Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Tax optimization

- 2 results
1.Zsinkó Kft.
County:
Baranya
Address:
7632 , Nagy Imre út 90.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/zsinkokft-c-en
About us: Könyvelőirodánk több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik. Képzett, rugalmas alkalmazottakkal dolgozunk. Reggel fél 7-től délután 16 óráig tartó ügyfélfogadási idővel tartunk nyitva. Megbízható partnerként segítjük, tanácsainkkal is támogatjuk ügyfeleinket.
Classification Service provider
Activity description: Accounting, book-keeping and auditing services; tax consultancy, payroll accounting services, tax return services, tax advisory aiming at the acceptance of your tax return claims. Human resource management.
2.D.A.S. Könyvelés
County:
Budapest
Address:
1082 , Futó u. 47-53.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/dasjogvedel-c-en
About us: Könyvelés megbízható és magas színvonalon – ez az, amit a D.A.S. Könyvelés ajánl ügyfeleinek. Tapasztalt és képzett kollégáink mindent megtesznek, hogy Ön ügyfélként teljeskörű támogatást kapjon vállalkozása működéséhez. Jó minőséget, kedvező áron! Ha Önnek is fontos a minőség, és az ügyfélbarát hozzáállás, akkor nálunk a helye! A vállalkozás indításának gondolatától támogatjuk, speciális igényeit is rugalmasan kiszolgáljuk. Cégünk a D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. 100%-os leányvállalata, így Európa piacvezető jogvédelmi társasága biztosítja a szakmai és pénzügyi stabilitást.
Classification Service provider
Activity description: Legal expenses insurance