Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Vagyonvédelmi szaktanácsadás

- 3 találat
1.Obsitos Védelem Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5144 Jászboldogháza, Lehel út 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/obsitos-97ec-c
Rólunk: Cégünk fő profilja az objektum és terület őrzés, e mellett vállalja elektronikus riasztó, valamint terület (település) figyelő rendszerek tervezését, telepítését, felügyeletét és karbantartását, javítását is. Továbbá vállalunk távfelügyeleti, pénzszállítási, takarítás és telep karbantartási, zöldterület kezelési, területek füvesítési, öntöző rendszerek kiépítési, hulladékszállítási, rovar és rágcsálóirtó tevékenységeket is.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Személy- és vagyonvédelem.
2.Korund Biztonsági és Védelmi Szolgáltató Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1211 Budapest, Kapisztrán u. 7/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/korundbiztonsa-c
Rólunk: Cégünk 10 éve működik a vagyonvédelmi piacon. Megrendelőink irántunk meglévő bizalmát fejezi ki, hogy gyakran ajánlanak ki üzleti partnereiknek. A cég tulajdonosi és vezetői állománya több mint 20 éves gyakorlattal és szakmai tapasztalattal rendelkezik.
Besorolás
Tevékenységi ismertető: Járőrszolgálat, magánnyomozás, őrző-védő szolgáltatás, vagyonvédelmi szaktanácsadás, szociális távfelügyelet, takarítás.
3.Szent György Biztonságtechnikai és Szolgáltató Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2071 Páty, Iskola u. 1.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/szentgyorgybi-c
Rólunk: Cégünk 2005-ben alakult a már meglévő Szent György cégcsoport biztonságtechnikai ágazatot képviselő tagjaként. Vezetőink szakmai tapasztalata és üzleti hozzáértése alapján mára meghatározó távfelügyeleti szolgáltatóvá nőve ki magunkat. A 2011. évtől már az élő erős őrzési területen is sikeresen jelen vagyunk több telephely és épület őrzésével. Szintén ez évben indítottuk el kiváló szakemberek segítségével kertépítészeti részlegünket is, hogy a mai világ elvárásainak megfelelően minél szélesebb körben szolgáljuk ki elégedett partnereinket. Az idei év második felétől pedig cégünk a gépjárművédelem piacán is szeretné magát képviseltetni.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Őrzés, vagyonvédelem, távfelügyelet, járőrszolgáltatás, kertépítés és fenntartás.