Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Nyomdai szolgáltatás

- 21 találat
1.Jámbor és Társai Bt.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4225 Debrecen-Józsa, Gönczy Pál u. 43.
A cég cégböngészős oldala: http://jamborestarsa-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Teljes körű nyomdaipari szolgáltatás rövid határidővel. Fiatal, dinamikus csapat áll rendelkezésére 0-24 h-ig minden meglévő és leendő ügyfelünknek.
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Teljes körű nyomdaipari szolgáltatás. Papír, írószer kereskedelme. Weblaptervezés és -kivitelezés, adatbázis-szerkesztés, -készítés, programkészítés, számítógépes hálózat tervezése, készítés. Adótanácsadás.
2.Fontoló Stúdió Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1146 Budapest, Thököly út 91.
A cég cégböngészős oldala: http://fontolostudio-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Kiadványszerkesztés.
3.Tuurex Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1067 Budapest, Csengery u. 53.
4.Europrinting Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1184 Budapest, Lajtha u. 3.
A cég cégböngészős oldala: http://europrintingkf-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk, az Europrinting Kft. 13 éves szakmai múltra tekint vissza. Nyomdai tevékenységünk a grafikai előkészületektől a kész nyomdatermékig terjed. Ez azért fontos ügyfeleinknek, mert a megrendelést követően a teljes munkafolyamat a kész termék leszállításával bezárólag egy kézben van. Nem mellékes számunkra, hogy fővállalkozóként munkával látunk el különféle tevékenységekre szakosodott (grafikus, levilágító, digitális nyomda, szitanyomó, flexonyomó, tamponnyomó, fóliázó, aranyozó, stancoló) alvállalkozót és több szociális foglalkoztatót. Nyomdánk felszereltsége lehetővé teszi, hogy megrendelőink igényeit túlnyomó részben saját vállalkozásunkon belül elégítsük ki. Ennek megfelelően leginkább névjegy, szórólap, levélpapír, boríték, prospektus, címke, meghívó, plakát, könyv, újság, ügyviteli nyomtatvány készítésével foglalkozunk. Kedvező árainkat az teszi lehetővé, hogy mi - és a velünk szükség esetén együttműködő alvállalkozóink - saját tulajdonú műhelyben dolgozunk, továbbá hogy naprakészen ismerjük a nyomdaipari piaci viszonyait, és ki tudjuk választani az árban és minőségben legmegfelelőbb partnert. Mivel céljaink között a tisztességes megélhetés mellett hosszú távon vállalkozásunk fejlődése szerepel, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelőinket kedvező vállalási árainkkal,munkánk minőségével, a határidők betartásával, teljes körű kiszolgálással tartsuk meg. Vállalkozásunk keretében grafikai tervező, számítógépes kiadványszerkesztő - nyomdai előkészítő munkát, ofszet technológiával nyomtatást és széleskörű kötészeti munkákat végzünk. Ennek megfelelően leginkább névjegy, szórólap, levélpapír, boríték, prospektus, címke, meghívó, plakát, könyv, újság, ügyviteli nyomtatvány készítésével foglalkozunk. Széleskörű nyomdaipari ismereteinket és kapcsolatainkat kamatoztatva, tevékenységünk a nyomda- és csomagolóanyag ipar egész területét átfogja.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Vállalkozásunk keretében grafikai tervező, számítógépes kiadványszerkesztő - nyomdai előkészítő munkát, ofszet technológiával nyomtatást és széleskörű kötészeti munkákat végzünk.
5.Stúdió 68. Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1119 Budapest, Csöpp u. 8.
A cég cégböngészős oldala: http://studio68kft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 70 beszállítóval és alvállalkozóval várja megtisztelő ajánlatkéréseiket. A reklámajándék piac teljes körű kínálatát nyújtjuk. A standard ajándékoktól az egyedi megoldásokig. Keressen minket bizalommal, dolgozzunk együtt "mások örömére..."
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Reklám- és ajándéktárgyak nagy- és kiskereskedelme. Emblémázási eljárások, nyomda, grafika.
6.Pixelgraf Bt.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6000 Kecskemét, Jász u. 26.
A cég cégböngészős oldala: http://pixelgrafbt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Egyéb nyomdai előkészítés.
