Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Internationale Spedition

- 38 Treffer
1.Cargo Partner Immoinvest Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9400 , Mátyás király u. 7. II/3.
2.Albatrosz-Sped Kft.
Komitat:
Heves
Anschrift:
3300 , Cifrakapu u. 158.
3.Sandolita Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9028 , Arató u. 8.
4.Dobó Trans Kft.
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5100 , Szilvás-dűlő 1/A
Handelsaktivität Dienstleister
5.Szalay Transport Árufuvarozó Kft.
6.Bi-Ka Logisztika Kft.
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5000 , Városmajor u. 23.
Über uns: Cégünk 1991-ben alakult, logisztikai területre specializálódva. Tevékenységi körünk, belföldi szállítmányozás, logisztika, nemzetközi szállítmányozás, raktározás és tanácsadás. Magasan kvalifikált, lendületes és tapasztalt szállítmányozóink, nemzetközi kapcsolataink, széles szolgáltatási palettánk, illetve kiterjedt és megbízható alvállalkozói törzsünk szavatolják a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő szolgáltatást. Ügyfélmenedzseri rendszerrel dolgozunk, Önnek nem kell mást tennie, mint személyes ügyfélmenedzserét keresni, aki folyamatosan az Ön rendelkezésére áll.
Handelsaktivität Dienstleister
7.Odry.hu Bt.
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6725 , Dobó u. 58.
Handelsaktivität Hersteller
PRODUKTE Software
8.Palmsped Cargo 2009 Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1035 , Vörösvári út 7. III/12.
Über uns: Cégünk, 2003-ban alakult meg. A több éves szakmai tapasztalat, és gyakorlat volt az alapja, cégünk alakulásának. Fő tevékenységi körünk a szállítmányozás, ezen belül a közúti fuvarszervezés. Belföldi és nemzetközi szállítmányozásból, egyaránt kivesszük a részünket! Szolgáltatásainkkal kapcsolatban, még több információhoz juthat, amennyiben ellátogat honlapunkra! Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is mielőbb!
Handelsaktivität Dienstleister
9.Mondo-Trade Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1173 , Flamingó köz 15/B
Über uns: Cégünk 1991 decemberében alakult, tevékenységi köre belföldi és nemzetközi szállítmányozás, külkereskedelem, ügynöki tevékenység, szaktanácsadás. Cégünk a fenti tevékenységi körökből azonban jobbára csak a belföldi és nemzetközi szállítmányozást, ill. korlátozott számban külkereskedelmi feladatokat látott el. 1996-tól 6 munkatársammal, akik angolul, németül és oroszul is beszélnek kizárólag a nemzetközi szállítmányozással foglalkozunk. Megbízásokat 1 tonnától 24 tonnáig, ponyvás, dobozos és hűtőkamionokra egyaránt vállalunk, melyeket Európa szerte, sőt még a FÁK országaira (pl. Kazahsztán, Ukrajna, Oroszország) is kiterjesztettük. Jelenleg a Kelet- és Észak-Európai területekre koncentrálunk elsősorban, úgymint Finnország, Lengyelország, Románia, Oroszország, Ukrajna. Alvállalkozóink ill. megbízóink között megtalálhatóak egyébiránt lengyelek, magyarok, románok, szlovákok, ukránok, oroszok. Társaságunk éves forgalma megközelíti a 700 millió Ft-t. Cégünk szállítmányozási felelősségbiztosítással a Generali Biztosító Rt. révén, és ISO 9001:2001 tanúsítvánnyal - az Eurocert Kft által - rendelkezik, fuvarozóink szállítóeszközei telefonos elérhetőséggel, képzett személyzettel, jó nyomonkövethetőséggel, fuvarozói felelősségbiztosítással, és CMR biztosítással rendelkeznek. Kalocsai Olga Ügyvezető igazgató
Handelsaktivität Dienstleister
Firmenprofil: Internationale Speditionen. Transportmanagement & Transportvermittlung. Transportversicherung. Platzreservierung für Fähre.
10.Mex-Cargo Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1138 , Turbina u. 6. fszt. 7.
Über uns: A Mex- Cargo Kft belföldi és nemzetközi áruszállítással, szállítmányozással, valamint fuvarozási és raktározási szolgáltatásaikkal áll az Ön rendelkezésére. Gépparkunk kiváló minőségű autókból áll, melyet sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink vezetnek. Kedvező árakkal, pontos, precíz munkavégzéssel várjuk érdeklődő Ügyfeleinket. Fuvaroztasson velünk Ön is!
Handelsaktivität Dienstleister
11.Land és Sea Kft.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4025 , Nyugati u. 5-7.
Über uns: 1990-ben alakult a cégünk, 9 fővel dolgozunk.
Handelsaktivität Dienstleister
12.Royal Marketing Bt.
