Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Lézervágás

- 34 találat
1.Lang & Társai Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7625 Pécs, Dr. Majorossy u. 36.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: http://langtarsaik-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1996 óta foglalkozik lemezmegmunkáló szerszámok, lézervágó kopóalkatrészek, besajtolható kötőelemek és komplett lemezalakító, lemezkötési technológiák forgalmazásával. Az általunk képviselt amerikai, német, francia, izraeli és olasz gyártók világszerte ismertek termékeik kiváló minőségéről. Kedvező árakkal, rövid határidőkkel és szakmai tanácsadással igyekszünk partnereink megelégedésére szolgálni.
Besorolás Importőr, Nagyker, Képviselet
Tevékenységi ismertető: Lemezmegmunkáló szerszámok, lézervágó és plazmavágó kopóalkatrészek nagykereskedelme. TOX lemezkötési technológia.
2.Pánczél Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2030 Érd, Porcsinrózsa u. 10.-12.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
Mobil:
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: http://panczelkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: PÁNCZÉL Kft. BEMUTATÁSA. A Pánczél Kft. 1998-ban kezdte meg a működését a korábbi egyéni vállalkozói tevékenység folytatásaként. A névválasztást az egyik tulajdonos családneve kínálta. A kezdetekben szerszámkészítéssel, és kötőgép alkatrészgyártással, javítással foglalkoztunk. Az igények és lehetőségek növekedésével a tevékenységi kör és a géppark tovább bővült. A szerszámkészítéshez szükséges alapvető gépek, esztergagépek, marógépek, síkköszörűgépek mellett fokozatosan bővült az excenterprések száma, hidraulikus daraboló olló, és karos hajlítógép, a legmodernebb igényeknek megfelelő hegesztőgépek. Ekkor már jó nevű megrendelők részére gyártottunk rozsdamenetes aknatetőket, ipari létrákat, szélerőművekbe és más felhasználási területekre. A HAILO GmbH-val közösen fejlesztettük ki a 44 tonnás közúti terhelésre alkalmas rozsdamentes aknafedlapokat. Az aknatetők számos változatát gyártjuk a mai napig is a HAILO és más megrendelők részére, akár egyedi elképzelések alapján. Az aknatetők gyártásának költségcsökkentése érdekében előre kellett menekülni. 2005-ben először a HAILO munkák részére lett beszerezve egy PLATINO HS 30-as lézervágógép, ROFIN 2500 W-os széndioxid lézerrel. A saját felhasználás mellett megkezdődött a bérmunkában történő lézervágás. A lézervágás mellett felmerült az igény a hidraulikus élhajlítógép beszerzésére. 2007-ben egy AMADA AFT 170/4 élhajlító lett üzembe állítva. A jelenlegi telephelyet 2002-ben építettük. Fokozatosan bővítve értük el mai nagyságát. Mintegy 1200 négyzetméter alapterületű üzemépületben adunk helyet a szerszámkészítő, az alkatrész tömegcikk gyártó, lakatos, forgácsoló, hegesztő, lézervágó és élhajlító egységeknek. A munkatársaink száma fokozatosan bővült. Napjainkban mintegy 40 fő dolgozik a Pánczél Bt.-ben. Közöttük kiváló szakemberek, szerszámkészítők, lakatosok, minősített hegesztők, forgácsolók, és mérnökök találhatók. A cég éves árbevétele mintegy 500 millió Ft. Az éves megrendelések száma 6 ezer körüli. Büszkék vagyunk arra, hogy a családi vállalkozási kezdetekben megszokott családias hangulatot megőriztük. Az igényeket legjobb tudásunk szerint gyorsan és rugalmasan próbáljuk meg kielégíteni.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Szerszámkészítés, fém tömegcikkek gyártása, lézervágás, CNC marás, CNC esztergálás.
3.FML Parts Mechanikai Kereskedelmi Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2085 Pilisvörösvár, Ady Endre u.1.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
Mobil:
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: http://fmlpartsmechanikai-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Mintadaraboktól kis- és közepes szériáig gyárt a cég acél, alumínium, rozsdamentes acél, réz és műanyag alapanyagból készült alkatrészeket, részegységeket.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Cégünk lemezmegmunkálással, forgácsolással, finommechanikai alkatrészek és szerelt egységek gyártásával, valamint hegesztett szerkezetek készítésével foglalkozik. Erősségünk kis és közepes szériák előállításában, megmunkálásában rejlik.
