Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Lakástextil kereskedelme

- 15 találat
1.Global-Tex Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1095 Budapest, Gubacsi út 47.
Telefon:
(+36-1... Klikk!
Mobil:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
Fax:
(+36-1... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/global-texkft-c
Rólunk: A Globál-Tex Kft. 1993 óta dolgozik a textiliparban. A cégnek figyelemmel kell kísérnie a divatot, amely minden évszakban változik. A legérdekesebb az őszi-téli váltás, mert ilyenkor az alapanyagok minősége, felületi struktúrájuk megváltozik és ennek függvényében változnak a színek is. Az idei őszi-téli divatot is a retro jellemzi, de fontos a nőiesség. Az uralkodó színek most is a fekete, barna, szürke ill. a fekete-fehér kocka, feltűnnek még a lila, narancs és a piros színek is a nagy divatcégek palettáján. Az anyagok összetétele megváltozik egyre több teret kap a gyapjú, az elasztikus szálak melyek kellemesebbé teszik a készterméket viselője számára. Női kosztüm szöveteink több féle összetétellel van jelen a piacon, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt. A felületi kialakításokkal finomabb, puhább hatást érhetünk el, mely a gyermekruháknál elengedhetetlen. Kapható nálunk, nagy színválasztékban baby-soft, egyszínű antipilling polár és flanelek. Mintás polárokat és flaneleket is forgalmazunk, ami gyermekruháknak és egyéb kiegészítőnek is felhasználhatók. A műszőrmék újra előtérbe kerülnek a nerc, a csincsilla vagy ezek utánzati ill. az állatmintás műszőrmék kiegészítő elemként jelenek meg a kabáton, sapkán. A sportosabb divatirányzatnak megfelelően több féle kordot forgalmazunk egyszínű és mintás változatban is. Fontos, hogy a különböző alapanyagok is kombinálhatóak legyenek a színek alapján, hiszen a készítő számára fontos, hogy mindent egy helyen ugyan abban a jó minőségben tudjon beszerezni. Cégünk számára éppen ezért fontos, hogy mindenki igényét kielégítsük, ezért minden egyes szezonváltást alapos munka előzi meg, melyben a vevő fontos szerepet játszik. Nálunk több száz anyagfajtából lehet teljes kollekciókat kialakítani, legyen szó akár női, férfi- ill. gyermekruházatról.
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Lakástextil, méteráru kereskedelme.
2.Gála Kereskedelmi Zrt.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 80.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/galakereskedel-c
Rólunk: A Gála Kereskedelmi Zrt. 1949 óta működő ruházati nagykereskedelmi cég miskolci központtal. Miskolcon 3 kiskereskedelmi bolttal rendelkezik. Cégünk 2003-ban bevezette az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert. Próbálunk a piacon versenyben maradni olcsó termékeinkkel, de mellette megtartani a jó minőséget. Nagykereskedelmi raktárunkban közel 5000 termék közül választhat. Évente közel 300 000 terítőt értékesítünk, ennek nagy részét saját varrodánkban állítjuk elő. Emellett közel 200 000 nyomott mintás törlőt értékesítünk. A fentieken kívül bármilyen függöny (dimout, blackout, dekor, fényáteresztő, tűzálló) rongyszőnyeg, farmerszőnyeg, torontáli szőnyeg,ágytakaró, pléd, kerti párnák, HORECA textil, rendkívül széles választékban áll rendelkezésükre készletünkből. A ruházat és a lakástextília területén bármilyen igényükkel állunk szíves rendelkezésükre. Referenciáink: Auchan, Rossmann, CBA, Spar, OBI, Coop,Praktiker, Bauhaus, Penny, Lidl. Munkaruházat: CBA, OBI, autoszalonok, hotelek, szállodák, apartmanok..stb
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet
Márkák: Gála, Ted Lapidus
Tevékenységi ismertető: Ruházati cikkek nagy- és kiskereskedelme, gyártása, importja. A Ted Lapidus márkanév kizárólagos magyarországi forgalmazója. A vállalatnak saját varrodája van, ahol lakástextíliákat, munkaruhákat, igény szerint különböző hímzéssel, nyomással készítünk.
3.Amőba Bt.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9200 Mosonmagyaróvár, Szent István király u. 17.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/amobabt-c
Rólunk: Áruházunk a "Dr. Padló" országos hálózat Győr-Moson-Sopron megyei képviselete. A régió legnagyobb választékával, kedvező árakkal, közel 500 m2-en állunk kedves vásárlóink rendelkezésére.
