székek, fémvázas ülőbútorok, forgószékek, vezetői szövetes és bőrfotelek, ülőgarnitúrák
5.Maróti Páncélszekrény Ker. és Szolg. Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1086 Budapest, Magdolna u. 42.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/marotiattila-c
Rólunk: Egyedi gyártású szekrényeket készítünk, régi szekrényeket felújítunk, átépítünk, restaurálunk. Nyitvatartás: H-P: 8-16.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Biztonságtechnika.
6.Festi-Rest Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1101 Budapest, Salgótarjáni u. 61/B II/78.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/festi-restbt-c
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Páncélszekrények műszaki nyitásával, javításával, felújításával és zárátalakítással foglalkozunk. Vannak eladó, használt páncészekrényeink, amelyeket felújított állapotban értékesítünk, így nálunk kaphatók kategóriában erős, de árban kedvezőbb széfek is.
7.Mile Banktechnika Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1117 Budapest, Hunyadi János út 16.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/milebanktechni2-c
Rólunk: Banktechnika, biztonságtechnikai eszközök, nagykereskedelmével találkozhat abban az esetben, amennyiben minket választ. Biztonságtechnikai eszközök, páncélszekrények széles választéka várja Önt. Amennyiben ezzel kapcsolatban szeretne bővebben tájékozódni, még több információhoz jutni, mindenképpen látogasson el honlapunkra! Manapság nagyon fontos hogy bebiztosítsuk magunkat minden tekintetben, érdemes elgondolkodni szolgáltatásainkon Önnek is
Besorolás Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Mechanikus biztonságtechnikai berendezések tervezése, telepítése, szaktanácsadás, forgalmazás.
8.M+P Security Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2084 Pilisszentiván, Klapka u. 11.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mpsecuritykf-c
Rólunk: Cégünk 1997-ben alakult. Szakembereink gyári kiképzést kaptak a kanadai Cansec cégnél beléptető rendszerek tervezéséhez, kivitelezéséhez szükséges ismeretekből, a svájci KABA Baxess cégnél a nagybiztonságú PAXOS Compact zárak szerelési és üzemeltetési ismereteiből, ill. a La Gard zárgyár mechanikus és elektronikus zárainak szerelési és javítási ismereteiről. Szakembereink a külföldi cégek továbbképzései mellett számos magyar képviseleti cég által tartott oktatáson is részt vesznek a technikai ismeretek folyamatos bővítése céljából.
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Páncélszekrények, beléptetőrendszerek, video-megfigyelő rendszerek és elektronikus vagyonvédelmi rendszerek kis- és nagykereskedelme.
9.Banktech Safe Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1119 Budapest, Petzvál J. u. 44.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/banktechsafek-c
Rólunk: Szeretné értékeit, vagyonát biztos helyen tudni? Unja már a párnája alá, vagy a fiókba rejteni kötvényeit? Önnek a Banktech Safe Kft-re van szüksége. A Budapesten található cég olyan bizonságtechnikai eszközöket forgalmaz, melyekkel minden értékét a legbiztosabb helyen tudhatja. Kínálatukból kiválaszthatja az Ön számára legideálisabb páncélszekrényt, tűzálló szekrényt. A kiválasztott terméket házhoz szállítják és be is építik, így Önnek ezzel sem lesz problémája. Forduljon bizalommal a Banktech Safe Kft-hez, és ezek után garantáltan nyugodtan aludhat!
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
10.Safeclinik Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1172 Budapest, Ezüst u. 17.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/safeclinikbt-c
Rólunk: Legyen szó akár milye fajta széfről, a laptop széfen ét a tűzállón keresztül, a minőségi termékekkel a Safeclinik Bt. Foglalkozuk, akiket felkereshet személyesen is Budapesten a márkaboltba, de rá is kattinthat a pancelszekreny.hu oldalra. Számos akció közül tud választani, és a széles termékpalettát is megnézheti, természetesen mindent jutányos áron.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Páncélszekrény-javítás.
11.Banktechnika Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9027 Győr, Tátika út 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/banktechnika-c
Rólunk: Banktechnika? Bankokkal kapcsolatban, az ember eszébe leginkább a tökéletesség, a katonás rend, a precizitás jut eszébe. Érmeszámoló, páncélszekrény, bármire is legyen szükségük, mi vagyunk az Ön számára tökéletes megoldás,a tökéletes választás. Amennyiben bővebben tájékozódna szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik!
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Banktechnika
Tevékenységi ismertető: Páncélszekrények, időzáras kasszák, bankjegy- és érmetálcák, Rexel irat-megsemmisítők, spirálozók, laminálók, hőkötők, árfolyam- és kamatkijelző táblák, bankjegyszámlálók, érmeszámlálók, érmeválogatók, érmerollnizók forgalmazása.
12.Faktor 2000 Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9400 Sopron, Pozsonyi u. 48.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/faktor2000kft-c
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Biztonságtechnikai berendezések, páncélszekrények a Faktortól. Máshova nem sorolt egyéb fémfeldolgozási termék gyártása, kis- és nagykereskedelme.
13.H. Biztonsági Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2315 Szigethalom, Széchenyi út 20.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hbiztonsagik-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika
Tevékenységi ismertető: Biztonságtechnika és vagyonvédelem.
14.Műárt-Lux Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/muart-luxbt-c
Rólunk: A MÜÁRT-LUX BT. jelen van mindenütt, ahol a biztonság, tűz- és vagyonvédelem alapvető követelmény. Szakembereink több évtizedes gyártási és forgalmazási tapasztalattal segítik a vállalkozókat és magánszemélyeket a részükre biztonságot szolgáló vagyonvédelmi, tűz-, környezet- és munkavédelmi eszközök kiválasztásában. A kínálatunk nagyobbik részét hazai gyártók beszállítása révén biztosítjuk, ezáltal több ezer hazai munkavállalónak nyújtunk munkalehetőséget.