7.Balázs Nyomda Bt.
Megye:
Pest
Cím:
2365 Inárcs, Tolnay Lajos út 10.
A cég cégböngészős oldala: http://balazsnyomdab-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Nyomdai előkészítés.
8.Color Pack Nyomdaipari és Csomagolóanyag Gyártó Zrt.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4400 Nyíregyháza, Westsik V. u. 4.
A cég cégböngészős oldala: http://colorpackzrt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1991-ben kezdte a tevékenységét. Nyomdánk ugyan alapításától kezdve eredményesen működött, de az igazi fellendülés 1996-tól kezdődött. Ekkor indultak a jelentősebb beruházások, melyek évről-évre növekvő tendenciát mutatnak. Termelésünk íves ofszet technológiára épül. A termékek széles skálájának kifogástalan minőségű kivitelezését szolgálja a Kodak előkészítőrendszerünk (FM rács),a Color Management, újszerű állapotban lévő Heidelberg gépeink B3-B1 méretig (5szín+lakk), jól felszerelt kötészetünk ill. nem utolsósorban hozzáértő, lelkes kollégáink munkája.
Besorolás Gyártó, Termelő
Tevékenységi ismertető: Nyomdaipari termékek gyártása.
9.Deko-Ratio Design Stúdió
Megye:
Budapest
Cím:
1077 Budapest, Rózsa u. 36.
A cég cégböngészős oldala: http://dekoratio-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk a különböző szempontokkal és célokkal rendelkező piaci szereplők számára különböző, az ő egyedi igényeikre szabott megoldásokat kínálunk. Arra törekszünk, hogy minden szegmensben megtaláljuk azt a plusz szolgáltatást, amellyel az adott Partnerünk számára a legnagyobb többletértéket teremthetjük. A piac- és ügyfélorientált megközelítésünkben. Ismerjük partnereinket, tudjuk a céljaikat és elsődleges feladatunknak érezzük, hogy segítsük őket ezek elérésében. Elég széles a termékskálánk, hogy a kisvállalkozások valamennyi dekorációs és reklámigényét ki tudjuk szolgálni, és mindehhez elegendő hozzáértéssel is rendelkezünk, hogy az egyes szakterületeken is az elvárható minőséget nyújtsuk.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: A Deko-Ratio Design Stúdió célja, hogy a kis- és középvállalkozások arculatának színvonalas kialakításával, valamint marketing-kommunikációs, reklám- és egyéb hirdetési eszközeik minőségi megjelenítésével hozzájáruljon sikeres működésükhöz.
10.Ram Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3434 Mályi, Erkel F. u. 52
A cég cégböngészős oldala: http://ramkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégük 2000-ben kezdte meg működését. Tevékenységeink, a mérnöki kutatás fejlesztés, a szakértés, az üzleti partnerkeresés, valamint a reklám és marketing tevékenység számos területe. Szolgáltatásaink közt megtalálható a teljes arculattervezés, grafikai tervezés, nyomdai szolgáltatás, reklámtáblák tervezése, gyártása, zászlók molinók készítése, autódekorációk tervezése és felhelyezése, reklámajándékok forgalmazása emblémázása, weboldal látványtervek készítése, termék és reklámfotózás és légi fotózás.
Besorolás
Tevékenységi ismertető: Grafikai tervezés.
11.Office Imperátor Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2440 Százhalombatta, Ifjúság út 2.
A cég cégböngészős oldala: http://officeimperato-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Kereskedelmi vállalkozásunk, 1993 óta foglalkozik irodaszerek forgalmazásával. Nyomtatványboltjaink üzemeltetése, mellett, házhoz szállítással, cégek teljes körű ellátásával foglalkozunk. Mindemellett találkozhat nálunk nyomdai szolgáltatásokkal is. Ha szeretne bővebben tájékozódni cégünkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban egyaránt, akkor látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben!
Besorolás Kisker
Tevékenységi ismertető: Nyomdaipari termékek kiskereskedelme.
12.Videopress Reklámstúdió Kft.
13.Infó-West Kft.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4700 Mátészalka, Tompa Mihály u. 1.
