Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

3D Visualization

- 5 results
1.TorTer e-Design Kft.
County:
Budapest
Address:
1184 , Fáy u. 2.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/torterkft-c-en
About us: Fő tevékenységi körünk a kiállítások, konferenciák, egyedi installációk, stúdió-, és rendezvénydíszletek, promóciós események tervezése és teljes körű kivitelezése, valamint az ehhez kapcsolódó szakmai tanácsadás. Cégünk tulajdonosai immár közel 20 éve tevékenykednek a fenti területeken. A családias, figyelmes hangulatot és kiszolgálást megőrizzük, de határok nélkül dolgozunk: nívós hazai és nemzetközi referenciákkal, valamint több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött nyújtunk partnereinknek megbízható, minőségi és teljes körű szolgáltatást a kiállítások, rendezvények, találkozók tervezésében, kivitelezésében és lebonyolításában. Magunk mögött tudhatjuk a Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetsége (MARESZ) és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és a Budapest Business Region támogatását. Tudásunk, tapasztalatunk és eddigi eredményeink alapján biztosan állítható: A TorTer e-Design Kft. a megbízható siker kivitelezője.
Classification Service provider
Activity description: We at TorTer e-Design specialize in designing and installing a full line of exhibition booths and decorations for exhibitions, trade fairs, studios, conferences, promotional events as well as providing advisory services.
2.Zoa Építészeti és Művészeti Szolgáltató Kft.
County:
Budapest
Address:
1053 , Királyi Pál u. 10. I/1.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/zoaepiteszeti-c-en
Classification
3.Nordeco Budapest Kft.
County:
Budapest
Address:
1147 , Istvánffy u. 36/B.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/nordecobudapes-c-en
About us: Magunkról: 1991 - a NORDECO megalapításának éve. A kezdetektől a mai napig, a megrendelői igények teljes körű kiszolgálását tartjuk legfontosabbnak. Ügyfeleinknek full service szolgáltatást nyújtunk. A beérkező megrendeléseken mindig a témához leginkább értő munkatársunk dolgozik. A mi dolgunk, hogy a csapat irányításával elérjük a legjobb végeredményt és minden a helyére kerüljön. Kiállításkivitelezés: A kiállítás az ügyfelek és a nyilvánosság felé történő személyes bemutatkozás egyik meghatározó eszköze. A megjelenésnek jól átgondoltnak, a rendezvénynek tökéletesen megszervezettnek kell lennie. Nekünk minden apró részlet fontos. A terveket megrendelőinkkel szorosan együttműködve készítjük. Hagyományos installációt és teljesen egyedi kiállítást egyaránt tervezünk, építünk. Grafikai tervezés: Egy sikeres vállalkozás, vagy termék vizuális megjelenése egyre fontosabbá válik a mai világban. Az arculattal a tevékenységet és az általa képviselt értéket kommunikáljuk. Tervezőink kreativitása és technikai felkészültsége szinte korlátlan lehetőségeket kínál. Szakmai sikernek tartjuk, hogy 10 szakácskönyv tervezésével, fotózásával és kivitelezésével is bennünket bíztak meg. Ügyfeleink: Agisys, Albalux, Bunge (Vénusz-Floriol), Cerbona, Délhús, Douwe Egberts, Dr. Oetker, Fortunate, Frühwald, Globus, Hévíz, Hungaropen, Hungerit, Hunguest Hotels, Ident, Kaba Elzett, Kotányi, Knorr, KPMG, Magyar Cukor, Malév, Ravak, Samsung, Schrack, Siemens, Soóstészta, Spar, Szentkirályi, VBH, Visit Britain, Unilever, Zalakerámia
Classification Service provider
4.Mata-Dór Architektúra Kft.
County:
Budapest
Address:
1112 , Dió u. 3-5.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mata-dorarchit-c-en
Classification Service provider
Products: Detached houses
5.Abacus Partner Stúdió Bt.
County:
Budapest
Address:
1225 , Timföld u. 1.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/abacuspartner-c-en
Classification Service provider