Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Biztonságtechnika

- 769 találat
541.TRIÓDA CSOPORT
Megye:
Csongrád
Cím:
6721 Szeged, Berlini krt. 4.
A cég cégböngészős oldala: http://tavormonitoringk-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégcsoportunk 1991 óta tevékenykedik a hazai biztonságtechnikai piacon, melynek ma már megannyi területén professzionális megoldásokat kínál Ügyfeleinek. Tevékenységünk kezdetben az elektronikus, mechanikus és élő erős vagyonvédelmi tevékenységre alapozódott, és nevünk elsősorban autóriasztók forgalmazása kapcsán vált ismertté. Később azonban piaci teret hódítottunk a lakásriasztók, beléptetők, video-megfigyelő rendszerek, kaputelefonok, tűzjelző rendszerek, ipari sorompók és kapuautomatizálási rendszerek területén is, valamint 24 órás távfelügyelet és élőerős védelem, melynek tükrében a Trióda Csoport hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő biztonságtechnikai társulása. Társaságunk jelenleg három magyarországi nagyvárosban rendelkezik képviseleti irodával, valamint az egész országot átölelő viszonteladói hálózattal állunk mindennapos kapcsolatban, melynek keretében megközelítőleg 20 üzletünk szolgálja az Ön biztonságát. Az export-import tevékenység irányítása korábban Szegeden zajlott, amelyet a 2002. év során a belkereskedelmi tevékenységgel együttesen Budapestre helyeztünk át. Az első években Magyarország eme két meghatározó városában történt a termékek értékesítése is. Később Partnereink igényeinek megfelelően új üzlet nyílt Kecskeméten, amely már körvonalazta a jelenleg működő bolthálózat kiépítésének tervét. A Trióda Csoport kereskedelmi ágazata (Trióda Biztonságtechnika Zrt.) 2009. október 20-tól a világon ismert és elismert, minőségi termékeiről híres PARADOX gyár kizárólagos magyarországi képviseletét látja el. TRIÓDA üzletek: - 1191 Budapest, Üllői út 206. - 6721 Szeged, Berlini krt. 4. - 6000 Kecskemét, Dózsa György út 18.
Tevékenységi ismertető: Közös jövőnk az Ön biztonsága! A magyarországi biztonságtechnikai piac elismert és mindeddig sikeres szereplőjeként számunkra fontos, hogy munkánk során a felmerülő szakmai kihívásoknak maradéktalanul megfeleljünk.
542.Venatus Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1145 Budapest, Colombus u. 81.
A cég cégböngészős oldala: http://venatuskft-c.cegbongeszo.hu
Tevékenységi ismertető: Üzletviteli szolgáltatás, tanácsadás.
543.Multielektronik Kkt.
Megye:
Budapest
Cím:
1103 Budapest, Alkér u. 35.
A cég cégböngészős oldala: http://multielektronik-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Történet, - vagy történelem 1982. Magyarországon a környezetvédelem kezd jelentőssé válni. Az előző néhány évben rendeletek kezdik szabályozni szükségességét, és egyre jobban érik a környezetvédelem folyamatos működése, és így automatizálása. Néhány szakember, akinek szakmája az automatizálás és műszerezés volt, de jártas volt a kémiában, biológiában, összeillesztette ezeket az egymástól kicsit távoli területeket, és létrehozott egy társaságot, hogy ismereteiket az elektrokémia és elektrobiológia területén hasznosítsák. Így alakult, hogy a Radelkis szövetkezet mellett egy, orvosi és ipari elektrokémiai és biológiai, folyamatszabályzó és laborműszereket telepítő, karbantartó, és technológiát, vezérlést és automatikát tervező cég alakult meg, alkalmazva az egyik alapító szabadalmát is. A Multielektronik gm. A Radelkis műszerek felhasználásával ipari technológiai víztisztító készültek, és orvosi laboratóriumi berendezések készülékek karbantartása történt a Multielektronik által. Így csaknem ötven vállalattal, kórházzal, egyetemmel voltunk kapcsolatban, szerződésben. A növekvő igények követelték meg, hogy új szabályozó műszereket tervezzünk és gyártsunk, és ezekekkel építsünk ipari víztisztító berendezéseket. Ezek már az akkori �modern� kornak megfelelő műszerek voltak. (1983-84). Az ipari automatizálás ekkor már megkövetelte a programozható vezérlést, szabályozást és adatfeldolgozást, (PLC). A Multielektronik műszereit összeszerelő cég a 90-es évek elején más tevékenységet is felvállalt, amihez kérte a Multielektronik segítségét. Ez a terület az áruvédelem volt. Ez a biztonságtechnikai ágazat akkor még Magyarországon alig volt ismert. Mivel az ipari termelés Magyarországon kezdett megszűnni, a nagy vállalatok eltűntek, átszerveződtek, a partnerek, akiknél az ipari víztisztítókat gyártottuk és üzemeltettük, - pl. VERTESZ, ELZETT, FÉG, FOKI, SZIM, KÖFÉM, MIRELIT, Fűtőerőművek, FCSM, Vízművek, stb., Így a biztonságtechnikai piac bevezetésében és honosításába is bekapcsolódtunk. Áruvédelmi berendezések műszaki bevezetését, honosítását végeztük a Westline kft.- vel együtt. Ezek után a hazai áruvédelmi piac meghatározó szereplői lettünk a Westline utódja, a Shopguard keretein belül. Mivel az áruvédelem mellett sok egyéb igény is felmerült az üzletek üzemeltetésével kapcsolatban, ezeket a részeket a Multielektronik elkezdte az igényeknek megfelelően megvalósítani. Ezért került sor egyéb üzlettechnikai és biztonságtechnikai berendezések alkalmazására és fejlesztésére, mint például forgalomszámlálók, adatfeldolgozók, vonalkód olvasók, vagyonvédelmi rendszerek, biztonsági videó rendszerek, képrögzítők, áruvédelmi rendszerek. Ezek mellett folyamatosan végeztünk feladatokat az automatizálás területén is. Ilyenek a pénztárbútorok szalagvezérlői (Auchan, CBA), beléptető kapuk(Auchan, Bricostore), vízátemelők(Auchan), energiamegtakarító rendszerek(Auchan).