A cég cégböngészős oldala: http://info-westkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Nyomdai szolgáltatás
Tevékenységi ismertető: Nyomdai szolgáltatás.
14.Sportcsillagok Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1092 Budapest, Hőgyes Endre u. 1.
A cég cégböngészős oldala: http://sportcsillagok-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Sportrendezvények, magazin- és rádióreklámok, óriásplakátok, nyomdai munkák, nyaralóprogramok, vállalati, céges rendezvények, egészségügyi szolgáltatás, wellness, fitnesz programok, Európai Uniós tanácsadás. Sportcsillagok Gálaestje, Nemzeti Sportbál.
Besorolás Szolgáltató
15.Press Mass Bt.
Megye:
Zala
Cím:
8999 Zalalövő, Városvég u. 4/A
A cég cégböngészős oldala: http://pressmassbt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk, a Press Mass Reklámiroda, 1994 óta van jelen. Üzleti és reklámajándék forgalmazásával foglalkozunk. Illetve feliratozással. Széles termékkínálatunk, és nagyon kedvező áraink garantáltan elvarázsolják majd Önt is! Mire lenne szüksége? Szóró ajándékra? Üzleti ajándékra? Exkluzív tárgyra? Bármiről is legyen szó, a legjobb választás az Ön számára, ha hozzánk fordul, hiszen velünk csak jól járhat!
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Reklám- és ajándéktárgy kereskedelme.
16.Folpress Nyomdaipari Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1145 Budapest, Bosnyák út 20-22.
A cég cégböngészős oldala: http://folpressnyomda-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Nyomdai szolgáltatás, Nyomdaipari termék
Tevékenységi ismertető: Nyomdaipari termékek készítése.
17.Visual Print Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1066 Budapest, Dessewffy u. 45.
A cég cégböngészős oldala: http://visualprintkf-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Vegyes kiadványok.
18.Print&Press Works Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1046 Budapest, Fóti út 79-81.
A cég cégböngészős oldala: http://printpresswor-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Nyomdai szolgáltatás, Nyomdaipari szolgáltatás
Tevékenységi ismertető: Nyomdaipari szolgáltatás.
19.Csaba-Könyv Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5600 Békéscsaba, Csorvási u. 15.
A cég cégböngészős oldala: http://csaba-konyvkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk, 2000-ben alakult, ofszetnyomtatással, digitális nyomtatással és nagyon sok egyéb szolgáltatással találkozhat, amennyiben ellátogat honlapunkra! Tekintse meg Ön is a cégünkkel kapcsolatos információkat, szolgáltatásaink minden formáját, termékeink tökéletességét! Keressen fel minket Ön is mielőbb! Elhiheti, hogy amennyiben minket választ, garantáltan nem lesz majd csalódott. Boríték, meghívó, névjegykártya, és nagyon sok egyéb termék várja Önt! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Nyomdaipari szolgáltatás, nyomtatás.
20.Team-5 Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1153 Budapest, Arany János u. 23.
A cég cégböngészős oldala: http://team-5kft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: 1993 óta működünk sikeresen a számítástechnikai rendszerek fejlesztése és nyomdai szolgáltatások területén. Rugalmas szolgáltatásainkkal gyorsan tudunk alkalmazkodni az új elvárásokhoz. Szolgáltatásainkat a megrendelő igényei szerint formáljuk, folyamatos támogatást nyújtva az átadott szoftvertermékekhez. Munkatársaink odafigyelnek partnereink elképzeléseire, és készségesen nyújtanak segítséget nekik. Fiatal, tehetséges szakembereink a legújabb külföldi fejlesztéseket is figyelemmel kísérik, és az így nyert tapasztalataikat sikerrel alkalmazzák munkájuk során. Fejlesztőeszközök: MS Visual Studio.NET 2002, 2003, 2005, Java JSP, Delphi. Adatbázisok: MS SQL ORACLE PostgreSQL Sybase SQL Anywhere Speciális területek: Telefon IVR Banki eszközök XML, XSLT
Besorolás Szolgáltató
Termékek: Szoftver
Tevékenységi ismertető: Szoftverkészítés és -szaktanácsadás, -ellátás, nyomdaipari tevékenység.
21.Érdi Rózsa Nyomda Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2030 Érd, Törökbálinti út 34.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.