Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Softwareentwicklung

- 735 Treffer
481.Time Corner Group Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1113 , Villányi út 54. 3/1.
Über uns: A számítástechnika bármely területén számíthat ránk! Válassza a tökéletes segítséget annak érdekében,hogy minél előbb elérhesse célját. Ezt kínálja Önnek a Time Corner Group Kt. Hálózatkiépítés, rendszerfelügyelet, szoftverfejlesztés , adatfeldolgozás. Amennyiben kérdése lenne hozzánk hívjon minket tanácsot adunk Önnek.
482.Capital Systems Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1037 , Montevideo u. 7.
Über uns: A Capital Systems Kft. fő tevékenysége a szoftverfejlesztés és tanácsadás. Piaci részesedésünk a pénzintézeti, szolgáltatói és közigazgatási területén találhatók. Szakembergárdánk sokoldalú ismerettel rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy a saját fejlesztésű termékekkel és a legújabb számítástechnikai megoldásokkal, egyéni igényeket szem előtt tartva optimálisan szolgáljuk ki megrendelőinket. Referencián körét számos bank, nyugdíjpénztár bőviti. Bővebb információért látogasson el honlapunkra!
Dienstleistungen: Beratung, Softwareentwicklung
483.Daten-Kontor Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1115 , Bartók Béla út 105-113.
Über uns: Cégünk 1996. óta működik. Fő tevékenységünk a számítástechnikai szolgáltatások. Szolgáltatásaink közt megtalálható a szoftverfejlesztés, szoftverbevezetés, támogatási szolgáltatások, nearshoring, tanácsadás, Uniós projektek, ASP szolgáltatás és agrárinformatika. Irodánk megtalálható Budapest XI. kerületében, a Bartók Béla út. 105-113. szám alatt.
PRODUKTE Software
484.Multiszolg. Bt.
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6600 , Kiss Zsigmond u. 36.
485.Project-Informatika Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1149 , Angol u. 34.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1043 , Csányi László u. 34. III. 304.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1142 , Erzsébet királyné útja 125.
489.Twinsoft Szoftverfejlesztő Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1141 , Csokor u. 6.
490.Deltha Rendszerház Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1025 , Zöldkert u. 3/B.
Über uns: A Delta Rendszerház Kft. Széles lehetőséget kínáló számítástechnikai cég a hazai piacon. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az élen jár munkájában. Precíz , gyors megbízható megfizethető áron. Ha felkeltettük érdeklődését számos információhoz juttatjuk Önt, ha felkeres bennünket személyesen vagy akár telefonon is.
PRODUKTE , , , Lohnprogramm
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1133 , Váci út 110. II/218.
492.Goto Számítástechnikai Kft.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6500 , Tél u. 125/3.
Über uns: Cégünket 1989-ben alapítottuk. Kezdettől fogva számítógépes ügyviteli rendszerek üzemeltetése, az ezzel kapcsolatos szervezői, fejlesztési és szaktanácsadói tevékenységek jelentették fő profilunkat. Ezen kívül foglalkozunk még szoftverfejlesztéssel. Célunk vásárlóink növekedésén túl, hogy hosszútávon biztos pontot jelentsünk ügyfeleinknek, tanácsot és megoldást tudjunk adni számukra. További információért látogasson el honlapunkra!
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1095 , Máriássy u. 5-7.
494.Navision Support Online Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1037 , Jablonka út 71.
495.Proffice Számítástechnikai Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1112 , Meredek u. 8.
496.e-Best Tanácsadó Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1149 , Nagy Lajos király útja 117.
Komitat:
Békés
Anschrift:
5600 , Tó u. 19.
Über uns: Egészségügyi szolgáltatás, kutatás, ellátás, orvosi műszerek gyártása. Cégünk az egészségügy területén belül tevékenykedik. Célunk minél tökéletesebb termékeket, szolgáltatásokat nyújtani, kedves ügyfeleink számára. Biztos vagyok abban, hogy ennek érdekében, a szakmában jártas, munkatársaink is mindent elkövetnek. Amennyiben információt szeretne begyűjteni cégünkkel kapcsolatban, látogasson el honlapunkra!
