Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Folyamatirányító rendszerek

- 5 találat
1.Hidromatic Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1121 Budapest, Hajnalka u. 30.
Telefon:
(+36-1... Klikk!, (+36-1... Klikk!
Mobil:
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36-1... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hidromatickft-c
Rólunk: A Hidromatic Kft több mint 25 éve működik, mint mérnöki iroda és villamos berendezéseket gyártó társaság. Főbb profilunk az ipari automatizálás vezérlő berendezéseinek tervezése, gyártása, telepítése és karbantartó szervize. Ezen belül kiemelt tevékenységünk a villamos hajtástechnika alkalmazása az egyszerű fordulatszám szabályozástól a technikailag rendkívül igényes több tengelyes szinkronmozgatásig. Berendezéseink többnyire a Siemens S7 család PLC-ivel épülnek, de alkalmazzuk a Crouzet cég PLC-it is. Magyar Állami Operaház-Eiffel Műhelyház WHP-Technika Kft. BOSCH Rexroth Kft. Nextlab Szövetség 39 MES Kft. Racional Kft. Contitech (Continental)Kft. General Electric Kft. Brezovits Mérnökiroda Kft. Multitec Kft. Egri Trade Kft. Lánchíd Palota Kft. MAHIR Cityposter Kft. B+S Kft. Brunner Kft. 2 i Kft. Woodland Plusz Kft. Rexfilm Kft. Gépteszt Kft. Bombardier MÁV Kft.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Márkák: PLC, Siemens
Tevékenységi ismertető: Villamos vezérlőautomatikák tervezése, gyártása. Automatikus mélygarázsok tervezése, gyártása, üzemeltetése, szervize. Színpadtechnikai vezérlőrendszerek kivitelezése, szervize. Villamos hajtások (frekvenciaváltók, szervorendszerek) alkalmazása, szervize.
2.Master Elektromos Szerelő Bt.
Megye:
Békés
Cím:
5600 Békéscsaba, Berényi út 110.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/masterelektrom-c
Besorolás Importőr
Tevékenység, szolgáltatás: Háztartási gépek javítása, Kaputechnika
Tevékenységi ismertető: Elektronika, kaputelefon-rendszerek szerelése.
3.Petro-Szer Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1106 Budapest, Heves u. 47.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/petro-szerkft-c
Rólunk: Cégünk 1997-ben alakult, tevékenységünket 12 fővel végezzük. Telephelyünk és székhelyünk egy címen található.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Ipari folyamatirányító gépek gyártása, kivitelezése.
4.Kontrol Doktor Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1103 Budapest, Noszlopy u. 20
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kontroldoktor-c
Rólunk: Társaságunk elsősorban ipari felhasználók számára kínálja automatika rendszerek és felügyeleti szoftverek tervezését, kivitelezését, karbantartását. Létesítendő irányítási és felügyeleti rendszerek- megvalósíthatósági terv készítése A Kontrol Doktor Kft. megfelelő szakértelemmel és gyakorlattal rendelkezik automatizálási és felügyeletei feladatok felmérésében. Ilyen igény leginkább különböző típusú rendszerek összekapcsolása, illetve bővítés, beruházás esetén fordul elő a megvalósítás előkészítési szakaszában. Az előzetes felmérés, szaktanácsadás nagyban elősegíti a beruházó, kivitelező munkájának költséghatékonyságát, valamint javítja a műszaki színvonalat. Működő rendszerek - hibadiagnosztika, szaktanácsadás A már üzemelő berendezéseknél előforduló hibák, pontatlan mérések, nem tervezett leállások, nem üzemszerű állapotok diagnosztizálása, és javaslattétel az elhárításra. A kiszolgáló rendszerek helyes működése elsősorban gazdasági kérdés, de biztonsági vonzatai is lehetnek. Létesítendő irányítási és felügyeleti rendszerek- tanulmány készítés Amennyiben egy automatizált vagy automatizálásra alkalmas környezetben a kijelölt cél, esetleg az elérésének útja, netalán a megvalósítás módja ismeretlen, bizonytalan, a döntés kockázatának csökkentésére kidolgozzuk a különféle lehetséges megoldásokat. Egy ilyen átfogó, tudományosan megalapozott tanulmány hosszú időre meghatározhatja a fejlődés irányát, világos képet ad az érintettek számára, elősegíti a helyes döntést. Az írásos anyagon túl, élő előadás keretében is biztosítjuk az információk pontosítását.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Irányítástechnikai rendszerek gyártása, karbantartása. Épületfelügyeleti rendszerek kivitelezése. Automatikus rendszerek tervezése
5.BatchControl Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1043 Budapest, Dugonics u. 11.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/batchcontrolkf-c
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Ipari folyamatirányító rendszer gyártása, folyamatirányítási rendszerek, műszerek gyártása.