Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Erdőtelepítés

- 8 találat
1.Halmai és Társa Bt.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6090 Kunszentmiklós, Szabadság u. 16.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/halmaiestarsa-c
Besorolás Termelő
Tevékenységi ismertető: Erdészeti szaporítóanyag termelése.
2.Jászerdő Bt.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5100 Jászberény, Szent István krt. 9. I/3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/jaszerdobt-c
Rólunk: Cégünket 1997-ben alapítottuk, alapvetően magánerdők szakirányítási feladatainak elvégzésére. Az idő múlásával egyre nagyobb igény merült fel az esedékes erdészeti feladatok kivitelezésére is. Hogy megfeleljünk az aktuális kihívásoknak, fejlesztésbe kezdtünk. Ma már rendelkezünk speciális erdészeti gépekkel, melyekkel az erdőápolási, telepítési, felújítási és fakitermelési munkákat is el tudjuk látni, a szakirányítás mellett. Jelenleg több, mint 40 erdőgazdálkodó, cca. 2 500 ha erdészeti szakirányítását látjuk el. Mit kínálunk Önnek? Mindenre kiterjedő erdészeti szakirányítás, úgy a terepen, mint az erdészeti hatóságnál történő eljárások, bejelentések, műszaki szemlék, tervezések Erdőtelepítések kiviteli tervének elkészítése, Uniós pályázatok megírása Erdőművelési feladatok elvégzése (első kivitel, ápolás, nyesés, minőségi törzsnevelő nyesés) Erdészeti csemete megtermelése, beszerzése Fakitermelési munkák Értékesítés Fatömeg becslés Erdőérték számítás Szakvélemények készítése Erdőgazdálkodói bejegyeztetés a hatóságnál Ha bármilyen erdővel kapcsolatos problémája van, keressen minket bizalommal! Erdész üdvözlettel: Száraz Sándor erdőmérnök
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Erdőgazdálkodási szolgáltatás.
3.Zsolfer Bt.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6000 Kecskemét, Lukács Gy. u. 23.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/zsolferbt-c
Besorolás Szolgáltató
4.Quercus Alpin EC
Megye:
Budapest
Cím:
1222 Budapest, Lévay u. 12.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/quercusalpine-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Teljeskörű építőipari, szakipari és erdészeti kivitelezés alpintechnikával és emelőkosaras gépjárművekkel.
5.NEFAG Zrt.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5000 Szolnok, Kaán Károly u. 71.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/nefagrt-c
Rólunk: Cégünk erdészettel is faiparral foglalkozó cég. Nálunk nagyon sok mindent megtalálhat ezzel kapcsolatban. Beszélhetünk erdőtelepítésről, erdőkezelésről, ültetvényezésről. Amennyiben szeretne bővebb információhoz jutni ezzel kapcsolatban, csak azt tanácsolhatom, hogy látogasson el honlapunkra és tekintse meg széleskörű szolgáltatásainkat!
Besorolás
Tevékenységi ismertető: Erdőgazdálkodási szolgáltatás, termelés, vadgazdálkodás, akác fűrészáru, szőlészeti termék gyártása, szálláshely-szolgáltatás.
6.Meszo Kft.
Megye:
Zala
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Szent István út 20.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/meszokft-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Erdőgazdálkodási termelés.
7.Klimax Bt.
Megye:
Veszprém
Cím:
8420 Zirc, Borzavári u. 25.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/klimaxbt-c
Rólunk: Cégünk több mint 40 évvel ezelőtt alakult, azzal a céllal, hogy különböző erdészeti szolgáltatásokat lásson el. Szakmai tapasztalatunk és tudásunk lehetővé teszi, hogy a vállalatunkat felkeresőket szakszerűen kiszolgáljuk. Erdészeti csemeték forgalmazása mellett erdőtelepítéssel, magánerdők kezelésével és telepítések ápolásával is foglalkozunk. Látogasson el hozzánk és győződjön meg szaktudásunkról személyesen is!
Besorolás Szolgáltató
8.Erdőmester Szövetkezet
Megye:
Pest
Cím:
2200 Monor, Bajcsy-Zsilinszky u. 6.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/erdomesterszov-c
Rólunk: Erdőgazdálkodási szolgáltatásokat végzünk pl.: fakitermelés, faanyagok kereskedelme, erdőtelepítés, erdőápolás. Megbízás alapján teljes körűen ellátjuk erdőgazdálkodási feladatok teendőit, feladatok szakirányítását.
Besorolás Kisker, Nagyker, Termelő, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Erdőgazdálkodási szolgáltatások végzése: erdőtelepítés, -felújítás, erdőápolások, fakitermelés, faanyag értékesítés. Erdőgazdálkodási teendők teljes körű ellátása, erdőgazdálkodási feladatok szakirányítása.