PRODUKTE , , , , , Schulungen, Softwareentwicklung
498.Rudas & Karig Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1025 , Szalonka u. 5.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2030 , Avar u. 40.
500.Unisys Informatikai Rendszerek Magyarország Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1023 , Árpád fejedelem útja 26-29.
Über uns: Az Unisys Informatikai Rendszerek Magyarország Kft. Tapasztalt sikerekben gazdag cégnek mondhatja magát a piacon. Rendszerintegráció, számítástechnikai szolgáltatás szoftverfejlesztés főprofillal dolgozik ügyfeleinek. Folyamatos fejlesztésének köszönhetően ügyfeleit maximálisan ki tudja elégíteni megrendeléseiben. Látogasson el weblapunkra, hogy további tájékozódást tudjunk nyújtani Önnek.
501.BPS Consulting Hungary Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1092 , Ráday u. 42-44.
503.Roll-Soft Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1191 , Üllői út 200.
Über uns: A Roll-Soft Kft-t 1992-ben alapítottam műszaki-informatikai végzettséggel, 1985-91 között komoly cégeknél (pl. Microsystem) szerezett fejlesztői tapasztalataimra alapozva. Egy év múla csatlakozott közgazdasági végzettségű, ügyviteli gyakorlattal rendelkező tulajdonostársam, akivel azóta együtt vezetjük a céget. Ma már több mint tíz fejlesztõmérnök és ügyviteli szakember gondoskodik arról, hogy több száz partnerünk eredményesen alkalmazza rendszereinket. Roll-Business® Integrált, moduláris ügyviteli, vállalatirányítási rendszerünket már több száz vásárló kb. ezer felhasználója alkalmazza elégedetten. Fejlesztése robosztus, nagyvállalati alkalmazásoknak is megfelelő fejlesztõeszközzel történt (PowerBuilder), amely a Windows alapú felhasználói felület mellett hibatûrõ SQL adatbázis-kezelõ alkalmazását is lehetővé tette. A programkövetésről gyors reagálású, hazai körülményekhez szokott fejlesztőgárda végondoskodik. A rendszer magas funkcionalitása és műszaki színvonala miatt összemérhető külföldi versenytársaival, ugyanakkor licenc-és követési díja azoknál kedvezõbb. Büszkék vagyunk rá, hogy egyedi fejlesztéseket végezhettünk pl. a Toyota Motor Hungary (internetes márkakereskedõiendszer rendszer), a Shell Hungary (euroShell nemzetközi kártyafeldolgozó alkalmazás hazai alrendszere) és a Biztosítási Oktatási Intézet Szakközépiskola számára (Erudio Tanulmányi Információs rendszer). A szoftvervásárlás bizalmi kérdés. A felhasználó a terméken kívül csapatot is választ, amely reménye szerint éveken keresztül segíti munkáját, kiszolgálja õt. Mindig örömmel tölt el, amikor egy vállalkozás nekünk szavazza meg ezt a bizalmat. Mégsem ezt tekintem valódi eredménynek, hanem azt, ha felhasználóink többévi használat után is elégedettek szoftvereinkkel, szolgáltatásainkkal. Ajánlom az Ön figyelmébe is szoftvereinket, szakértelmünket és tapasztalatunkat. Molnár Pál ügyvezetõ
Dienstleistungen: Softwareentwicklung
PRODUKTE , , Software
504.Unitris Informatikai Bt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1094 , Bokréta u. 7-9.
506.MOHAnet Mobilsystems Zrt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1154 , Tompa Mihály u. 13.
507.Voláncomp Számítástechnikai Kft.
Komitat:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Anschrift:
4400 , Korányi Frigyes u. 12.
509.Eurotel-21 Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1071 , Damjanich u. 11-15. 15. ép.
Komitat:
Heves
Anschrift:
3231 , Csákkői utca 4.
Die Suche dauerte 0.02 s lang