Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Nyomtató javítása

- 6 találat
1.Delfin Rendszerház Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1116 Budapest, Fehérvári út 130.
Telefon:
(+36-1... Klikk!
Fax:
(+36-1... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/delfinrendszerhaz-c
Rólunk: Cégünk irodatechnikai berendezések, információs rendszerek és levélfeldolgozó berendezések kereskedelmével, beüzemelésével, karbantartásával és javításával foglalkozik. Munkatársaink hosszú évtizedes tapasztalattal rendelkeznek úgy kereskedelmi, mint szerviz területén. Kiemelt figyelmet fordítunk az általunk értékesített termékek üzemeltetési biztonságának magas szinten tartására. Szervizmérnökeink és technikusaink rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken belföldön és külföldön egyaránt.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Postai berendezések és irodatechnikai rendszerek forgalmazása, szervize.
2.Quasar Home Center Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2112 Veresegyház, Zsellérföldi u 62.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/quasarinformat-c
Rólunk: A kezdetekben kizárólagosan informatikával, azon belül számítógépek és kellékek cégeknek történő értékesítésével foglalkozó profil a munkatársak számának gyarapodásával együtt újabb területekkel bővült. AGFA másolástechnika és jogutódai szerződéses partnere, valamint márkaképviselete és szakszervize vagyunk.
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Számítástechnika, irodatechnika, digitális fotó-, videotermékek, LCD-monitorok, projektorok nagy- és kiskereskedelmi forgalmazása.
3.Jet Service Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1112 Budapest, Menyecske u. 10.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/jetservicebt-c
Rólunk: Cégünk megalakulása óta foglalkozik, irodagépek, nyomtatók, másolók, faxok bérbeadásával, üzemeltetésével, illetve forgalmazásával. Tevékenységi körünk, irodatechnikai berendezések javítása, karbantartása és nyomdaipari segédanyagok, festékek kiskereskedelme. Forgalmazunk eredeti és után gyártott tonereket és tintapatronokat, illetve irodaszereket és számítástechnikai termékeket. Látogasson el Ön is honlapunkra és tekintse meg széles termékkínálatunkat!
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Nyomtató, másoló, fax multifunkciós gépek javítása, kellékellátása (toner, tintapatron, nyomtatószalag). Nyomtatókellékek kiskereskedelme.
4.Landes Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1195 Budapest, Jáhn Ferenc u. 25.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/landesbt-c
Rólunk: A Landes Kereskedelmi tevékenységgel és javítási/karbantartási Szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. Tevékenységünk Budapest területére terjed ki.
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Márkák: Canon, Panasonic, Ricoh, Sharp
Tevékenységi ismertető: Távközlés, informatika, irodatechnika; javítás és kiskereskedelem.
5.General-Copy Irodatechnikai Kft.
Megye:
Vas
Cím:
9700 Szombathely, Széll Kálmán u. 54. I. em.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/general-copyir-c
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Irodatechnika, Nyomtató javítása
Márkák: Canon, HP, Ricoh, Samsung
Tevékenységi ismertető: Iroda- és számítástechnikai termékek forgalmazása és szervizelése, színes fénymásolás. Samsung garanciális szerviz.
6.Mikrotechnika-Kontroll Kft.
Megye:
Heves
Cím:
3200 Gyöngyös, Petőfi Sándor u. 33.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mikrotechnika-k-c
Rólunk: A Mikrotechnika-Kontroll Kft. 1995-ben kettős profillal alakult. -Számítástechnika -Ügyviteli szolgáltatások A számítástechnika területén elsősorban számítógépek, nyomtatók javításával, karbantartásával foglalkozunk. 2002 decemberében megnyitottuk új, tágas üzlethelyiségünket Gyöngyösön a Ringsted út 11. szám alatt, melyben számítástechnikai eszközök javításával és értékesítésével foglalkozunk. Ügyviteli területen könyvelőiroda végez egyszeres és kettős könyvelést a környék vállalkozásainak. A könyvelőiroda mellett könyvvizsgáló iroda működik, mely segítséget jelent a jogszabályok kuszaságában eligazodni. Mivel mi magunk is a számítástechnika felhasználói vagyunk, így átérezzük ügyfeleink gondjait, melyen gyors segítségnyújtással, megbízható, pontos munkával igyekszünk enyhíteni. Ezért alakult ki cégünk mottója, miszerint: Mi nemcsak számítógépet adunk, de gondoskodunk arról, hogy az működjön is!
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Számítógép-javítás, számítástechnikai szolgáltatás, számítógép kiskereskedelme és szervize.