Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Telekommunikáció

- 14 találat
1.Dual Telecom Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1113 Budapest, Nagyszőlős u. 33.
A cég cégböngészős oldala: http://dualtelecomkf-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Telekommunikáció
Tevékenységi ismertető: Telekommunikáció.
2.Irodaelektronika Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1113 Budapest, Bocskay út 13.
A cég cégböngészős oldala: http://irodaelektronik-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 2004-ben alakult, ekkor vette fel az Irodaelektronika nevet. Tulajdonosaink, alkalmazottaink 100%-ban magyar magánszemélyek. Célunk, hogy olyan minőségi munkát végezzünk ügyfeleinknek, amelynek segítségével eredményesebbek lehetnek az üzleti életben. Küldetésünk, ahogy a szlogenünk is mondja, "Hogy a munkára koncentrálhasson". Elsősorban irodáknak, irodaházaknak nyújtunk teljes körű szolgáltatást. Másodsorban magánszemélyeknek, családoknak ajánljuk informatikai és elektronikai szolgáltatásainkat. Megalakulásunk óta folyamatosan jelen vagyunk az informatikában és a hozzá kapcsolódó piacokon. Az ügyfeleink igényeinek növekedésével és a technológia rohamos fejlődésével lépést tartva folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat. Tevékenységeink átfogó szolgáltatást nyújtanak ügyfeleinknek, melyek magasabb szintre emelik cégünket.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Cégünk informatikával, biztonságtechnikával foglalkozik. Informatikán belül weboldalkészítéssel, hálózatépítéssel és karbantartással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Biztonságtechnikán belül riasztóval, kamerás megfigyelőrendszerrel, beléptetőrendszerrel
3.Sopia-NET Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7630 Pécs, Mohács út 107/4.
A cég cégböngészős oldala: http://sopia-netkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Mérnöki tevékenység, tanácsadás.
4.M-B-K NETwork Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2310 Szigetszentmiklós, Ady E. u. 28/B
A cég cégböngészős oldala: http://m-b-knetworkk-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Hálózatépítés, Telekommunikáció
Tevékenységi ismertető: Épületen belüli számítógépes és telefonhálózat építése és karbantartása. Székhely: 2081 Piliscsaba, Berek u. 9.
5.Amram Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2315 Szigethalom, Móra F. u. 54.
A cég cégböngészős oldala: http://amramkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Villanyszerelés, telekommunikáció, hálózatépítés, kamera- és riasztórendszerek építése. Cégünk több mint 10 éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik.
6.Korall Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2800 Tatabánya, Köztársaság út 44/A
A cég cégböngészős oldala: http://korallszamitas-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Amennyiben informatikai problémát illetően szeretné megtalálni a tökéletes szolgáltatást, ráadásul, Komárom- Esztergom megyében, ebben az esetben a legjobb helyen jár. Hiszen amennyiben tökéletes szolgáltatásban szeretne részesülni, nálunk megtalálhatja! Magas színvonalú szolgáltatást nyújthatunk, megyei cégek és magánszemélyek számára egyaránt! Keressen fel minket Ön is!
Besorolás
Tevékenységi ismertető: Számítógépek kereskedelme és szervize, telefonközpontok szállítása, szervizelése, strukturált kábelezés tervezése, kivitelezése.
7.Bihari Vállalkozás Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4031 Debrecen, István út 26.
A cég cégböngészős oldala: http://biharivallalko-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Informatika, Kapuautomatizálás, Telekommunikáció
8.Maxteam Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1174 Budapest, Melczer u. 94.
A cég cégböngészős oldala: http://maxteamkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Márkák: Nokia, Telenor
Tevékenységi ismertető: Telenor partner és Nokia szerviz.
9.Comfort-Netshare Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1139 Budapest, Teve u. 41.
