Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Fans

- 3 results
1.Contradex Kft.
County:
Fejér
Address:
8000 , Olaj u. 80.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/contradexkft-c-en
About us: Cégünk élenjáró villanymotor gyártó cégek termékeit forgalmazza. ATB kizárólagos képviseleteként háromfázisú ipari motorok széles választékát forgalmazzuk. Az ATB AG termékeiről részletes információkat és termékkatalógusokat találnak a www.atb.co.at WEB helyen. Az ATB termékválasztéka kiegészült az ATB-SEVER gyár termékeivel www.sever.co.yu Az ATB Motorentechnik GmbH gyártja a világszerte jól ismert Felten & Guilleaume (F&G) márkajelű robbanásbiztos villanymotorokat. A motorok teljes sorozata rendelkezik PTB ATEX tanúsítvánnyal. Az ATB Motorentechnik GmbH különlegessége a frekvenciaváltóval egybeépített robbanásbiztos motor sorozat 11kW teljesítményig. További információkat a termékekről és a gyárról a www.atb-motors.com web helyen találnak. A CEMP International olasz cég képviseletében forgalmazunk: robbanásbiztos II 2G ill. II 2GD EEx de II B/C T3-T6 háromfázisú és egyfázisú, valamint pólusváltós ATEX szabványú motorokat. A CEMP cég termékeit a magas minőségi színvonal, a gyors szállítási határidő és a robbanásbiztos motorok piacán a legkedvezőbb árak jellemzik. A cégről és a termékekről további információk találhatók a www.cemp.it web címen. Erről a helyről -a download kiválasztásával-letölthető az összes CEMP motorkatalógus teljes terjedelemben. Cégünk forgalmazza a WEG Motors & Drives brazil cég öntöttvasházas villanymotorjait is. A legnagyobb teljesítményű motorok is raktárról szállíthatók. A cég a világ harmadik legnagyobb villanymotorgyártója. További információk a termékeiről a www.weg.com.br web címen találhatók. Forgalmazzuk az SPG dél koreai cég által gyártott AC(egy- és háromfázisú) indukciós minimotorokat, DC törpemotorokat fogaskerék áttételekkel vagy anélkül nagy választékban és a német Rotek KG által gyártott egyfázisú és háromfázisú szinkron minimotorokat. Web címek: SPG www.spg.co.kr, ROTEK: www.rotek-motoren.de, DOGA DC törpemotorok: www.doga.es Hajtóműves villanymotorok forgalmazása Forgalmazzuk a TOS cseh cég: www.tos-znojmo.cz, valamint a kínai LI-HENG hajtóműgyár termékeit: www.cnlh.cn Axiálventilátorok Az ATB által gyártott nagy teljesítményű ventilátorok: www.atb-motors.com, és az ELEKTROVENT olasz cég által gyártott ventilátorok: www.elektrovent.it. Vibromotorok a VENANZETTI olasz cég rázómotorjait: www.venanzettivibrazioni.com és a német Friedrich Schwingtechnik GmbH www.friedrich-schwingtechnik.de vibromotorjait. Frekvenciaváltók a WEG által gyártott frekvenciaváltókat: www.weg.com.br Egyéb dobmotorokat, körfűrész motorokat is forgalmazunk, és speciális gyártmányú motorok behozatalával is foglalkozunk megrendelésre.
Classification Importer, Retail, Wholesale, Agency
Activity description: Wholesale and import of electric motors. Distribution of electric rotating machines, explosion-proof motors, axial fans, AC/DC fractional hp motors, geared motors, vibration and DC motors, frequency converters, special electric motors.
2.0,4 KV Kft.
County:
Budapest
Address:
1097 , Táblás u. 39.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/0-4kvkft-c-en
About us: Társaságunk 2005-ben kezdte meg működését, fő profilunk villamosipari és automatizált termékek kereskedelme. Termékeink: Összekötő csillag?delta Kapcsolóblokk; ?V? csatlakozó szett; ?V? szorító kengyel; ?C? tartó; ?C? függesztő; (I-0-II) állásra alakítható készlet Bővebb információért látogasson el honalapunkra.
Classification Wholesale
Activity, services: , , , , , , , Automation, Energy distribution, Lightning protection
Activity description: Retail trade of electricity industry products.
3.Inneltrade Kft.
County:
Pest
Address:
2000 , Csillag köz 4.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/inneltradekft-c-en
About us: Kiváló minõségû egy-és háromfázisú aszinkron motorok, Európai szállítóktól a teljes fordulatszám-, és teljesítmény tartományban 0,09kW-560kW-ig. A robbanásbiztos motorok a Bartec-Varnost termékei. Korszerû konstrukció, német precizitás, speciális kialakítások a legkényesebb felhasználói igényeknek megfelelõen. ATEX / PTB minõsítés. Köztudott, hogy a japán mérnökök munkája a világ élvonalát jelenti. A TOSHIBA a legmagasabb mûszaki elvárásoknak megfelelõen kínál áramirányítokat 0,2 kW- 315 kW-ig. Mûanyagipari berendezések, gravimetrikus adagoló rendszerek. Kérjen információs anyagot, vagy nézzen szét az általunk képviselt DOTECO honlapján. Nélkülük nem megy... Banán hengerek, pneumatikus cséve rudak, hideg és meleg perforálók az olasz F.B.F cégtõl. Saját fejlesztésû felület kezelõk speciális alkalmazásokhoz, nyomatékszabályzott tekercselõk, labor mûszerek... Frekvenciaváltós hajtásoknál tartósan alacsony fordulatszám esetén elengedhetetlenül szükséges. DIN szabvány szerinti csatlakozóval ellátott készülékek. Csemegézzen Európa legnagyobb felújított motorraktárában. AC és DC motorok 6 hónap garanciával 3 napon belûl.
Classification Manufacturer, Importer, Retail, Wholesale, Agency, Service provider
Activity description: Import of explosion-proof single- and three-phase asynchronous motors, development of antistatic and corona discharge surface treatment equipment. Book-keeping, tax and financial consulting services.