4.MD Line Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1116 Budapest, Nándorfehérvári út 31.
A cég cégböngészős oldala: http://mdlinekft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Gravírozható ajándéktárgyakat forgalmazunk már 12 éve. Viszonteladóknak is! www.mdline.hu
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Reklám- és ajándéktárgyak kereskedelme, számítógépes gravírozás (YAG lézer-TRUMPF, gyémántfejes 2 db IS 200-as).
5.Bognár és Társa Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5000 Szolnok, Gáz u. 1.
A cég cégböngészős oldala: http://bognarestarsa2-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1981-ben kezdte meg működését. Jelenleg 40 fő termelői létszámmal rendelkezünk, munkánkat az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer alapján végezzük. Tevékenységeink: forgácsolás, csőhajlítás, lemezmegmunkálás, szerszámkészítés, acélszerkezetek, könnyű hegesztett szerkezetek gyártása. Termékeink normál és nemesacélból készülnek.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Vas- és fémáruk gyártása, lemezmegmunkálás, hegesztett szerkezetek gyártása.
6.Füzes FK Kft.
Megye:
Heves
Cím:
3300 Eger, Mátyás király út 138.
A cég cégböngészős oldala: http://fuzesfkkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Könnyűfémszerkezet gyártása.
7.Linardics Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
8000 Székesfehérvár, Sóstó Ipari Park, Osztrák u.
A cég cégböngészős oldala: http://linardicskft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: CNC-lemezmegmunkálás, elektrosztatikus porfestés.
8.MKI Plexi Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1031 Budapest, Aranyos u. 16.
A cég cégböngészős oldala: http://marketingkommu-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Vállalkozásának szüksége lenne plexi dobozokra, plexi termékekre. Fontos lenne, a saját igényeinek megfelelő méretek és formák kialakítása? Akkor jó helyen jár, ha ellátogat weblapunkra, ahol személyre szabottan saját kérésének megfelelő anyagokból készítjük el önnek a termékeket, jutányos és elérhető áron, határidőre.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Márkák: Plexi
Tevékenységi ismertető: Plexi termékek gyártása.
9.Mammon Division Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1142 Budapest, Dorozsmai u. 211-213. V/451.
A cég cégböngészős oldala: http://mammondivision-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker
Termékek: Vegyes iparcikk
Tevékenységi ismertető: Vegyes iparcikkek kiskereskedelme.
10.Mayer Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9341 Kisfalud, Kossuth L. utca 106.
A cég cégböngészős oldala: http://mayerkft2-c.cegbongeszo.hu
Besorolás
Tevékenységi ismertető: Máshová nem sorolt nyersfém-termékek gyártása.
11.Márkó-Tech Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8441 Márkó, Iparterület 026-71.
A cég cégböngészős oldala: http://marko-techkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Lemezmegmunkálás, Lézervágás
Tevékenységi ismertető: Sajtolás, alkatrészek gyártása, célgéptervezés és -gyártás. Lézervágás.
12.Kor-Product Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Gyár u. 2.
A cég cégböngészős oldala: http://kor-productkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Professzionális fémmegmunkálás a legmagasabb színvonal mellett? Szeretne végre találni egy minden tekintetben tökéletes szolgáltatást ezzel kapcsolatban? Acélszerkezet, fémszerkezet, bármiről is legyen szó, mi készséggel állunk az Ön rendelkezésére!modernizált gépparkunk és heggesztőüzemünk lehetőséget az számunkra, hogy tökéletes termékeket állíthassunk elő, kedves ügyfeleink legnagyobb megelégedettsége érdekében! Bővebb tájékoztatásért, látogasson el honlapunkra!
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Fémmegmunkálás, fémszerkezetek, fémtartályok, ipari gyártmányok tervezése, gyártása, rozsdamentes anyagok megmunkálása, lemezvágás, élhajlítás, lézervágás, hegesztési munkálatok.
13.Hegedűs és Társa Bt.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6000 Kecskemét, Külső Szegedi út 136.