Tevékenységi ismertető: Biztonságtechnika, automatizálás, környezetvédelem.
544.K-Group Security Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6000 Kecskemét, Lőcsei u. 10.
A cég cégböngészős oldala: http://k-groupsecurit-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika, Élő erős őrzés, Vagyonvédelem
Tevékenységi ismertető: Élő erős őrzés, rendezvénybiztosítás, beléptető-, riasztó-, rögzítő-, video-megfigyelőrendszer, tűzjelző rendszerek telepítése, karbantartása, forgalmazása.
545.Electropoint Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1153 Budapest, Bocskai u. 8.
A cég cégböngészős oldala: http://electropointkf-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika
Tevékenységi ismertető: Biztonsági berendezések kereskedelme.
546.Delej Bt.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4625 Záhony, József A. u. 7. II/12.
A cég cégböngészős oldala: http://delejbt2-c.cegbongeszo.hu
Tevékenységi ismertető: Villanyszerelés, vagyonvédelem, biztonságtechnikai vizsgálatok.
547.Lucina Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1165 Budapest, Lakat u. 4.
A cég cégböngészős oldala: http://lucinabt-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika, Villanyszerelés
Tevékenységi ismertető: Erős- és gyengeáramú villanyszerelés, riasztórendszerek telepítése.
548.Intell-Security Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8229 Csopak, Kossuth L. u. 116/A
A cég cégböngészős oldala: http://intell-security-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika, Vagyonvédelem
Tevékenységi ismertető: Vagyonvédelem.
549.Sentinel-Silver Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3529 Miskolc, Középszer u. 6. II/1.
A cég cégböngészős oldala: http://sentinel-silver-c.cegbongeszo.hu
Tevékenységi ismertető: Biztonságtechnika, őrzés, vagyonvédelem, személyvédelem, takarítás. Kamerás megfigyelőrendszer.
550.WSC Biztonságtechnikai Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1034 Budapest, Gyenes u. 10. fszt. 2.
A cég cégböngészős oldala: http://wscbiztonsagte-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika
551.UD Vagyonvédelmi Rt.
Megye:
Budapest
Cím:
1015 Budapest, Batthyány u. 24.
A cég cégböngészős oldala: http://udvagyonvedelm-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika, Őrző-védő szolgálat
552.Bit-Force Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132.
A cég cégböngészős oldala: http://bit-forcekft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Szeretné értéktárgyait a legnagyobb biztonságban tudni? Akkor Önnek szüksége lehet egy biztonságtechnikai szolgáltatásra. Bankkártya, takarékbetét, ékszerek, és egyéb személyes tárgyait is a legmagasabb színvonalat képviselve tudjuk védelem alá helyezni. Amennyiben úgy érzi, hogy érdemes elgondolkodnia szolgáltatásainkon, mindenképpen látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben!
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika
Tevékenységi ismertető: Biztonságtechnika, irodatechnika, számítástechnikai kellékanyagok. Biztonságtechnikai termékek értékesítése, telepítése (széf, elektromos zárak, jelzőrendszerek). Karbantartás, hibaelhárítás.
553.Vinstrol Security Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1135 Budapest, Tar utca 2. fs 17.
A cég cégböngészős oldala: http://vinstrolsecuri-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika
554.Rex Protector Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5000 Szolnok, Száva u. 11.
A cég cégböngészős oldala: http://rexprotectork-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika, Vagyonvédelem
Tevékenységi ismertető: Biztonságtechnika, vagyonvédelem.
555.Biztonságtechnika Munkavédelmi és Kereskedelmi Gmk.
