Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Partyservice

- 4 Treffer
1.Mediterran Yacht Charter Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1113 , Karolina út 65.
Über uns: Ha Ön szívesen tölti a szabadidejét hajón, vagy úgy gondolja, hogy szívesen nyaralna hajón, akkor most a legjobb helyen jár. Cégünk Budapesten található és szeretettel várja a kikapcsolódni vágyókat. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben csak egy próbát is tesz, legközelebb is minket választ majd! Tájékozódjon bővebben és válasszon minket, hiszen mi vagyunk az Ön számára tökéletes választás! Vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb!
Handelsaktivität Dienstleister
Dienstleistungen: , , , , Kurse, Partyservice, Vermietung von Schiffen
PRODUKTE , , , Schiffe, Boote
2.Juzso Hidegkonyha és Party Szerviz
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1171 , Peregi út 60.
Über uns: Cégünk,a Juzso Hidegkonyha és Party Szerviz, készséggel áll az Ön rendelkezésére. Céges rendezvények, rendezvényszervezés, hidegkonyha, és nagyon sok egyéb szolgáltatás, mellyel akkor találkozhat, ha minket választ. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben tökéletes szolgáltatásra vágyik, tőlünk megkaphatja azt! Keressen fel minket Ön is mielőbb! Forduljon hozzánk bizalommal!
Handelsaktivität Hersteller
Dienstleistungen: , , Partyservice, Veranstaltungsservice
3.Ramada Budapest - Hotel Páva Plaza Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1094 , Tompa u. 30-34.
Handelsaktivität Dienstleister
Firmenprofil: Catering, Hotellerie und Tourismus
4.Club Service Kft.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4024 , Kossuth u. 42. III. em.
Über uns: Tisztelt Partnerünk! Cégünk és munkatársaink rendezvényszervezői tevékenysége jelentős és eredményes múltra tekint vissza. Tanúskodik erről az ISO minősítés, a MARESZ tagság, a felsorolt referenciák és azon emberek ezrei, akik kellemesen érezték magunkat rendezvényeinken. Cégünk fő profilja a rendezvényszervezés, valamint idegenforgalmi és marketing szaktanácsadás. Illetve ezen szakterületek kiegészítő szolgáltatásának tervezése, kivitelezése és lebonyolítása. Számos szállodával, étteremmel, rendezvényteremmel rendelkezünk tartós jó kapcsolattal, melynek következtében igen kedvező árakat érünk el a szolgáltatások területén. Ha Ön egy megbízható partnert keres, nyugodtan állíthatjuk, hogy ezt társaságunkban megtalálta. Bízza ránk rendezvényét, dőljön hátra a székében, majd mosolyogva búcsúzkodjon elégedett vendégeitől. Várjuk megkeresését. Tisztelettel: Club Service Kft.
Handelsaktivität Dienstleister
Firmenprofil: Unser Schwerpunkt: Organisation von Konferenzen, Kongressen, wissenschaftlichen Konferenzen, Austellungen (Abwicklung von Sporttagen für Firmen, Jubiläumsfeiern, Partnerevents, Firmeneinweihungen, Produkpräsentationen) und Familienveranstaltungen.