Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Redőnyszerelés

- 4 találat
1.Maráczi Árnyékolástechnikai Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2030 Érd, Nógrádi u.21.
A cég cégböngészős oldala: http://maracziarnyeko-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk Budapesten és vonzáskörzetében tevékenykedik. Megrendelőink igényeit kívánjuk kielégíteni a felméréstől a szaktanácsadáson keresztül a beépítésig, legyen szó bármilyen egyéni megoldásról.
Besorolás Kisker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Üdvözlöm Tisztelt Érdeklődő ! Cégünk árnyékolástechnikai termékek valamint minőségi műanyag nyílászárók forgalmazásával, beépítésével, javításával foglalkozik.
2.Ata-Ablak Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1204 Budapest, Torontál u. 3.
A cég cégböngészős oldala: http://ata-ablakkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Üdvözöljük az Ata-Ablak Kft.-nél! Ha találna egy céget mely megad önnek mindent amire vágyik, nem az lenne a tökéletes? A mi nyílászáróink minden részletükben gondos odafigyeléssel készültek. Észre fogja venni a különbséget, a rengeteg lehetőséget és az elkötelezettségünket egy cél érdekében ami nem más, mint a tökéletesség!
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Termelő, Képviselet, Szolgáltató
Márkák: Aereco, Dimex, Winkhause
Tevékenységi ismertető: Minőségi műanyag nyílászárók ajtó, ablak gyártásával, értékesítésével és beépítésével foglalkozunk.
3.Homakraft Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1221 Budapest, Kossuth Lajos u. 76.
A cég cégböngészős oldala: http://homakraftkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A HOMAKRAFT Kft. több éve végzi a szalagfüggönyök szakszerű tisztítását. A lamellák tisztítása hagyományos módszerekkel - pl. kefélés, szivaccsal dörzsölés, házilagos mosás - jelentősen rontja a függöny esztétikai megjelenését. A nem szakszerű tisztítással a lamellák befoltosodnak, hullámossá válnak - felületkezelt, impregnált rétegük lekopik. Munkatársaink a függönyét a helyszínen szakszerűen leszerelik és mennyiségtől függően 2-5 napon belül visszaszerelik. A meghibásodásokat kérésre kijavítjuk, ezáltal szolgáltatásunk teljes körűvé válik. A technológiai- és egészségügyi követelmények az évenkénti egyszeri tisztítást tartja kívánatosnak. A rendszeres karbantartás megszüntetheti az egyik okot, mely előidézi az allergiás megbetegedéseket. Cégünk ezek mellett szalagfüggönyök, redőnyök, reluxák gyártásával, javításával, valamint szerelésével is foglalkozik.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Szalagfüggönyök gépi tisztítása. Árnyékolástechnikai szolgáltatások.
4.Lilik-Szer Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2230 Gyömrő, Gumi út 4.
A cég cégböngészős oldala: http://lilik-szerkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Víz-, gáz-, fűtés- és klímarendszer-szerelés. Műanyag nyílászárók cseréje, beépítése helyszíni felméréssel. Redőnyszerelés, -beépítés.Telephely: 2230 Gyömrő, Dózsa Gy. út 156.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.