13.Cem-Prom Bt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1078 , Murányi u. 44. III/22.
14.Busz-Top Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1138 , Népfürdő u. 21/C
Handelsaktivität Dienstleister
15.Reál-M Kft.
Komitat:
Veszprém
Anschrift:
8441 , Iparos u. 6-8
16.Transdanubio'96 Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1158 , Késmárk u. 9.
Über uns: Cégünk 1996-ban alakult, jelenleg 4 főt foglalkoztatunk, elsősorban európai országokba és országokból vállallunk rész- és komplett rakományok szállítását.
Handelsaktivität Dienstleister
PRODUKTE Spedition
17.Bi-Ka Trans Kft.
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5000 , Muskátli u. 2/B
18.Truck Team 2002 Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2724 , Táncsics M. u. 1.
Über uns: A Truck Team 2002 nemzetközi szállítmányozási, kereskedelmi és szolgáltató kft., 2002-ben alakult, magyar magántulajdonú vállalat. Fő tevékenységünk nemzetközi és belföldi közúti szállítmányozás. Üzletpolitikailag célkitűzésünk, hogy magas színvonalú megbízóink, partnereink pontos, gyors minőségi kiszolgálása, korrekt partnerkapcsolat kiépítése és hosszú távon történő megtartása.
Handelsaktivität Dienstleister
Dienstleistungen: Internationale Spedition
19.Szerviz-Sped Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1201 , Helsinki u. 81
Handelsaktivität Dienstleister
20.C. H. Robinson Hungária Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1117 , Budafoki út 60.
Über uns: Sok éves szakmai tapasztalattal és rendelkező vállaltunk áll az Ön szolgálatában is. Cégünk közúti, légi és tengeri szállítmányozással is foglalkozik. Kiváló minőségű, ellenőrzött gépparkkal állunk rendelkezésére. Látogasson el weboldalunkra és tudjon meg többet rólunk. Ha velünk dolgozta, nem bánja meg. Legyen Ön is elégedett Ügyfelünk!
Handelsaktivität Dienstleister
21.Karap-Trans Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2030 , Feketesas u. 1/B.
Über uns: A KARAP-TRANS Kft 1996 októberében alakult meg. Fő tevékenységi köre a közúti tartályos ásványolajtermék és nemzetközi darabáru szállítás. A társaság tulajdonosi struktúrájában és működésében teljes mértékben magánvállalkozás, mely független a hazai és a nemzetközi ásványolaj gyártó és forgalmazói piac szereplőitől. Ezzel lehetőségünk nyílik szállítási tevékenységünk fuvarozási piacon történő felkínálására, bármely vállalkozás vagy multinacionális cég számára.
Handelsaktivität Dienstleister
Firmenprofil: Kraftstoffbeförderung
22.Hunicorn Zrt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1102 , Szent László tér 20.
Über uns: Mi megoldjuk a szállítást, mi szállítjuk a megoldást! Klasszikus nemzetközi szállítmányozási cégként működünk, amelynek során a megbízóink nevében és javára kötünk fuvarozási szerződéseket vasúti, közúti fuvarosokkal és hajóstársaságokkal. Cégünk elsősorban a tengerentúli szállítmányozásra specializálódott, és mivel két nagy nemzetközi szállítmányozási hálózatnak a tagja, az egész világra kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik. World Cargo Alliance (WCA): www.worldcargoalliance.com Atlas Network: www.atlas-network.net Air & Ocean Partners (AOP): www.ao-partners.com Észak- és dél-európai kikötőkön (Bremerhaven, Hamburg, Koper és Trieszt) keresztül bonyolítjuk le full konténeres (FCL) és gyűjtőszállítmányozási tevékenységünket, mely export és import irányban az egész világra kiterjed. Heti export és import gyűjtő szervizzel rendelkezünk Hamburgba és Hamburgból, ezenkívül azon kevés magyar szállítmányozó egyike vagyunk, akik saját, direkt gyűjtő szervizzel rendelkezik több kínai és ázsiai kikötőből. Ezen kívül légi szállítmányozással is foglalkozunk, valamint vámkezeléssel, raktározással és szállítmánybiztosítással. 2007-ben majd 2000 konténert és 6000 köbméter gyűjtő árut hajóztunk és több ezer kilogramm küldeményt röptettünk a világ minden tájára és tájáról. Ezzel tavalyi árbevételünk meghaladta a 950 millió forintot. Jelenleg 11 alkalmazott segíti a cég mindennapos munkáját, többségük diplomás, több idegen nyelvet beszélő, szakképzett munkaerő. A gondosan kiválasztott kollégák által beszélünk angolul, németül, franciául, olaszul és kínaiul. Cégünk a legelsők között, már 1997-ben bevezette ISO minőség biztosítási rendszert. ISO 9001-es szabványnak megfelelő audittal rendelkezünk. Tagjai vagyunk a Magyar Szállítmányozók Szövetségének és ennek megfelelően a Magyar Általános Szállítási Feltételek alapján végezzük munkánkat. Az adminsztrációs munkát korszerű, saját fejlesztésű szállítmányozási program segítségével végezzük. A jelen és a közeljövő legfontosabb célkitűzése, hogy tevékenységünket kiterjesszük a környező országokra is és ezzel megvessük a lábunkat a közép-európai piacon is.
