Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Korlátgyártás

- 16 találat
1.Ülkey-Traverz Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Szabadság út 47.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
Mobil:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ulkey-traverzk-c
Rólunk: » Cégünk bemutatása ÜLKEY-TRAVERZ Kft. Az 1997-ben alapított vállalkozás elsősorban fémszerkezetek gyártására, szerszámgyártásra, villamos készülékek gyártására, folyadék szállítására alkalmas közmű építésére szakosodott. A cég profilja tisztaterek tervezése, gyártása és kivitelezése, csarnokszerkezetek építése és szerelése, lakatosipari termékek gyártása, valamit festőberendezések gyártása, szerelése. A vállalkozás elkötelezett a mindenkori legmodernebb technológiák alkalmazása iránt, hogy ezzel is biztosítani tudják megrendelőik elégedettségét. A székhelyünk Kecskeméten található, az M5-ös autópályától 3 percre a város ipari területén. A telephelyen rendelkezésre áll egy daruzható 5 méteres belvilágú kb. 520 m2-es műhely a hozzá tartozó szociális épületrészekkel és 150m2 udvarrésszel. A telephelyen találhatóak a fémmegmunkálásra alkalmas eszközök és berendezések pl. daraboló és hegesztő berendezések, élhajlítók és esztergák, tornyos fúrók és egyéb berendezések. A telephelyen található egy iroda is, benne három kialakított munkahellyel. Telephelyünk Budaörs Szabadság út 47. szám alatti ingatlanon található, mely Budaörs keleti részén a központban közvetlenül az 1-es főút mellett található, a vasút közel (2 km) és a M1-M7 autópálya is csupán 2,1 km-re van. Mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető. A 100 m2 ingatlanon betonozott udvar, udvari tároló és egy 40 m2 iroda található, mely két részből áll. Az iroda nagy-sebességű internet kapcsolattal rendelkezik, az irodán belül 4 komplex irodai munkahely van kialakítva. A kialakítás lehetővé teszi a pénzügyi és a kutató-fejlesztő-tervező, illetve szellemi munka megvalósítását egyaránt. » Szakmai tapasztalatunk A vállalkozás a tisztaterek tervezése, gyártása és kivitelezése, csarnokszerkezetek építése és szerelése, lakatosipari termékek gyártása, valamit festőberendezések gyártása, szerelése terén szerzett sok éves szakmai tapasztalatát olyan technológiák kifejlesztésénél kamatoztatta, mint a darupályák, anyagmozgatási rendszerek, tisztaszoba rendszerek és egészségügyi infrastruktúra fejlesztése.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: » Tevékenységeink Csarnokszerkezetek építése, átalakítása Acélszerkezetek gyártása Festőberendezések gyártása, szerelése A tisztaterek kialakítását a tervezéstől a kvalidálásos átadásig végezzük. Mérőszobák kivitelezése.
2.Plast-Text 2002 Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8300 Tapolca, Nyárfa u. 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/plast-text2002-c
Rólunk: Több mint tíz éve működő vállalkozásunk alapanyagokat importál, magas hozzáadott értékkel, jó minőségű, alacsony árfekvésű magyar termékeket állít elő. Saját varrodával és kiszerelő kapacitással rendelkezünk. Országos belkereskedelmi hálózattal rendelkezünk, és export tevékenységet is folytatunk.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Termelő, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető:
3.Tóth-Szer Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3589 Tiszatarján, Arany János u. 17.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/toth-szerkft-c
Rólunk: Cégünk lakatosipari tevékenységet folytat, ezen belül vállaljuk a legkülönbözőbb acélszerkezetek, csarnokok, előtetők, korlátok, kerítések gyártását, legyen szó festett, porszórt, horganyzott vagy rozsdamentes kivitelről. Garantáljuk a magas minőségi színvonalat, a határidők pontos betartását. Kivitelezéseink során mindig az adott feladathoz alkalmazható legkorszerűbb szerelési technológiával, korszerű gépekkel állunk megrendelőink rendelkezésére. További tevékenységünk még például a technológiai csőszerelés, hegesztő és lakatosipari tevékenységek, fémszerkezetes csarnok gyártása, építése és kereskedelme. Különböző hegesztéstechnikai termékeinkből is válogathat.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Fém- és acélszerkezet gyártása.
