Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Szervezetfejlesztés

- 17 találat
1.Creanova Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/creanovakft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Üzletviteli tanácsadás.
2.NLP Intézet Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1145 Budapest, Bácskai u. 8/B I/3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/nlpintezetkft-c
Rólunk: Cégünknél 4 fő alkalmazott dolgozik.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Felsővezető-képzés, szervezetfejlesztés, működési tartalékok feltárása, tréningek, oktatás.
3.Neosys Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1022 Budapest, Árvácska u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/neosyskft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Üzletviteli szolgáltatás, tanácsadás. Coaching.
4.Progress Consult Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1046 Budapest, Munkácsy M. u. 21.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/progressconsul-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Projektgenerálás, -fejlesztés a humánerőforrás területén, minőségfejlesztés a közszolgáltatásokban, projektmenedzsment, szervezetfejlesztés, képzések tervezése és lebonyolítása.
5.Convictus-Consult Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1135 Budapest, Lehel u. 62.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/convictus-consu-c
Rólunk: Elhelyezkedési problémái vannak? Most végzett az iskolában, de nem tudja, merre tovább? Ezekben és még sok más kérdésben is segít Önnek a Convictus-Consult Kft. Cégünk elhelyezkedési tanácsadással, karriertervezéssel, tréningekkel várja Kedves Ügyfeleit. Ha magabiztosan szeretne belépni a munka világába, feltétlenül keresse fel irodánkat, vagy nézze meg weboldalunkat
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Vezetőképzés, tudásmenedzsment, humánerőforrás-menedzsment és karriertanácsadás, outplacement.
6.Tréning Centrum Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1157 Budapest, Páskom park 7. I/4
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/treningcentrum-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Felnőttoktatás, szakképzés.
7.DPT Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Ág u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/dptkft-c
Rólunk: Cégünk tanácsadással foglalkozik hazai kis- és közepes vállalatok részére, az üzletvitel teljes területét lefedő segítséget nyújtunk. Tanácsadó szolgálatunk módszerei: adatgyűjtés, fejlesztendő területek kiválasztása, fejlesztési projektek, követés. Szolgáltatásaink: cég átvilágítás, szervezetfejlesztés, controlling, emberi erőforrások (HR), marketing, informatikai rendszerek, logisztika, készletgazdálkodás, jog. Előzetes igényeket felmérve vállaljuk számítástechnikai eszközök beszerzését, szállítását, telepítését.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Cégátvilágítás, Controlling, Szervezetfejlesztés
Tevékenységi ismertető: Cégátvilágítás.
8.Eu-Tréning Bt.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2521 Csolnok, Sallai u. 9.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/eu-treningbt-c
Rólunk: 2001-ben alakultunk, fő profilunk coaching, csapatépítés, felnőttoktatás, szakképzés, konferenciaszervezés, vezetőképzés. A tréningek szervezése, megvalósítása mellett menedzsereknek szóló konferenciák teljes körű lebonyolítását is vállaljuk. A további részletekért kattintson honlapunkra, ahol bővebb felvilágosítást talál szolgáltatásainkról.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Tréningek.
9.Merényi & Társai Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1024 Budapest, Lövőház u. 11.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/merenyitarsa-c
Rólunk: Társaságunk 1997-es megalakulása után 1998-ra már az első 20 trénercég közé került, 2006-ra pedig az egyik piacvezető trénercég lett. A társaság egyik jelenlegi célja az előző mondatban szereplő ?egyik? szó eltüntetése.A - szakértelem a tréningpiacon - mottó háttere: egyrészt trénereink, tanácsadóink vezetési, értékesítési tapasztalattal rendelkező, publikáló szakemberek;másrészt társaságunk célja a tréningpiac formálása, azaz egy olyan folytonos PR tevékenység, mely során a tréningmódszer valós szakmai szempontjai egyre inkább teret nyernek a megrendelők igényeiben, az eredményesség, a profit érdekében.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Üzletviteli tanácsadás.
10.Cequa Vezetési Tanácsadó Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1056 Budapest, Papnövelde u. 1. I/7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/cequavezetesi-c
Rólunk: Szervezetfejlesztéssel és tanácsadással foglalkozó cég vagyunk. Szervezetfejlesztést végzünk az egyén, a csoport, a szervezet és a vezetés szintjén a rendszerek és folyamatok, az egyéni és csoportos készségek, valamint a vállalati kultúra fejlesztésére. Cégünk több mint egy évtizedes szervezetfejlesztési tapasztalattal rendelkezik. Speciális szakterületünk a közigazgatás. Szervezetfejlesztési és képzési programokat nyújtunk a közigazgatás számára.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Szervezetfejlesztés, Tanácsadás
Tevékenységi ismertető: Vállalatirányítási tanácsadás. Stratégia és működésfejlesztés.