A cég cégböngészős oldala: http://hegedusestars234567-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Hegedűs és Társa Bt. alkatrészgyártással, lézervágással és préseléssel is foglalkozik. Cégünk sok éves szakmai tapasztalattal, kiváló szakemberekkel és profi technológiával biztosítja a vevő igények magas szintű kielégítését. Ha jó minőségű szerszámokkal szeretne dolgozni, válassza Ön is a Hegedűs és Társa Bt-t! Látogasson el weboldalunkra és vegye fel velünk a kapcsolatot!
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Szerszámgyártás.
14.Fireplace Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3553 Kistokaj, Állomás u. 7.
A cég cégböngészős oldala: http://fireplacekft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Társaságunk 1994-ben alakult, tevékenysége a kandallókályhák gyártására és forgalmazására szakosodott, melynek főbb értékesítési területét az európai piac jellemzi. Indulásunk óta a kapacitásunk megsokszorozódott a technikai fejlődésnek köszönhetően. Az európai barkácsáruházláncoknak köszönhetően cégünk nemzetközi szállító lett, mivel az öt legfontosabb, legismertebb kandallókályha beszállítói közé tartozik.
Besorolás Gyártó, Nagyker, Termelő, Szolgáltató
Márkák: Fireplace
Tevékenységi ismertető: Kandalló gyártása, lézervágás, lemezmegmunkálás.
15.Eposz Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5310 Kisújszállás, Széchenyi út 17.
A cég cégböngészős oldala: http://eposzkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Az Eposz Kft. 1993-ban alakult elektrosztatikus porszórással végezhető műanyag bevonatok készítésére. Jelenleg 46 dolgozó áll a cég alkalmazásában fémmegmunkáló és porszóró üzemünkben. Társaságunk dinamikus fejlődésének köszönhetően eddigi működése alatt nyereséggel zárta üzleti éveit. A nyereség folyamatos visszaforgatásával biztosítjuk az állandó személyi és műszaki fejlesztést. 1995-ben még 500 m2-es termelőterület állt cégünk rendelkezésére, mára a gyártás és a raktározásra szolgáló létesítmények alapterülete meghaladja a 2800 m2-et. Telephelyünk két műhelyépülettel, zárt és nyitott raktárépülettel, szociális és irodahelyiségekkel rendelkezik. Gépparkunkat folyamatosan korszerűsítjük, melynek köszönhetően korszerű CNC technológiával ellátott lemez- és csőmegmunkáló gépek állnak a termelés rendelkezésére. 2003-ban vezette be szervezetünk a TÜV által tanúsított ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszert. A kiterjedt beszállítói kapcsolatokra, és a kiépített speciális műszaki és technológiai színvonalú gyártásra alapozva kívánunk vevőinknek teljes körű szolgáltatást nyújtani a tervezéstől a komplett kivitelezésig.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Lézeres lemezvágás, CNC élhajlítás, darabolás, csőhajlítás, elektrosztatikus porszórás, stancolás, nibbelés, ponthegesztés, ISO-9002 minősítés.
16.ELAN-CNC Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2360 Gyál, Bánki Donát u. 27.
A cég cégböngészős oldala: http://elan-cnckft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk az ELAN-CNC Kft. Vecsés, Új Ecseri út 2 szám alatt található és a lemezmegmunkálás területén tevékenykedik. Fő profilunkhoz tartozik a lézervágás, lézerkezelés, lemezhajlítás, lemezszabás, fémmegmunkálás, lemezmegmunkálás, fémalkatrészek gyártása, hegesztés, mechanikai megmunkálás. Kérjük, hogy látogassa meg honlapunkat, ahol bővebb információt talál cégünkről, tevékenységünkről és termékeinkről.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Lemezmegmunkálás, Lézervágás
Tevékenységi ismertető: Lemezmegmunkálás.
17.Industár Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3561 Felsőzsolca, Állomás u. 5.
A cég cégböngészős oldala: http://industarkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Búvárszivattyú és karosszériaelem gyártása, vas, fém és alumínium öntése. Forgácsolás, szerszámgyártás.
18.Autópress Kft.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4461 Nyírtelek, Ipari út 2.
A cég cégböngészős oldala: http://autopresskft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: [D]Cégünk főbb szolgáltatásai a következők: [/D][F]lézervágás[/F], lángvágás, [F]élhajlítás[/F], hengerítés, forgácsolás. Modern gépparkunkkal várjuk leendő és a már meglévő ügyfeleinket.