Megye:
Fejér
Cím:
2421 Nagyvenyim, Attila u. 14.
A cég cégböngészős oldala: http://biztonsagtechni-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika
556.Bodnár Team Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3580 Tiszaújváros, Bethlen G. u. 41.
A cég cégböngészős oldala: http://bodnarteamkft-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika
557.3 K Security Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
8000 Székesfehérvár, Füleki utca 8. fszt. 3.
A cég cégböngészős oldala: http://3ksecuritykf-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A biztonságtechnika mindenek előtt! Tevékenységünk sokrétűségét jelzi, hogy a betörésjelző rendszereken túl a támadások elleni elektronikus jelzőeszközök, elektronikus beléptető rendszerek, videokamerás megfigyelőrendszerek kialakítása, valamint elektronikus tűzjelző hálózatok építése is profilunkká vált. Egyre inkább fokozódik az igény a gyengeáramú rendszerek kivitelezése iránt, hogy biztonságba tudhassuk munkahelyünk, otthonunk értékeit, családunkat, szeretteinket. Mi ezt a biztonságot kínáljuk Önöknek, vállaljuk bevásárlóközpontok, raktárak, logisztikai központok védelmének megtervezését, kiépítését, riasztó szerelését, továbbá lakóházak, irodák, garázsok elektronikus védelmét.
558.Ceg-Véd Tím Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2700 Cegléd, Klapka Gy. u. 37.
A cég cégböngészős oldala: http://ceg-vedtimkft-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika, Takarítás
Tevékenységi ismertető: Bíztonságtechnika, takarítás.
559.Lantech Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8200 Veszprém, Szeglethy u. 7.
A cég cégböngészős oldala: http://lantechkft-c.cegbongeszo.hu
Tevékenységi ismertető: Számítástechnikai szolgáltatás, kiskereskedelem.
560.Dreamhouse Kkt.
Megye:
Pest
Cím:
2000 Szentendre, Tilinkó u. 10.
A cég cégböngészős oldala: http://dreamhousekkt-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika, Épületautomatizálás
561.Zármentő Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1131 Budapest, Keszkenő utca 21.
A cég cégböngészős oldala: http://unicorbt-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Árnyékolástechnika, Biztonságtechnika
Tevékenységi ismertető: Ajtónyitás, zárcsere. Hevederzárak, biztonsági ajtók, rácsozott vasajtók, ablakrácsok, kerítések, kapuk egyedi gyártása és beépítése.
562.Gold Global Security Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1094 Budapest, Sobieski J. u. 42.
A cég cégböngészős oldala: http://goldglobalsec-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika, Vagyonvédelem
Tevékenységi ismertető: Vagyonvédelmi tevékenység.
563.AirSec Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1045 Budapest, Rózsa u. 26. 10. em. 43.
A cég cégböngészős oldala: http://airseckft-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika
564.K + K Bt.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4175 Bihardancsháza, Bocskai utca 1.
A cég cégböngészős oldala: http://kkbt23-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika
565.Csepel-Sat Bt. Antennabolt
Megye:
Budapest
Cím:
1212 Budapest, Széchenyi István u. 59.
A cég cégböngészős oldala: http://csepel-satbt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Antennaszerelés: 06-20/951-4830; Biztonságtechnika: 06-30/232-6466; Számítástechnika: 06-70/286-7500; Angoltanítás: 06-30/283-5613; Könyvelés: 06-70/507-8853; Fénymásolás: 06-1/277-0587; Nyitva tartás: H-P: 8-18, Szo.: 8-13
Tevékenységi ismertető: Antenna értékesítése, szerelése, javítása, karbantartása, vagyonvédelmi szolgáltatás, számítógép forgalmazása, havidíjmentes televízióhálózat kiépítése.
566.United World 2005 Biztonsági Szolgálat Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6762 Sándorfalva, Tisza u. 21.
A cég cégböngészős oldala: http://unitedworld20-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika
567.Elektrovill-Heves Kft.
Megye:
Heves
Cím:
3360 Heves, Erzsébet tér 3.
A cég cégböngészős oldala: http://elektrovill-hev-c.cegbongeszo.hu
568.Elektro Comptec Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2500 Esztergom, Bánomi lakótelep 14.
A cég cégböngészős oldala: http://elektrocomptec-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika
Tevékenységi ismertető: Tűzjelző, vagyonvédelmi riasztó- és kamerarendszerek tervezése, kivitelezése Esztergomban. Telephely: 2500 Esztergom, Petőfi S. u. 16.
569.Gilányi Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1222 Budapest, Veréb u. 6.
A cég cégböngészős oldala: http://gilanyibt-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika
570.Auf-w Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1035 Budapest, Kerék u. 28. VI. em. 35.
A cég cégböngészős oldala: http://auf-wbt-c.cegbongeszo.hu
Tevékenység, szolgáltatás: Biztonságtechnika
A keresés 0.03 másodpercet vett igénybe.