Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Ofszetnyomtatás

- 13 találat
1.BLACKPRINT Nyomdaipari Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1044 Budapest, Tenkefürdő u. 3.
A cég cégböngészős oldala: http://blackprintkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A nyomdai tevékenységet egyéni vállakozásként kezdtük 1993-ban, 2000-ben alakultunk gazdasági társasággá. Mára stabil, kiegyensúlyozottan működő céggé nőttük ki magunkat. A technológiai fejlesztések eredményeként korszerű gépparkkal, egy modern, az EU-követelményeknek is megfelelő nyomdaüzemben, az Újpesti Ipari Parkban végezzük tevékenységünket. Rendelkezünk ISO 9001:2000 és 14001:2005 minőségirányítási és környezetirányítási rendszerrel.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Nyomdaipari tevékenység. Teljes körű nyomdai tevékenység. Ofszetnyomás B1-es méretig. Exkluzív kiadványok, prospektusok, reklámanyagok, éves jelentések, naptárak, könyvek, albumok, egyéb kiadványok kivitelezése.
2.Delta Pack Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4080 Hajdúnánás, Jókai u. 50.
A cég cégböngészős oldala: http://deltapackkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Nyomdatechnika és ofszetnyomtatás. Csomagolóanyagok, zsákok, zacskók, dobozok gyártása.
3.Sásdi Kiadó és Nyomda Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2011 Budakalász, József A. u. 75.
A cég cégböngészős oldala: http://sasdikiadoes-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Nyomdaipari tevékenység.
4.Egyed Press Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1039 Budapest, Madzsar József u. 20.
A cég cégböngészős oldala: http://egyedpresskft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Nyomdaipari berendezések forgalmazása, kiadványok előkészítése, reklámgrafikai tervezés, digitális nyomtatás, ofszetnyomás.
5.Interpress Külkereskedelmi Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1037 Budapest, Bécsi út 67.
A cég cégböngészős oldala: http://interpresskulk-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Bemutatkozás Gondolkodott-e már azon, hogyan csökkenthetné nyomdai költségeit anélkül, hogy a kivitelezés és a minőség rovására engedményeket tenne? A válasz rendkívül egyszerű: gyártasson Magyarországon, ahol az Interpress Kft. a nyomdaipar egész területén vonzó árakat és szolgáltatásokat nyújt Önnek. Az Interpress Kft. 1991.május 1. óta önálló magáncégként működik nyomdai szolgáltatások, kiadói tevékenység és szerzői jogok közvetítése területén. Az Interpress Kft., melynek székhelye Budapesten található, tagja a Magyar Nyomda és Papíripari Szakmai Szövetségnek. Számos európai kiadó dolgozik az Interpress Kft.-vel, így régóta remek üzleti kapcsolatokat tart fenn német, osztrák, norvég, svéd, spanyol, dán, angol, holland, belga, francia, orosz, svájci és magyar kiadókkal. Kérésre szívesen küldünk referencialistát megrendelőinkről. Az Interpress Kft. a legkülönbözőbb nyomdatermékek gyártására kínál megoldást: az egyszínes szakkönyvektől és regényektől a Biblián, illusztrált gyerekkönyveken, folyóiratokon és reklámnyomtatványokon keresztül az igényes, díszdobozos művészi albumokig. Bármilyen nyomdai igény esetén megkeressük Önnek a megfelelő gyártót. A példányszám függvényében íves vagy rotációs nyomást ajánlunk. A kötészeti megoldások teljes skálája rendelkezésre áll, legyen az ragasztókötött brosúra, keménytáblás könyv vagy bármilyen más nyomdatermék. A gyártáshoz filmet vagy levilágításra adatokat tudunk fogadni. Importpapírok széles skáláját használjuk, szívesen küldünk papírmintát. Ajánlatunk a szállítási költséget tartalmazza a megadott szállítási címre. Önnek tehát semmi további költséggel vagy fáradsággal nem kell számolnia. Az Interpress Kft. szaktanácsadással is rendelkezésre áll az Ön egyéni nyomdatermékével kapcsolatos, néha bizony bonyolult kérdésekben is. Legyen ez nyomdai előkészítéssel, belívpapírral, borítóval, csomagolással vagy szállítással kapcsolatos kérdés: munkatársaink célja, hogy partnereink és megrendelőink teljes mértékben elégedettek legyenek az együttműködéssel. Tegyen egy próbát minden kötelezettség nélkül. Talán meg fog lepődni ajánlatunkon - kedvező árak, kiváló minőség és pontos szállítási határidő.
Besorolás Gyártó, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Nyomdaipari szolgáltatások nagykereskedelme, exportja, a piacon mindenkor elérhető legkedvezőbb kondíciókkal és kiváló minőségben. Papírkereskedelem.
6.Iglói és Gerbovits Nyomda Bt.
Megye:
Veszprém
Cím:
8230 Balatonfüred, Tihanyi út 1.
A cég cégböngészős oldala: http://igloiesgerbov-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Nyomdaipari szolgáltatás, Ofszetnyomtatás
Tevékenységi ismertető: Ofszetnyomtatás. Digitális nyomtatás, kötészet, tömbök és színházjegyek készítése, sorszámolás.
7.Csaba-Könyv Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5600 Békéscsaba, Csorvási u. 15.
