Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Hőmennyiségmérő

- 10 találat
1.Szabályozó és Kompenzátor Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1149 Budapest, Mogyoródi út 32.
Telefon:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/szabalyozoeskomp-c
Rólunk: A cég bemutatása: A Szabályozó és Kompenzátor Kft.-t az IWKA AG (Industrieweke Karlsruhe Augsburg AG.) alapította, a konszern csővezetéki mérés- és szabályozástechnika üzletágának magyarországi képviseletére, termékeinek forgalmazására és az érintett területeken projektek megvalósítására. A konszern rövid története: 1872: A "Patronenhülsenfabrik Henri Ehrmann & Cie." nevű cég megalapítása Karlsruhe-ban - Németország - amely a jelenlegi IWKA AG. holding őse 1949: A cég új neve: " Industrie-Werke Karlsruhe AG " 1970: A KUKA GmbH, összeolvad az IWK AG.-val, a fúzió eredményeként az új név "Industrie-Werke Karlsruhe Augsburg " IWKA AG. 1988: Az IWKA közel 100 összevont, közepes méretű vállalatot foglal magában, négy divízióban a világ négy kontinensén. 1991: Megalakul a magyarországi cég, a Szabályozó és Kompenzátor Kft. az IWKA Regler und Kompensatoren Vertriebgesellschaft mbH. (ma RKG Energietechnik GmbH.) leányvállalataként. 1995: A BOA AG. svájci kompenzátorgyártó integrálása a konszernbe - a Karlsruhei, a hullámlemez acélkompenzátor szabadalmát jegyző kompenzátor gyár mellé. Napjainkban: A Szabályozó és Kompenzátor Kft. a konszern ezredfordulót követő átalakulása után, az ecomarc csoport tagjaként a saját területükön a legmagasabb műszaki színvonalat képviselő gyártóművekkel hosszú távú, szoros kapcsolatban az épületgépészeti, illetve energetikai mérés- és szabályozástechnikában komplett megoldásokat, széles termékpalettát és rugalmas szolgáltatásokat kínál.
Besorolás Importőr, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Épületgépészeti, energetikai mérés- és szabályozástechnika
2.Becker Képviseleti és Kereskedelmi Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1113 Budapest, Diószegi út. 37.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/beckerkepvisel-c
Besorolás Importőr, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Épületgépészet
Tevékenységi ismertető: Épületgépészeti termékek gyári képviselete, vízmérők, hőmennyiségmérők, zárt tágulási tartályok, hőközponti szabályzók forgalmazása.
3.MOM Vízméréstechnikai Zrt.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4700 Mátészalka, Ipari út 16.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/momvizmerestec-c
Rólunk: A MOM Vízméréstechnikai Zrt. Magyarország piacvezető vízméréstechnikai vállalkozása. Termékválasztékában csúcsminőségű műszerekkel áll rendelkezésére a lakossági és a közületi ügyfelek számára egyaránt. A részvénytársaság 1997 óta ISO 9001:2000 szerinti minőségirányítási rendszert működtet. a MOM Zrt. jelenleg a Hydrometer (Németország) cégcsoport tagjaként a nemzetközi piacon is jelen van.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Víz- és hőmennyiségmérők gyártása és forgalmazása. Víz- és hőmennyiségmérők távleolvasási rendszerei. Víz- és hőmennyiségmérők javítása, felújítása, hitelesítése.
4.Comfort System Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6782 Mórahalom, Guczi sor 15.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/comfortsystem-c
Rólunk: Cégünk a hidrotermikus termékek piacán folyamatosan fejlesztéseket és új megoldásokat keres a vevők igényeinek való megfelelés érdekében. Ugyanakkor szilárd pontot jelent a megbízhatóság, és a minőség terén. Célunk, hogy aki a mi termékeinket használja, biztos lehessen benne, hogy azzal együtt a biztonságot, és a kiszámíthatóságot is megkapja. Fő tevékenységünk az épületgépészeti kereskedelem. Ez magába foglalja például a víznyomáscsökkentő, termosztát, napkollektor, hőszivattyú, radiátorszelep, folyadékhűtők, és még sok más egyéb kereskedelmét és forgalmazását.
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Épületgépészeti rendszerek forgalmazása.
5.B. Meters Hungary Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1195 Budapest, Vas Gereben u. 4/E
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bmetershunga-c
Rólunk: Cégünk, 1991-ben alakult. Műszeriparral, méréstechnikával, vízméréssel és sok egyéb szolgáltatással kapcsolatban tájékozódhat bővebben, amennyiben ellátogat honlapunkra! Minden kedves ügyfelünk számára tökéletes szolgáltatást tudunk nyújtani. Ahhoz, hogy minderről meggyőződhesse, csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot! Válassza Ön is a tökéletes szolgáltatást, a kedvező árakat!
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Vízméréstechnika.
6.N-Tech Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9111 Tényő, Külsősor u. 44.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/n-techkft-c
Rólunk: Az N-Tech Kft. 1998-ban alakult, magyar magánszemélyek tulajdonában levő vállalkozás. Fő tevékenységünk épületgépészeti és automatika berendezések forgalmazása. Vállaljuk továbbá komplett szabályozó rendszerek kivitelezését, beüzemelését, helyszíni beszabályozást, illetve javítást.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Épületgépészeti és automatikai berendezések forgalmazása, automatikai rendszerek kivitelezése.
7.Sontex-Hungária Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1157 Budapest, Erdőkerülő u. 43.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/sontex-hungaria-c
Besorolás Importőr, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: Sontex
Tevékenységi ismertető: Sontex hőmennyiségmérők forgalmazása, távfűtéses lakóépületek fűtéskorszerűsítése.
8.Zenner Magyarország Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1134 Budapest, Klapka u. 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/zennermagyaror-c
Rólunk: Cégünk kitűnő minőségű és megbízhatóságú víz- és hőmennyiségmérő műszerek forgalmazója. Termékkínálatunk lefedi a lakossági és ipari felhasználók igényeinek egészét, így vízóra, vízmérő, lakásvízóra, aknás vízmérő, házi vízmérő, nedvesen futó vízmérő, szárazonfutó vízmérő, hidegvízmérő, melegvízmérő, forróvízmérő, Woltman vízmérő, Woltman WPH vízmérő, Woltman WS vízmérő, Woltman kútvízmérő, Woltman öntözővízmérő, kompakt hőmennyiségmérő.
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Mérőműszer nagykereskedelme
Tevékenységi ismertető: Víz- és hőmennyiségmérők forgalmazása.
9.Comptech Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1221 Budapest, Jobbágy u. 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/comptechkft-c
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Fűtéstechnika
Tevékenységi ismertető: Távfűtéshez és épületek hőtechnikai szabályozójához tartozó szerelvények forgalmazása, klímaberendezések. Ékszer-, érem-, óradobozok kiskereskedelme.
10.MT Méréstechnika Kft.
Megye:
Vas
Cím:
9700 Szombathely, Juhász Gy. u. 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mtmerestechnik-c
Besorolás Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Fűtésszerelés, Karbantartás, Mérnöki tevékenység
Tevékenységi ismertető: Fűtésiköltség-megosztók, hőmennyiségmérők, vízmérő órák forgalmazása, szerelése, karbantartása, leolvasása, elszámolás készítése.