Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Warehousing software engineering

- 3 results
1.Interregál Hungária Kft.
County:
Budapest
Address:
1068 , Aradi u. 68. I/1.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/interregalhung-c-en
About us: Az InterRegal Hungaria Kft.-t 1992-ben alapítottuk, raktártechnikai berendezések tervezésével és kulcsrakész szerelésével foglalkozunk. Irodát működtetünk Budapest térségében, Budaörsön, valamint Veszprémben. Több, mint tizenöt éves működésünk során számos raktártechnikai beruházás résztvevőjeként volt alkalmunk bizonyítani üzleti és szakmai hozzáértésünket. Referenciáink megtalálhatók neves iparvállalatoknál, bankoknál, biztosítótársaságoknál, a kereskedelemben, az államigazgatásban, oktatási intézményekben. A hosszú távon is megbízható, időtálló szolgáltatásokra irányuló törekvéseink eredményességét visszatérő partnereink bizalma igazolja. Vevőink elégedettségének kivívása jövőnk, piaci pozíciónk további erősítésének záloga, melyet rugalmas, partnereink igényeihez alkalmazkodó kapcsolattartással, minőségi szolgáltatásával és tisztességes piaci magatartással kívánunk biztosítani. Cégünk kínálatában a raktári állványrendszerek teljes vertikuma megtalálható, így a kis és közepes terhelésre alkalmas polcos állványok, fix valamint gördíthető kivitelben, továbbá a nehéz terhelésekre alkalmas paletta tárolószerkezetek, fix és gördíthető kivitelben. Az InterRegal Hungaria Kft. az olasz Metalsistem Spa. (www.metalsistem.com), valamint a cseh O.S. Kredit (www.kredit.cz) termékeinek magyarországi forgalmazója. A Metalsistem 1968 óta van jelen a raktártechnikai termékek piacán. A Kredit céget 1992-ben alapították, és a Metalsistem-csoport tagja. A folyamatos és intenzív fejlesztéseknek köszönhetően termékkínálatunk a raktározási, archiválási igényeket minden tekintetben ki tudja elégíteni. A termékeinkből készült szerkezetek alaktartóssága kiváló, a garantáltan magas színvonalat a legfontosabb európai ellenőrző szervek ismerik el, mint a TÜV Product Service Németországban, az Ö-Norm Ausztriában, az I.S.P.E.S.L. (Munkavédelmi és Biztonságtechnikai Intézet) Olaszországban. Elérhetőségeink: Mobil: (30) 951-1428 Tel/Fax: (23) 441-412, (88) 407-369 e-mail: info@interregal.hu http://www.interregal.hu/
Classification Importer, Wholesale
2.Depo-Sitory Kft.
County:
Nógrád
Address:
3100 , Pécskő út 36.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/depo-sitorykft-c-en
About us: Fő tevékenységeink körébe hazai gyártású és Európából importált jól bevált, magas minőségi követelményeknek megfelelő raktári berendezések, könnyű és nehéz állványrendszerek, tömb, irat és raklapos tárolásra alkalmas magasraktári és egyéb raktározási feladatok ellátására alkalmas polcrendszerek tervezése és kivitelezése (szerelése) tartozik. A könnyű polcrendszerek tekintetében az elemek kapcsolható, gördíthető, illetve csavarozható kivitelben készülnek az igényeknek megfelelően. Szolgáltatásainkat teljesebbé téve cégünk egyéb raktártechnikai segédanyagok nagykereskedelmét is végzi (raktári, komissiózó- és szállítódobozok, MH bokszok teljes szín és méretválasztéka, tárolóeszközök, öltöző- és egyéb lemezszekrények stb.).
Classification Importer, Retail
Brands: Dexion, Salgó
Activity description: Distribution and installation of warehouse storage systems
3.Origo Software Kft.
County:
Budapest
Address:
1067 , Szondi u. 17.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/origo-software-c-en
About us: Cégünk főtevékenysége az alkalmazói, felhasználói software-k, informatikai rendszerek előállítása. Kereskedelmi és raktár-technológiai rendszerek tervezése és kivitelezése, hardware, software fejlesztése, számítástechnikai szaktanácsadás.
Classification Retail, Wholesale
Activity description: Software for business management and cash registers. Engineering, support and trade.