Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Trade of heat pumps

- 8 results
1.Falfűtés Rendszer Kft.
County:
Pest
Address:
2049 , Angeli u. 8.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/falfutesrendsz-c-en
About us: Cégünk falfűtés-rendszer kialakításával, kereskedelmével foglalkozik. Bemutatótermünkben, ami egyben az irodánk is, várjuk azon kedves érdeklődőket, akik az építőiparban előforduló minden épületszerkezetek fűtésre használt megoldására kíváncsi. (vakolt fal és mennyezetfűtés, gipszkartonos fal és mennyezetfűtés, gipszkartonos álmennyezet, monolit szerkezetbe betonozott mennyezetfűtés, könnyűszerkezetes falak fűtése) Bővebb információért látogasson el honlapunkra.
Classification Service provider
Activity description: Wall heating. Design, installation and repair of energy-saving heating systems.
2.Ecomark Kft.
County:
Győr-Moson-Sopron
Address:
9026 , Zemplén u. 46.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ecomarkkft-c-en
About us: Ecomark Kft. 1990 óta foglalkozik kompresszorok, szárítók, szűrők, tartályok, léghálózat forgalmazásával, és szervizelésével. Pneumatikus kéziszerszámok forgalmazásával és szervizelésével. Keressen fel, és segítünk a legmegfelelőbb kompresszort kiválasztani,beüzemelni a levegő igényeinek megfelelően. Kérjen tanácsot, a meglévő léghálózatával kapcsolatban! Szervizre van szüksége, vagy szervizhez alkatrészekre, mi segítünk, több márkában is otthon vagyunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot! Több éves tapasztal rendelkező munkatársak fognak segíteni, akik minden nap kompresszorral foglalkoznak! Ingyen energia a földből! A geotermikus hőszivattyú a talaj hőjét hasznosítja, ezáltal lesz az a fűtése: - környezetbarát - biztonságos - energiatakarékos Csökkentené lakása fűtési költségét? Válassza a hőszivattyút! Keressen fel minket, kérjen ajánlatot. Segítünk a tervezésben, a kivitelezésben és a pályázat írásban, magánszemélyeknek, önkormányzati közintézményeknek, beruházóknak, társasházaknak. Várjuk egy teára, mialatt megtekintheti a hőszivattyút működés közben! Ismerje meg szolgáltatásainkat: • Földenergia kinyerése hőszivattyúval, fűtés-hűtés, HMV-szolgáltatási rendszerek komplett tervezése, engedélyeztetése, pályáztatása, kivitelezése családi házaktól a irodaházakig, szállodákig, sportlétesítményekig (8 kW - több MW) • Napenergia hőhasznosítása NAPKOLLEKTOR-ral, használati meleg víz termelés, fűtés rásegítés, medencefűtő kollektor. Forduljon hozzánk bizalommal!
Classification Importer, Retail, Wholesale, Service provider
3.Pannon Ventil Kft.
County:
Csongrád
Address:
6728 , Fonógyári út 6.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/pannonventilk-c-en
About us: Társaságunk a Pannon Ventil Kft. a szerelőipar és épületgépészet területén tevékenykedik. Főbb tevékenységi köreink részletesebben: Web-áruház üzemeltetése, épületgépészeti berendezések nagykereskedelme, fűtéstechnikai berendezések és alkatrészek nagykereskedelme, szerelvények és szaniteráruk nagykereskedelme, importja. Kérjük, látogasson el honlapunkra, vásároljon web-áruházunk ajánlataiból. További elérhetőségeinkről szintén honlapunkon olvashat.
Classification Importer, Wholesale
4.Zolterm Kft.
County:
Komárom-Esztergom
Address:
2800 , Béla király körtér 38. III/1.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/zoltermkft-c-en
About us: Cégünk immáron több mint 15 éve foglalkozik hőszivattyú forgalmazással az épületgépészet területén. Megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezéseket forgalmazunk. Termékeink teljes körű tervezését és kivitelezését is mi vállaljuk. Kínálunk geotermikus hőszivattyúkat, napkollektorokat, levegős hőszivattyúkat és hybrid megoldásokat. Látogasson el honlapunkra, tájékozódjon bővebben és forduljon hozzánk bizalommal!
Classification Retail, Wholesale, Service provider
Products: Heat pumps
Brands: Thermia
5.Loch és Társai Kft.
County:
Tolna
Address:
7150 , Rákóczi F. u. 3-5.
6.Comfort System Kft.
County:
Csongrád
Address:
6782 , Guczi sor 15.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/comfortsystem-c-en
About us: Cégünk a hidrotermikus termékek piacán folyamatosan fejlesztéseket és új megoldásokat keres a vevők igényeinek való megfelelés érdekében. Ugyanakkor szilárd pontot jelent a megbízhatóság, és a minőség terén. Célunk, hogy aki a mi termékeinket használja, biztos lehessen benne, hogy azzal együtt a biztonságot, és a kiszámíthatóságot is megkapja. Fő tevékenységünk az épületgépészeti kereskedelem. Ez magába foglalja például a víznyomáscsökkentő, termosztát, napkollektor, hőszivattyú, radiátorszelep, folyadékhűtők, és még sok más egyéb kereskedelmét és forgalmazását.
Classification Retail, Wholesale
Activity description: Selling HVAC systems
7.Sztártechnika Üzletház
County:
Győr-Moson-Sopron
Address:
9028 , Szent Imre út 147.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/sztartechnikau-c-en
About us: Vállalatunk épületgépészeti berendezés, klímatechnika, napkollektor, hőszivattyú, és konyhafelszerelések kis-és nagykereskedelmével foglalkozik. Szolgáltatásainkba tartozik a díjmentes árajánlat készítés, helyszíni felmérés, költségtervezés, szakmai tanácsadás mérnök bevonásával, ingyenes házhozszállítás, és még sok minden más. Folyamatosan bővülő termékpalettával és barátságos vevőközpontú kiszolgálással várjuk új és már meglévő vevőinket.
Classification Retail, Wholesale
8.Polytherm Kft.
County:
Csongrád
Address:
6724 , Sőtér István köz 2.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/polythermkft-c-en
About us: Kérjük, látogasson el honlapunkra! www.polytherm.hu (A kapcsolat menüpontból könnyen elérhető.)
Classification Retail, Service provider
Activity description: Wholesale and servicing of Viessmann boilers. Our location: H-6728 Szeged, Dorozsmai út 17-19., Hungary.
You cannot search the following words: of