Besorolás Gyártó, Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fémmegmunkálás.
19.Mayer Bt.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9341 Kisfalud, Kossuth L. u. 106.
A cég cégböngészős oldala: http://mayerbt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Importőr
Márkák: Mayer
Tevékenységi ismertető: Finomlemez megmunkálása. Lézervágás, stancolás, élhajlítás.
20.Meleghegyi és Társa Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2371 Dabas, Alsóbabád u. 10.
A cég cégböngészős oldala: http://meleghegyiest-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Meleghegyi és Társa sütőipari gépgyártó Kft, készséggel áll az Ön rendelkezésére. Amennyiben termékeinkkel, cégünkkel kapcsolatban szeretne bővebben tájékozódni, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra! Tökéletes minőségű gépek? Minden tekintetben kiváló árak? Tájékozódjon bővebben Ön is és forduljon hozzánk bizalommal! Garantáltan nem lesz csalódott, amennyiben minket választ!
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Sütőipari gép gyártása, CNC lemezmegmunkálás, lézeres vágás, speciális anyag hegesztése.
21.Német-Magyar Lemezmegmunkáló Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1116 Budapest, Építész u. 8-12.
A cég cégböngészős oldala: http://lemezmegmunkalo-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk fejlődése és háttere: Cégünk 1989-es megalakulása óta arra törekszünk, hogy a lemezalkatrész-gyártás területén megrendelőink számára magas színvonalú, biztos és kiszámítható szolgáltatást nyújtsunk. 2011-től már alaptevékenységünk mellett komplett szerkezetek gyártását is vállaljuk, ami magában foglalja a hegesztés, festés, szerelés folyamatát, de igény esetén még a termékek forgácsolását, marását is elkészítjük. ISO minősítés: A megrendelői igények magasabb szintű kezelése érdekében 1998 októberében megszereztük az ISO 9002, 2001-ben pedig az ISO 9001:2000 minősítést is. Alaptevékenységünk: Bonyolult kontúrokkal rendelkező lemezalkatrészek kivágása, normál acéllemezből, saválló lemezből vagy alumíniumból, lézer- és vízzel vágó technológiával. Egyéb anyagminőségeket (réz, üveg, márvány, stb.), és vastag anyagokat vízzel vágó technológiával. NC élhajlító berendezéseinkkel vállaljuk precíz, nagy pontosságú alkatrészek élhajlítását. Kis és nagy darabszámú szériát is vállalunk. Kiegészítő tevékenységünk: Igény esetén a nálunk megrendelt termékek marását, forgácsolását és hegesztését is vállaljuk Amit nyújtani tudunk: - Korszerű technológiák al­kal­ma­zá­sa - Kiemelkedő minőség - Rugalmas ügyintézés - Gyors és pontos kiszolgálás - Kiszámítható árak
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fém- és lemezmegmunkálás, perforálás lézervágással.
22.Strauss Metál Biztonságtechnika, Strausz János
Megye:
Baranya
Cím:
7630 Pécs, Mohácsi út 107.
A cég cégböngészős oldala: http://straussmetalb-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk már a 20. éve van jelen a magyar piacon. Biztonságtechnikai eszköz gyártással foglalkozunk. Hihetetlen mennyiségű és hitetlen választékú széfekkel állunk szíves rendelkezésére. Padlószéf, fali széf, bútorszéf, és még sorolhatnám a különböző típusokat, melyeket csak tökéletes minőség mellett, találhat meg nálunk! Mindemellett széleskörű tanácsadással is az Ön rendelkezésére állunk, a széfekkel kapcsolatban! Bővebben tájékozódna? Látogasson el honlapunkra!
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Márkák: Strauss Metál
23.Mezei Fémtechnika Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1103 Budapest, Cserkesz u. 93.
A cég cégböngészős oldala: http://mezeifemtechni-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 2000-ben alakult egy 1986-ban létrejött lakatos kisipari vállalkozásból. Eszközparkjainkat folyamatosan bővítjük, korszerűsítjük, így növelve a termelés volumenét és árbevételét. A termelést 20 fővel és 2 műszakban végezzük. A félkész termékekkel hazai vállalkozások részére végzünk beszállítói tevékenységet. Az előállított terméket saját tehergépkocsival szállítjuk a megadott helyszínre.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Lemezmegmunkálás és üzletberendezések gyártása.