11.SHL Hungary Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Kossuth Lajos u. 20.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/shlhungarykft-c
Rólunk: A vállalatok sikere egyre inkább attól függ, hogy képesek-e megnyerni, kiválasztani és megtartani a tehetségeket. Az SHL világvezető az objektív alkalmasságvizsgálat és az emberek fejlesztése területén. Segít abban, hogy megismerjük az embert, a munkáját, a szervezetet ahol dolgozik. Vizsgálati módszerei lehetővé teszik, hogy a vállalatok megtalálják a megfelelő embereket a legfontosabb munkakörökbe a hierarchia minden szintjén , az országhatároktól, gazdasági szektoroktól függetlenül. HR stratégia A folyamat a hatékony HR stratégia kifejlesztésével kezdődik, amely az emberek, a munkakörök, a vállalati kultúra alakításával szolgálja a cég célját, hogy sikeresen tudjon válaszolni a jövő kihívásaira. Kiválasztás és értékelés Döntő fontosságú, hogy a legrátermettebb embereket válasszuk ki a tehetséges jelentkezők közül. Az SHL legmodernebb módszerei rengeteg információval szolgálnak a munkáról és a dolgozókról, és ezzel nagymértékben segítik a személyügyi döntéshozatalt. Fejlesztés A dolgozók fejlesztése, segítése, a bennük rejlő lehetőségek maximális kiaknázása rendkívül lényeges az egyén és a szervezet szempontjából egyaránt. Az SHL vizsgálati és fejlesztési eszközei segítenek a lehető leghatékonyabban kihasználni a vállalatok emberi erőforrásait. Teljesítménymenedzsment A teljesítmény mérése, az ösztönzés a jutalmazási rendszer alapja. Az SHL segít a részvételi elven alapuló, üzleti szemléletű, participatív, a cég igényeire szabott teljesítménymenedzselési rendszer kidolgozásában. Az SHL-nek több mint 30 országban vannak irodái és több mint 40 nyelven vannak vizsgálati eszközei. Konzultánsaink jól ismerik a helyi viszonyokat, s ily módon sajátos kombinációját tudják nyújtani a kulturális érzékenységnek és a globális szemléletnek. Akár önállóan szeretne dolgozni az SHL eszközeivel, akár külső szolgáltatóként vesz minket igénybe, biztos lehet benne, hogy a legmagasabb technikai színvonalon, rugalmasan és megbízhatóan fogjuk elvégezni a ránk bízott feladatokat.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Üzletviteli tanácsadás.
12.Gordio Szervezetfejlesztő Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1023 Budapest, Frankel Leó utca 21-23.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gordioszerveze-c
Besorolás
13.IVM-Bridge Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály u. 113.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ivm-bridgekft-c
Rólunk: Cégünket azzal a szándékkal alakítottuk meg, hogy munkatársaink aktív vezetőként felhalmozott több éves vállalatszervezési és emberi erőforrás menedzselési tapasztalatát elérhetővé tegyük ügyfeleink számára. Meglévő problémákra egyedi, kreatív megoldásokat dolgozunk ki, részt veszünk a bevezetésben és az eredmények mérésében, mindezt benchmark információkra alapozva. Közös gondolkodás az ügyféllel és felelősségvállalás jellemzi munkánkat.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fő profilunkat olyan komplex szolgáltatások tervezése és kivitelezése képezi, amelynek célja ügyfeleink hatékonysági tartalékainak feltárása és mobilizálása. TaskTrain módszertanunk már 2-3 napos program keretében kézzelfogható üzleti eredményeket hoz.
14.Erős Ila (ARK)
Megye:
Budapest
Cím:
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5. II. em.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/anima-raciokon-c
Rólunk: Erős Ila (ARK kft.) segít Önnek megtalálni az utat, amin eljut azokhoz a megoldásokhoz, amelyeket Ön és munkatársai elkötelezetten akarnak és tudnak megvalósítani. Tanácsadói munkánk során Önt támogatva felhasználjuk a változáskezelés, a vezetésfejlesztés és szervezetfejlesztés, a tréning és a vezetői felkészítés terén felhalmozott átfogó nemzetközi tudásunkat és tapasztalatainkat. Olyan szervezetekkel dolgozunk, amelyeknél egyszerre fontos a hatékonyság és a humánum.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Vezetésfejlesztés, -képzés
15.Work Force Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1134 Budapest, Váci út 49.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/workforcekft-c
Rólunk: "A megfelelő embert a megfelelő helyre !"
Besorolás
Tevékenységi ismertető: Rehabilitációs foglalkoztatás, diákszövetkezet, diákmunka.
16.Szinergia Projekt-, Működés és Változásmenedzsment Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1025 Budapest, Törökvész út 33-37.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/szinergiakft1-c
Rólunk: A Szinergia Projekt-, Működés és Változásmenedzsment Kft 1994-ben alakult. Fő profilja a vállalati tanácsadás, projektmenedzsment és szervezetfejlesztés. Ügyfeleinket iparágtól és működési formától függetlenül támogatjuk a lehető legeredményesebb működés érdekében történő változásokban. Segítünk Önnek is ha minket választ előrehaladása ügyében. Weboldalunkon elérhet bennünket akár már ma is!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Projektmenedzsment tanácsadás, képzés, vezetés. Komplex változáskezelés, vezetési tanácsadás. Szervezetfejlesztés.
17.Bell-Q Bt.
Megye:
Fejér
Cím:
2400 Dunaújváros, Kinizsi u. 29.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bell-qbt-c
Besorolás Szolgáltató