Handelsaktivität Dienstleister
Firmenprofil: Internationale Speditionen
23.Alt-Master 98 Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1173 , Kaszáló u. 67.
24.UTC Overseas Logisztikai Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1093 , Közraktár u. 10. V. em.
25.Inker Bt.
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5435 , Tiszahajlat u. 2.
26.Intermol Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1067 , Teréz krt. 19.
27.Formentor Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1028 , Kőrózsa u. 9.
Über uns: A Formentor Kft. 1995-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalat. Hazai és nemzetközi piacokon is elismert szállítmányozói és hajózási tevékenységünk, az ügyvezető igazgató – egyben tulajdonos – Tasnádiné Pál Julianna, több mint húsz éves szakmai tapasztalatára alapul, a növekvő megrendelői és piaci elvárásoknak megfelelően, állandó minőségnöveléssel tökéletesedett. Megalakulásunk óta szállítmányozási tevékenységünk folyamatosan bővült, mára kiterjed minden fuvarozási módra. Cégünk több éves, kölcsönös bizalomra és azonos célokra épülő partneri kapcsolatai biztosítják a minőségi szolgáltatást, a megbízók igényeinek maradéktalan kielégítését. Sikeres működésünk eredményeként, megrendelőink között szerepelnek Magyarország legnagyobb szállítmányozói, hazai és nemzetközi vállalatok, kis- és nagykereskedők, magánszemélyek egyaránt. Kiterjedt partnerhálózatunknak, minősített alvállalkozóinknak és képzett munkatársainknak köszönhetően otthonosan működünk - a tengeren túli konténeres fuvarozás, - a tengeren túli gyűjtő szállítmányozás lebonyolításában, - a short-sea hajózásban, - a nemzetközi közúti fuvaroztatás, - a vasúton történő árutovábbítás, - valamint a légi szállítmányozás területén. A teljes körű szolgáltatásnyújtás érdekében társaságunk vállalja nemzetközi szállítmánybiztosítás megkötését, valamint vámkezeltetés végeztetését az ügyfél által, vagy az általunk javasolt vámirodánál. Megbízóink biztonsága érdekében társaságunk szállítmányozói felelősségbiztosítással rendelkezik, évi 800.000 EUR értékben. Meglévő és leendő megbízóinknak nyújtott szolgáltatásaink minőségének fenntartása, folyamatos javítása érdekében, fontos célunknak tekintjük, hogy partnereinket, alvállalkozóinkat támogassuk munkájuk zavartalan teljesítésében, az ehhez nélkülözhetetlen aktualitások, információk megismerésében. Vállalatunk már a kezdetektől tevékeny részt vállalt a hazai szállítmányozók közötti, egyenlőtlen piaci helyzet feloldásában. A Szállítmányozó Kis- és Középvállalkozások Érdekvédelmi Szövetségének alapítástól tagja vagyunk. 2000-ben a Szövetség, a Formentor Kft. ügyvezető igazgatóját, elnökségi tagjává választotta. A Szövetség jelenlegi 45 tagjával együttműködve hangsúlyozni kívánjuk, hogy a szállítmányozó név használata minden téren igényességet, felelősséget és elkötelezettséget jelent megbízóink felé. Bármely kérdéssel, ajánlatkéréssel kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz, munkanapokon reggel 8:00 és délután 17:00 óra között, a cégeink közötti eredményes és egyben kölcsönösen előnyös jövőbeni kapcsolat kialakulásának reményében, készséggel állunk rendelkezésére.
Handelsaktivität Dienstleister
Firmenprofil: Spedition & Transport
29.Komplex-Sped Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1095 , Soroksári út 48.
Über uns: Vállalkozásunk fő tevékenységi köre, a fémmegmunkálás, fémfeldolgozás, és nagyon sok egyéb minden tekintetben tökéletes szolgáltatás. Akár fuvarozás, akár vámkezelés, lehet szó bármiről, amennyiben ránk bízza magát, csak elégedett lehet majd! Keressen fel minket Ön is mielőbb! Forduljon hozzánk bizalommal! Biztosra veszem, hogy amennyiben minket választ, csak elégedett lehet majd!
Handelsaktivität Importeur, Erzeuger, Dienstleister
PRODUKTE , , Formnormalien
30.Nelly Sped Kft.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8000 , Sajó u. 49.