Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Herstellung und Verkauf von Haushaltschemikalien

- 3 Treffer
1.HSV-Modul Kft.
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6758 , II. ker. 70.
Über uns: 1982-ben, mikor Magyarországon lehetőség nyílt magánvállalkozások létrehozására, megalapítottuk a mostani vállalkozás ősét. Kezdetben lakossági felhasználású vegyipari termékek előállításával foglalkoztunk. A későbbi években a termékpaletta egyre bővült és a társasági forma is egyre változott, mindenkor az adott politikai és gazdasági rendszerben legkedvezőbb feltételek szerint. 1997-től teljes mértékben családi tulajdonú vállalattá alakultunk az előző német-magyar vegyes vállalat idegen tulajdoni részeinek megvásárlásával. Termékeinkkel már a korai időszakban a gazdasági fellendülés alapját képező gépipar szükségleteit céloztuk meg. Ezen a szakterületen eltöltött évek során felhalmozott rengeteg tapasztalatnak és jó kapcsolatoknak köszönhetően a legjobb, nyugat-európai minőségű kenőanyagokat és segédanyagokat tudjuk elfogadható áron kínálni az egyre igényesebb gépipari megmunkálásokhoz. Termékeinket saját magunk állítjuk elő német, osztrák és olasz licencek alapján a röszkei határátkelőhöz közeli (4-6 km) telephelyünkön. Eddigi működésünk során nagyon sok technológiai problémával találkoztunk, így azok megoldási módjaira sok olyan termékünk van, amelyek speciális voltuk miatt nem kerültek fel terméklistánkra. Mivel magyarországi viszonylatban kis-középvállalkozásnak számítunk sikerült megőriznünk rugalmasságunkat mind termékpalettánk összetétele, mind a szállítási határidők tekintetében, így szakterületünkön bármilyen technológiai probléma is merülne fel nagyon nagy valószínűséggel tudunk rá minőségben és árban jó megoldást találni. Remélem, hogy ajánlatunk felkelti érdeklődését és mielőbb sor kerülhet egy személyes találkozásra.
Handelsaktivität Hersteller, Großhändler
Firmenprofil: Herstellung und Vertrieb von chemischen Erzeugnissen, Kühl- und Schmiermitteln, technischen Aerosolen, Reinigungsmitteln für Industrie und Haushalt, Entfettungs- und Phosphatierungsmitteln für Industrie, Schweißzusatzstoffen, Formentrennmitteln und Elektr
2.W & VS Bt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1161 , Milán u. 25/A.
Über uns: Cégünket 2002-ben alapítottuk meg, elsősorban komplex takarítási rendszerek és a hozzájuk való tisztító- és fertőtlenítőszerek forgalmazására. Céges filozófiánk, megfelelő ár-érték arányú termék és szolgáltatás biztosítása partnereink részére. Azért, hogy ezt a célt biztosítani tudjuk, kifejlesztettük a PERIDOX Ipari Tisztító és Fertőtlenítőszer családot.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
MARKEN Peridox
3.Pannon Profit 99 Kft.
Komitat:
Tolna
Anschrift:
7100 , Tartsay u. 10.
Handelsaktivität Hersteller, Großhändler
MARKEN Coop, Lili
Firmenprofil: Herstellung, Klein- und Großhandel von Haushalts- und Chemieindustrielle Produkten.