Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Matracgyártás

- 5 találat
1.AIME Egészségpénztári Matrac Szolgáltató Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1094 Budapest, Ferenc krt. 1. (a körút első boltja) Egészségpénztári szolgáltató, kártyaelfogadó
A cég cégböngészős oldala: http://aimebt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Gyógy- és luxusmatracok gyártása, forgalmazása több, mint 15 éves tapasztalattal. Kiemelt Egészségpénztári Szolgáltató, a Magyar Önkéntes Egészségpénztárak Szövetségének partnere.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Matracok, gyógy- és luxusmatracok gyártása, importálása, kis- és nagykereskedelme.
2.Novetex Biomanufaktúra Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1082 Budapest, Üllői út 81.
A cég cégböngészős oldala: http://novetexbiomanu-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Biomatrac gyártása, készítése kókuszrostból is, továbbá ágyrácsok, ágykeretek készítése méretre egyéni igények szerint.
3.Billerbeck Budapest Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1151 Budapest, Szántóföld út 2/B
A cég cégböngészős oldala: http://billerbeckbuda-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A BILLERBECK BUDAPEST KFT. NEM KEVESEBBET, MINT A NYUGODT, EGÉSZSÉGES, PIHENTETŐ ALVÁS KELLÉKEIT (kiváló minőségű, különféle töltetű paplanok és párnák, matracvédők, matracok, ágyak, farugós ágyrácsok) KÍNÁLJA KEDVES VÁSÁRLÓINAK, VALAMINT A SZÁLLODÁKNAK, KOLLÉGIUMOKNAK, PANZIÓKNAK, KÓRHÁZAKNAK IS. A CÉG 25 ÉVE VAN JELEN A MAGYAR PIACON. NAGYON KORSZERŰ GYÁRTÁSTECHNOLÓGIÁVAL, GÉPSOROKKAL FELSZERELT TEXTILGYÁRTÓ ÉS MATRACGYÁRTÓ ÜZEMEIBEN A LEGKORSZERŰBB ALAPANYAGOK (huzat és töltet) FELHASZNÁLÁSÁVAL TÖRTÉNIK A GYÁRTÁS. A BILLERBECK CÉG JELENTŐS EXPORTOT IS BONYOLÍT SZERTE A VILÁGBAN.
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Ágyneműk, paplanok, párnák, matracok, rugós és habmatracok, ágyak, ágyrácsok, alváskultúra. Különféle töltetű paplanok, párnák, valamint különféle rugós és latexmatracok, matracvédők, komplett ágyak, farugós ágyrácsok, ágyneműk gyártása, forgalmazása.
4.Novetex Matrac Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1091 Budapest, Üllői út 81.
A cég cégböngészős oldala: http://novetexmatrac-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Nagyker
Termékek: Biomatrac
Márkák: Novetex
Tevékenységi ismertető: Biomatrac gyártása, kis- és nagykereskedelme.
5.Szekér és Társa Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2832 Héreg, Fő u. 90-94.
A cég cégböngészős oldala: http://szekerestarsa2-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünket 1999-ben Szekér László alapította. Székhelye Komárom-Esztergom megyében, Héregen található. Fő tevékenységünk közé a gyapjútermékek gyártása és forgalmazása tartozik, mint például: minőségi ágynemű-garnitúrák, ágytakarók, köntösök, díszpárnák, vesemelegítők, ülőpárnák stb. A termékek előállításához az olasz MERINO gyapjút használjuk. Széles kínálatunkban megtalálhatóak a különböző mágnesterápiás termékek, melyek jótékony hatással vannak az emberi szervezetre. Ilyenek például: mágneses nyakpárna, ülőpárna, vesemelegítő, derékalj stb... Állandó termékeink gyártása mellett, az egyedi megrendeléseket is teljesítjük. Balzsam-kínálatunkban megtalálható a sokak által használt, és keresett Arany Sárkány és Vulmark balzsam. Cégünk különböző matracok értékesítésével is foglalkozik. A sztenderd méretek mellett vállaljuk az extra méretű és vastagságú matracok beszerzését is. Matracaink vákuum-csomagoltak, amely jelentősen megkönnyíti a szállítást. 2007 óta bérsteppeléssel is foglalkozunk. Az egyik legkorszerűbb géppel vállaljuk a hozott anyag steppelését 3 m szélességig. Minimális mennyiség 300 fm cérnaszínenként. (Átfutási idő 2 hét) Kínálatunkat országszerte megismerhetik termékbemutatóinkon.
Besorolás Gyártó, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Gyapjú- és textiláru gyártása
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.