A cég cégböngészős oldala: http://comfort-netshar-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A COMFORT-NETshare Kft. 1994-ben alakult, 2 magyar és egy holland magánszemély a tulajdonosa. Fő szakterülete az adat-, hang-, fax- és képkommunikációs, valamint rendszerfelügyeleti eszközök forgalmazása, fejlesztése, installálása. Termékeink a LANTRONIX, PATTON Electronics, AVOCENT, CASTLENET, CAPTARIS, DAPHNE, DECISION, GOBACKTV gyártóktól származnak. Comfort IP POS Adapter, USB/soros/Ethernet hálózati eszközök, soros kártyák, IPTV rendszerek, analóg/ISDN/E1 VoIP routerek, IP telefonok, IP KVM kapcsolók, Internetbehívó egységek, modem, ISDN, xDSL-termékek, DSLAM berendezések, CMTS eszközök, kábelmodemek, kommunikációs szoftverek, konverterek találhatóak kínálatunkban. Legfontosabb partnereink az internetszolgáltatók, adatpark-üzemeltetők, bankok, ipari nagyvállalatok, biztonságtechnikai cégek. Szolgáltatásaink közül legfontosabbak a WEB-fejlesztés, hosztolás, műszaki szolgáltatás, tanácsadás, oktatás. A beszállító cégeink nagy része engedélyezte számunkra a termékeik reexportálását a környező országokba. A legjelentősebb partnereink Romániából, Bulgáriából, Szlovákiából, a Cseh Köztársaságból, Horvátországból származnak. A vásárlást kényelmesebbé tettük az ON-LINE SZAKÜZLETÜNK beindításával (http://www.comfort.hu/). A BUSINESS CLUB COMFORT keretén belül szakmai rendezvényeket is szervezünk. A hardver megoldásokon kívül saját fejlesztésű szoftverrel és tartalmi szolgáltatással támogatjuk az internetes kereskedelem elterjedését. Az 1997-1999 időszakot vizsgálva cégünk Kelet-Európa leggyorsabban fejlődő vállalkozása lett, 2005-ben pedig elnyertük az év innovációs díját. 2005-ben megszereztük az ISO 9001:2000 minősítést.
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Számítástechnika, Telekommunikáció
Tevékenységi ismertető: Bankkártyás rendszerek, távvezérlés, ipari alkalmazások, kábel nélküli adatátvitel, webfejlesztés, műszaki szolgáltatások, oktatás.
10.Spa System Program Advising Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9400 Sopron, Besenyő út 14/B
A cég cégböngészős oldala: http://spasystemprog-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Mérnöki tevékenység, telekommunikáció, informatika, távközlés. Nagy gyakorlattal rendelkezünk informatikai, ingatlangazdálkodási, beruházási, üzemeltetési, továbbá szállítási és ügyviteli outsourcing tevékenység lebonyolítása.
11.Trel Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1043 Budapest, Tél u. 13.
A cég cégböngészős oldala: http://trelkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: 1995-ben alakult a cégünk, 3 fővel dolgozunk.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Ipari híradástechnikai termék gyártása.
12.Tra-Well Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1052 Budapest, Petőfi tér 2.
A cég cégböngészős oldala: http://tra-wellkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Tra-Well Kft hangrögzítők fejlesztésével, rendszerintegrációval, szoftverfejlesztéssel valamint telekommunikációval foglalkozik. Termékeik közt megtalálhatja a hangrögzítő berendezéseket, és a különböző szoftvereket is. Ha szeretne többet megtudni a Tra-Well Kft szolgáltatásairól, keresse fel a cég honlapját és böngésszen kedvére.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Szoftverfejlesztés, telekommunikáció; call center és hangrögzítők fejlesztése.
13.e-Kábel Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2234 Maglód, Kossuth L. u. 65.
A cég cégböngészős oldala: http://e-kabelkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Telekommunikációs hálózatok kivitelezése, üzemeltetése. Klímaszerelés, légtechnika Budapesten és Pest megyében.
14.Bellstar Technologies Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2724 Újlengyel, Petőfi Sándor u. 19.
A cég cégböngészős oldala: http://bellstarteleco-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Nem érzed magad biztonságban, saját otthonodban? Problémás környéken laksz, de elköltözni nem akarsz, viszont családodat biztonságban akarod tartani az illetéktelen behatolóktól? Akkor, ha a mi honlapunkra kattintasz, a legmegfelelőbb helyen jársz. Itt megtalálod, hogy tudod a legjobban és leggyorsabban beszereltetni új biztonságtechnikai rendszert, vagy a legmodernebb kaputechnikát otthonodba
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Gyengeáramú rendszerek telepítése.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.