Besorolás Kisker
4.Etniko Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1093 Budapest, Lónyay u. 40. I. em. 20.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/etnikokft-c
Rólunk: Az Etniko Kft fő tevékenységi köre a bútorok valamint lakástextilek kereskedelme, értékesítése. Ha kedvező árú, és jó minőségű ágytakarókat, bútorokat szeretne vásárolni, akkor keresse fel szaküzletünket, ahol segítőkész munkatársaink várják az érdeklődőket. Termékeinket megtekintheti a weboldalunkon, de ha személyesen ellátogat üzletünkbe, bármilyen kérdésével kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére.
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Bútor kereskedelme, Lakástextil kereskedelme
5.Maya Textil
Megye:
Veszprém
Cím:
8230 Balatonfüred, Kossuth L. u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mayatextil-c
Besorolás Kisker
6.TÜSI Bt.
Megye:
Fejér
Cím:
2400 Dunaújváros, Piac tér 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/tusibt-c
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Függöny, lakástexti, árnyékolástechnikal kiskereskedelem. Komplett szolgáltatás: felméréstől a felszerelésig, szakmai tanácsadással. Arany-ezüst ékszer kiskereskedelme.
7.Szín-60 Kft.
Megye:
Heves
Cím:
3000 Hatvan, Batthyány u. 41/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/szin-60kft-c
Besorolás Kisker
Tevékenységi ismertető: Háztartási vegyi áru, lakástextil kiskereskedelme.
8.Szőnyegház Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7625 Pécs, Antónia u. 3.
9.T-Textil Kft. - Borostyán Bútorház
Megye:
Baranya
Cím:
7624 Pécs, Damjanich u. 10.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/t-textilkftb-c
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Bútor kereskedelme, Lakástextil kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Fenyőbútor- és lakástextil-értékesítés.
10.Stefán Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9200 Mosonmagyaróvár, Jókai u. 8.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/stefankft-c
Rólunk: Megvalósítjuk álmait! Ne habozzon, nálunk minden igényét kielégítő lakástextiliát talál a bútorszövettől a függönyig. Vállalunk rövid határidőre bútorkárpitozást, függönyvarrást, Látogasson el honlapunkre és kérjen árajánlatot.Kiváló minőségű termékekkel állunk rendelkezésére. Nálunk bármilyen kérdésével kapcsolatban válaszra lel. Tájékozódjon honlapunkon és biztos megtalálja az izlésének megfelelő textiliákat.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Lakástextil, méteráru kereskedelme, kárpitozás, függönyvarrás.
11.Eta 94 Bt.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3518 Miskolc, Bollóalja u. 23.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/eta94bt-c
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Lakástextil kereskedelme
12.Roka Lakástextil Áruház
Megye:
Budapest
Cím:
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ro-kakft-c
Rólunk: Függönyök, dekoranyagok, bútorszövetek, karnisok, teljes körű függönyözés, felmérés, tervezés, kivitelezés.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Lakástextília kis- és nagykereskedelme. Függöny, sötétítőfüggöny, dekoranyag, bútorszövet, karnis, teljes körű függönyözés, felmérés, tervezés, kivitelezés.
13.Módusz-Plusz Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5600 Békéscsaba, Tolnai u. 6/B
14.Pepita Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6000 Kecskemét, Nagy László u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/pepitakft-c
Rólunk: A kecskeméti Pepita Kft 1992-ban alakult. Azóta jelen van a köztudatban. Szolgáltatásai között megtalálható a függönykészítés, lakberendezés és a lakástextil kereskedelem. Fő profilja azonban a szállodai és éttermi textíliák forgalmazása. A cég szakemberei szívesen látják el Önt lakberendezési tanácsokkal. Keresse fel honlapjukat, vagy látogasson el Ön is személyesen a Kft szaküzletébe.
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Függönykészítés, lakástextil, lakberendezés, karnisszerelés.
15.Hajnal Projekt Design Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1088 Budapest, Bródy Sándor u. 42.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hajnalprojekt-c
Rólunk: A céget Hajnal Erika textiltervező iparművész alapította, mely a kft. megalapítása előtt is működött bt., ill. más formációban. 1992 óta foglalkozunk hotelek, közületek teljes körű textilekkel való felszerelésével. Igény szerint egyedi mintákat is tervezünk, kivitelezünk. Lakossági forgalomban különleges selyem-, lenkollekcióinkat ajánljuk. Több cég képviseletét látjuk el. Kiemelten a Bautex-Stoffe céget képviseljük.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Lakástextilek kis- és nagykereskedelme. Teljes körű kivitelezés. Tapéták, műbőrök, szőnyegpadlók, karnisok forgalmazása. Közületi, nagy kopásállóságú lángmentes textilek és tapéták forgalmazása. Iparművészeti egyedi tervezés.