5.Csőke Péter
Megye:
Békés
Cím:
5700 Gyula, Henyei M. u. 19.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/csokepeter-c
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Korlátgyártás, Lépcsőgyártás, Munkalapgyártás
6.Szász Belsőépítész Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2045 Törökbálint, Széles u. 17/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/szaszbelsoepitesz-c
Rólunk: Fő tevékenységi körünk felvonótornyok tervezése, gyártása és helyszíni beépítése, nemesacél burkolatok készítése, fémmegmunkálás. Acélszerkezetek, korlátok, lépcsők gyártása. Fejlett technológiai megoldások felhasználásával nyújtunk szolgáltatásokat a felvonó berendezést gyártó cégeknek. Minden kedves érdeklődőt várunk szeretettel üzletünkben vagy látogassa meg honlapunkat otthonából további információért.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: A Szász Belsőépítész Kft. fő tevékenységi köre komplett felvonótornyok tervezése, gyártása és helyszíni beépítése, valamint nemesacél burkolatok készítése. Acélszerkezetek, lépcsők, korlátok gyártása.
7.Takács Fémbútor Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6800 Hódmezővásárhely, Ady E. u. 18/C
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/takacsfembutor-c
Rólunk: Cégünk 1991-ben alakult, 10-15 fővel dolgozunk. Referenciánk: Hódmezővásárhely - Adidas, Szeged - Skoda Autóház, Szeged - Toyota Autóház
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Rozsdamentes króm, acéllépcsőket és korlátokat készítése.
8.Weld Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2200 Monor, Gombai út
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/weldkft-c
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Fém épületelemek gyártása, fémmegmunkálás.
9.Dextimus Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6900 Makó, József A. u. 38.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/dextimuskft-c
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
10.Farkas-Farm Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5946 Békéssámson, Komlósi u. 13.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/farkas-farmkft-c
Rólunk: Cégünket 2003-ban alapítottuk, családi tulajdonban van. 2003-ban mezőgazdasági tevékenységgel is foglalkoztunk, ma már csak fémipari tevékenységeket végzünk. 2009 évelején lehetőségünk nyílt egy új üzem épület megvásárlására, ezzel együtt nőtt a kapacitásunk is. Cégünknél jelenleg 13 fő szakmunkás végez munkát, végzünk bérmunkát, illetve helyszíni szerelést és védőgázos hegesztést, hegesztőink egy része rendelkezik érvényes minősítéssel is. Referenciák: Alföld Porcelán Edénygyár Zrt Hódmezővásárhely /Gépek karbantartása, égetési segédeszközök gyártása/ Linamar Hungary Nyrt Orosháza /Védőgázos hegesztés/ Váll-ker Kft Makó /Védőgázos hegesztés/ Svájc /Tömegcikk gyártás/
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fémszerkezet gyártása.
11.Zel-Savtech Bt.
Megye:
Veszprém
Cím:
8474 Csabrendek, Rákóczi u. 12.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/zel-savtechbt-c
Rólunk: A cég 5 éve alakult, gyártottunk már termékeket a győri székhelyű Wolf Hungária Kft.-nek, folyamatosan szállítunk a bécsi székhelyű Küchen-System GmbH-nak, a Gasztroker Pécsnek, és még számos viszonteladónak.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker
12.Plechinger Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8582 Farkasgyepű, Kossuth u. 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/plechingerkft-c
Besorolás Gyártó, Kisker
Tevékenységi ismertető: Épületasztalos-ipari termék gyártása.
13.Nyiri-Griff Kft.
14.Stadler Voszk Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7696 Hidas, Erkel F. u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/stadlervoszkk-c
Besorolás Gyártó, Importőr, Szolgáltató
Termékek: Korlát, Lépcső
Tevékenységi ismertető: Bel- és kültéri lépcsők gyártása.
15.Daru-Fém-Szer Bt.
Megye:
Fejér
Cím:
7011 Alap, Fő út 215.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/daru-fem-szerb-c
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Acélszerkezetek, lakatosipari termékek gyártása, szerelése. Emelőgépek tervezése, szerelése. Épületgépészet, víz-, gáz-, fűtés-, villany-, klíma- és légtechnikai szerelés. Darusín hegesztése.
16.X Biztonságtechnika Ajtó- és Kaputechnika Kft.
Megye:
Vas
Cím:
9700 Szombathely, Hunyadi út 11.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/xbiztonsagtech-c
Rólunk: Biztonságtechnikával foglalkozó cégünk nagyon sok tekintetben tökéletes választás lehet bárki számára. Hogy miért mondom ezt? Mert a biztonság nagyon fontos szempont, nagyon fontos hogy biztosítsuk akár otthonunkat, akár irodánkat, vagy lehet szó bármiről. Ebben az esetben lehetünk mi az Ön számára megfelelő segítség hiszen biztonságtechnikai termékeket tudunk biztosítani az Ön számára, ami lehet akár, ipari kapu, kovácsolt termék. Bővebb tájékoztatás érdekében, látogasson el honlapunkra!
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Márkák: DSC, Hörmann, KBE, Panoráma
Tevékenységi ismertető: Biztonság- és kaputechnikai termékek, kovácsoltvas termékek, műanyag nyílászárók forgalmazása.