A cég cégböngészős oldala: http://csaba-konyvkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk, 2000-ben alakult, ofszetnyomtatással, digitális nyomtatással és nagyon sok egyéb szolgáltatással találkozhat, amennyiben ellátogat honlapunkra! Tekintse meg Ön is a cégünkkel kapcsolatos információkat, szolgáltatásaink minden formáját, termékeink tökéletességét! Keressen fel minket Ön is mielőbb! Elhiheti, hogy amennyiben minket választ, garantáltan nem lesz majd csalódott. Boríték, meghívó, névjegykártya, és nagyon sok egyéb termék várja Önt! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Nyomdaipari szolgáltatás, nyomtatás.
8.Rovás Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2013 Pomáz, IV. Béla u. 6.
A cég cégböngészős oldala: http://rovaskft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Kedves Látogatónk! A nyomdai piac jó minőséget, kreativitást, gyorsaságot, megbízhatóságot, közvetlen kapcsolattartást és különböző kiegészítő szolgáltatásokat követel meg tőlünk. Megrendelőinknek nyomdai termékeink széles választékát kínáljuk: - szórólapok, - alkalmi kiadványok, - időszaki kiadványok, folyóiratok, újságok, reklámújságok, hírlapok - plakátok, - katalógusok, - matricák, - nyomtatványok, - dossziék, borítékok, - névkártyák, - sorsjegyek elkészítése, - könyvek, - prospektusok, - termékkatalógusok, - egyes nyomdaipari termékek gyárta, - ofszetnyomás, - szitanyomás, - grafikai tervezés, kivitelezés, - kiadványszerkesztés, - színeskép feldolgozás, - kötészet - kiadói tevékenység /lapkiadás, könyvkiadás/ - hirdetésszervezés, - weboldalkészítés. A nyomdai munka során a megrendelt termékek mennyiségétől és jellegétől függően különféle eljárásokat alkalmazunk: kisebb tételeknél digitális nyomtatással, míg nagyobb megrendelések esetén rotációs offszet illetve akár mélynyomtatással is vállalni tudjuk a gyártást. Saját előkészítő stúdiónkban a kiadványszerkesztés, csomagolástervezés és bármilyen, a kivitelezéshez kapcsolódó feladat mellett saját ügyfélkör kialakítása a cél. Ügyfeleinknek a tervezéstől a késztermékig teljes körű szolgáltatást igyekszünk nyújtani. A nyomdai etikát messzemenőkig szem előtt tartjuk, ügyfeleink között könyvkiadó, kereskedelmi áruházlánc, önkormányzat, alapítványok, biztosítótársaságok, magánszemélyek vannak. Gépparkunk, igazodva a piac igényeihez, egyaránt alkalmas kis és nagy példányszámú megrendelések teljesítésére. Miként a tervezés úgy a kivitelezés során is mindig az ügyféllel mintegy együttgondolkodva igyekszünk a lehető legjobb megoldást megtalálni. A tervezés és kivitelezés mellett tanácsadással segítjük ügyfeleink munkáját, valamint személyesen felügyelem és koordinálom az általunk kivitelezett termékek gyártási folyamatát. Köszönöm türelmét, érdeklődését! Legyen Ön is Megrendelőnk! Elsik Gábor ügyvezető (06)20-968-1996
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Nyomdaipari tevékenység.
9.Punger Nyomda Kft.
Megye:
Vas
Cím:
9700 Szombathely, Erdei iskola út 57.
A cég cégböngészős oldala: http://pungernyomdak-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1991-ben alakult, mint nyomdaipari termékek előállítására szakosodva. Megrendelőinkhez igazodva folyamatosan bővült és változott a nyomda. Több ofszetnyomógép és kötészeti gép segíti a gyors munkát. A legnagyobb nyomtatási méret 50x70cm. Szitanyomással is foglalkozik a cég, amellyel reklámanyagokat és textíliák lehet feliratozni. Bővebb információért látogasson el honlapunkra.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Nyomdaipari termékek előállítása, ofszetnyomás, szitanyomás.
10.Post-Press Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1163 Budapest, Cziráki u. 26-32.
A cég cégböngészős oldala: http://post-presskft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Karton és kasírozott dobozok, display-ek, csomagolóanyagok gyártása, íves ofszetnyomtatás, stancolás.
11.Pallasz Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1062 Budapest, Székely Bertalan u. 25.
A cég cégböngészős oldala: http://pallaszkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Emblémázás, reklámtárgyak kereskedelme, szita, tampon, ofszet nyomdaipari tevékenység, mindennemű feliratozás.
12.Graftech Bt.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4025 Debrecen, Péterfia u. 29.
A cég cégböngészős oldala: http://graftechbt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 2000-ben alakult, jelenleg 2 főt foglalkoztatunk, hat éves tapasztalattal rendelkezünk. Nagyrészt Hajdú-Bihar megyében, megrendelés esetén országszerte vállalunk munkát.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Grafikai tervezés, dekoráció (cégtábla, fényreklám, plasztikus betű, molinó), szita- és ofszetnyomás (esküvői meghívó, szalvétanyomtatás, stb.).
13.Agroinform Kiadó és Nyomda Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1149 Budapest, Angol u. 34.
A cég cégböngészős oldala: http://agroinformkiad-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Könyv- és lapkiadás, Ofszetnyomtatás
Tevékenységi ismertető: Ofszetnyomtatás, könyvkiadás.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.