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Tűz- és vagyonvédelmi eszközök nagykereskedelme. Páncélszekrény, iratszekrény, öltözőszekrény, tűzkazetta, postaláda, tűzoltókészülék, tűzoltó szerelvény nagyker.
15.Rottner Tresor GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Megye:
Budapest
Cím:
1161 Budapest, Budapesti út 82.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/rottnertresor-c
Rólunk: Cégünk, acéláru gyártással és biztonságtechnikai eszközök gyártásával foglalkozik. Termékeink minden tekintetben a minőséget, és a precizitást tükrözik! Így, ez által, Ön csak biztos lehet abban, hogy az általunk vásárolt termék, elnyeri majd az Ön tetszését, hogy nem lesz problémája termékünkkel, mert a magas színvonalat képviseli. Fegyverszekrény, páncélszekrény, és nagyon sok egyéb kiváló minőségű termék, mellyel a rendelkezésére állunk! Bővebben tájékozódna? Tegye meg! Látogasson el honlapunkra!
Besorolás Gyártó, Nagyker
Márkák: Comsafe, Rottner
Tevékenységi ismertető: Páncélszekrények, postaládák, pénzkazetták, kulcskazetták, széfek gyártása.
16.Cézár Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3526 Miskolc, Szeles u. 31.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/cezarkft-c
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Zár, lakat, vasalat nagykereskedelme
Tevékenységi ismertető: Zár, lakat és vasalat forgalmazása.
17.Boyszolgálat 2000 Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1214 Budapest, Zrínyi u. 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/boyszolgalat20-c
Rólunk: Boyszolgálat 2000 Bt. 40 éve a zongora szállításban! A Boyszolgálat a legrégibb cég aki kidolgozta és megteremtette Magyarországon a speciális zongora szállítást. Külföldről minden nagyobb zongorát gyártó cégtől szállítunk. (Fazioli, Steiway, Yamaha, Bösendorfer, Pleyel, Förster) Cégünk szállította a Művészetek Háza összes zongoráját. Mi szállítjuk a világ legújabb és legbonyolultabb különleges magyar zongoráját. Amire ki kellett dolgozni egy új szállítási módszert. amit sikerrel alkalmazunk. Hosszú évek során több száz hangszert szállítottunk sérülés mentesen hazai és külföldi ügyfeleink részére. Ezenkívül vállalunk költöztetést, páncél szekrény, jakuzzi, szállítást, műtárgyak csomagolását, és szállítását, illetve konditermek berendezését és nehéz gép szállítást is. Több évtizedes tapasztalat, megfelelő gépkocsi park, gyors, megbízható munka garantálja az önök megrendelését. Tisztelettel Göblyös Kálmán Boyszolgálat 2000 Bt.
Besorolás Szolgáltató
Márkák: Boyszolgálat
Tevékenységi ismertető: 0640-es a múlt, a 0642-es a jelen, és a 0641-es a jövő! Professzionális zongoraszállítás, Nehéz gép és páncélszekrény szállítása, irodaköltöztetés, ajándékcsomag-küldő szolgálat.
18.HBZ Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4030 Debrecen, Galamb u. 23-29.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hbzkft-c
Rólunk: A HBZ Hanna Bahor Zárcentrum Kereskedelmi Kft. közel 20 év alatt példaértékű fejlődésével napjainkra Kelet-Magyarország és Nyugat-Románia piacvezető nyílászáró- és bútorvasalat-kereskedésévé vált. A piaci igényeket és a szükségletek figyelembe vételével alakította ki a cég fő profilját, szélesítette szolgáltatásainak körét. Fejlesztéseinek, befektetéseinek eredményeképpen, Debrecenen kívül új üzletet nyitott 1997-ben Békéscsabán, 2003-ban Nagyváradon, s 2006-ban Debrecenben egy nagyobb, még szélesebb választékkal rendelkezik. Jelentős értékű raktárkészletének kidolgozásánál meghatározó szerepet töltött be mind a gyártók, mind pedig a lakosság igényeire alapozott felmérés eredménye. A szükségletek és az igények pontos megfogalmazása után egy kedvezőbb, folyamatosan bővülő és teljesebb választék kialakítása lett a cél, és biztosítja a piaci újdonságok elérhetőségét. Bővebb információkért látogasson el a www.hbz.hu oldalunkra!
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Épület- és bútorvasalatok forgalmazása.
19.Garts Biztonsági Iroda Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1054 Budapest, Báthory u. 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gartsbiztonsag-c
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Beléptető-, vagyonvédelmi, videós megfigyelő, tűzvédelmi rendszerek, mechanikai eszközök, páncélszekrények, tűzbiztos iratszekrények, biztonsági ajtók, portálok forgalmazása és kivitelezése.
20.Trexin Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1108 Budapest, Venyige u. 3. I/2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/trexinkft-c
Rólunk: Trexin Kft a Fémbútor specialista. Amennyiben fém bútorra lenne szüksége, mindenképpen keresse fel honlapunkat, hiszen a legszélesebb választékot nálunk garantáltan megtalálhatja! Fém irodabútor, öltöző berendezés, vagy akár raktár berendezés, gyártásával és forgalmazásával egyaránt találkozhat nálunk! Amennyiben még bővebb tájékoztatásra lenne szüksége, csak annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot! Válassza a minőséget, kedvező árak mellett!
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker
Márkák: C+P, Dexion, Salgo, Triumph
Tevékenységi ismertető: Raktár- és öltözőberendezések, műhelyberendezések és fém irodabútorok gyártása, importja, forgalmazása.