24.Puskárfém Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2111 Szada, Ipari park út 1.
A cég cégböngészős oldala: http://puskarfemkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Ön tudja mit szeretne gyártatni, mi tudjuk hogyan valósuljon meg. A kis és a nagy szériás gyártások között egyetlen közös nevező van: a magas szintű technológia. Csak a megfelelő gépekkel, és profi szakemberekkel lehet pontos és gyors munkát végezni. Mi ezt már 1990 óta tudjuk és műveljük. Tegyen próbára minket!
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Lemezmegmunkálás, élhajlítás, összeállítás.
25.Masina Gépgyártó Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6200 Kiskőrös, Alsó Kommasszáció 10.
A cég cégböngészős oldala: http://masinagepgyart-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A céget Moravcsik László alapította 1984-ben. Cégünk takarmánykeverő üzemek kopó alkatrészeinek mint granuláló matricák présgörgők, daráló kalapácsok, daráló rosták, csapszegek, csigalevelek, hevederszalagok, serlegkanalak gyártásával foglalkozik. Később főbb gépeket is mint serleges felhordók, láncos szállító rédlerek, szállító csigák, kalapácsos terménydarálók, ellenáramos keverő berendezések, granuláló gépek, ellenáramos és oszlopos terményhűtők, osztályozók, zsákoló automaták, takarmány keverő üzemek, gyártottunk. Mára fő tevékenységünkké vált az ipari bérmunka végzése.
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Takarmánykeverő üzemek gépeinek, berendezéseinek és kopóalkatrészeinek gyártása. Lézeres vágás 20 mm-ig. Megmunkáló központ 610x610x530 (mm). CNC élhajlítás 6x3000 (mm).
26.Lincz és Társa Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
8060 Mór, Major u. 3.
A cég cégböngészős oldala: http://linczestarsa-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Járműipari beszállító.
27.Ferro L-M Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
8152 Kőszárhegy, Ipari üzem 028 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: http://ferrol-mkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Fémmegmunkálás, Fémszerkezetgyártás, Lézervágás
Tevékenységi ismertető: Fémszerkezetgyártás, fémlemez-megmunkálás, lézervágás.
28.Melior Laser Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 5.
A cég cégböngészős oldala: http://meliorlaserkf-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 2003-ban alakult, lemezalkatrész gyártásával és lemezmegmunkálással foglalkozunk. Vállalkozásunk fő szolgáltatási területe a lézeres vágás. Síklemez megmunkálástól a lemezalkatrész gyártáson keresztül akár komplex termékek előállítását is végezzük. Tevékenységeink részletesebben: alkatrészgyártás, CNC élhajlítás, fémmegmunkálás, forgácsolás és hegesztés, lemezmegmunkálás, lézeres vágás, stancolás, fémcsiszolás, csapsajtolás, kötőelem-besajtolás, valamint felületkezelés.
Besorolás Szolgáltató
Márkák: Trumpf
Tevékenységi ismertető: Feldolgozható anyagok: Alumínium, sárgaréz, rozsdamentes acéllemez, ötvözetlen acéllemez. A lézeres lemezmegmunkálásra építve vállalunk alkatrészgyártási részegység gyártási feladatokat.
29.LV Metal Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9330 Kapuvár, Ipartelepi u. 13.
A cég cégböngészős oldala: http://lvmetalkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk fémárukkal foglalkozik. Ezen belül is él hajlítással, fémmegmunkálással, feldolgozással, lemezmegmunkálással és lézervágással. Több éves szakmai múltra tekintünk vissza sok elégedett ügyfelünk is ezt igazolja. Ha szeretne rólunk még többet megtudni akkor látogasson el honlapunkra vagy személyesen üzletünkbe. Amennyiben elégedett velünk kérjük ossza meg tapasztalatait barátaival és ismerőseivel. Ha minket választ garantáltan nem fog csalódni.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Termékek: Fémáru
Tevékenységi ismertető: Fémmegmunkálás, fémfeldolgozás.
30.SA3 Kft.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4400 Nyíregyháza, Mackó u. 34.
A cég cégböngészős oldala: http://sa3kft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: Rembrandtin
Tevékenységi ismertető: Híd- és épületszerkezetek üzemi korrózióvédelme, acélszerkezet-gyártás, lézervágás.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.