Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Látványtervezés

- 12 találat
1.Unicad Studio Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1118 Budapest, Ménesi út 69. fszt. 1.
A cég cégböngészős oldala: http://unicadstudiok-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1996-ban alakult. Az első időszakban fő tevékenységünk a látványtervezés volt, mely később az építészeti felméréssel, majd a tervezéssel bővült. 2003 óta az épületgépészeti tervezést is a cégen belül végezzük. Vállaljuk minden típusú épületek engedélyezési, kivitelezési és generáltervezését. Munkánk során mindig a legmodernebb műszaki megoldások alkalmazását helyezzük előtérbe. Ennek eredményeképpen megrendelőink elképzeléseinek megvalósításában a gyorsaságot, a könnyű reprodukálhatóságot és a kiváló minőséget emelnénk ki. Számunkra a legjobb mérce ügyfeleink visszatérő és folyamatos megrendelése.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Építészeti generáltervezés, látvány- és épületgépészeti tervezés.
2.Stageart Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1156 Budapest, Nádastópart u. 5.
A cég cégböngészős oldala: http://stageart-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
3.Stageart Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1156 Budapest, Nádastópart u. 5.
A cég cégböngészős oldala: http://stageart-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
4.2Architects Studio Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3530 Miskolc, Dankó P. u. 21. III/1.
A cég cégböngészős oldala: http://2architectsstu-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: 2 Architects Studio Kft. Mérnöki tevékenységekkel állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére. Építészeti tervezés, belsőépítészet, látványtervezés, és nagyon sok egéb szolgáltatás, melyet biztosítani tudunk az Ön számára. Szolgáltatásaink minden formájában kifinomúltak és tökéletesek. Ha ezzel kapcsolatban szeretne bővebben tájékozódni, akkor csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra, és megtekinti széleskörű leíársunkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is mielőbb!
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Építészeti tervezés, műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, szakértés.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6000 Kecskemét, Rigó u. 5.
A cég cégböngészős oldala: http://ktkft234-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Építőipari tervezés.
6.3D Line Mérnöki Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7691 Pécs,
A cég cégböngészős oldala: http://3dlinemernoki-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Mérnöki szolgáltatás.
7.AVadvice Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1045 Budapest, Anonymus u. 33.
A cég cégböngészős oldala: http://avadvicekft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Audiovizuális tanácsadás, az összefogott, kreatív rendezvényekért! Egyedi vetítéstechnikai rendszerek: PANORÁMAVETÍTÉS, VÍZFÜGGÖNYVETÍTÉS, 3D. A szolgáltatás öt tevékenységi kört foglal magába: - tanácsadás - oktatás - tervezés - szolgáltatás - szervezés A tanácsadás olyan rendezvényszervezőknek szól, akik kibővítenék tevékenységi körüket rendezvénytechnikai szolgáltatással anyagi befektetés és havi költségek nélkül. Az oktatás olyan cégeknek és magánszemélyeknek nyújt segítséget, akik rendelkeznek rendezvénytechnikai eszközökkel (úgy mint projektor, hangosítás stb.), és szeretnék elsajátítani ezeknek az eszközöknek magabiztos kezelését, illetve karbantartását. A tervezést elsősorban olyan gyakorlott cégeknek javasoljuk, akik tisztában vannak azzal, hogy mit szeretnének rendezvényükön létrehozni. Mérnökeink által készített tervek, látványtervek alapján, elképzeléseit a megrendelője felé is érthetővé teheti. Segítjük továbbá cégét ötleteinek megvalósításában. A szolgáltatás igénybevételekor a feladatokat szakembereinkre bízhatja, akik professzionális eszközökkel, és több éves gyakorlattal megbirkóznak a legnehezebb feladatokkal is. A szervezés igénybevételekor az alapötlettől a megvalósításig átvállaljuk a felelősséget, legyen szó a vendégek beutaztatásán keresztül a vendéglátáson át a rendezvénytechnikáig. Kollégáink több mint 9 éves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal segítik az Ön, Önök munkáját. Szolgáltatási csoportunk a következő feladatok elvégzését vállalja professzionális színvonalon: rendezvénytechnika, konferenciatechnika, vetítéstechnika, hangtechnika, világítástechnika, hangosítás, színpadtechnika, szavazástechnika, tolmácstechnika, dekorációk, vízfüggönyvetítés, panorámavetítés, 3D-s vetítés, plazmamonitorok, projektorbérlés, rendezvénytechnikai szaktanácsadás, oktatás, rendezvényszervezés, standtechnika, informatika, videokonferencia.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Egyedi és hagyományos rendezvénytechnikai kivitelezés. Professzionális hangosítás, hangtechnika rendezvénytechnikai tanácsadás, felügyelet, oktatás, szervezés, szolgáltatás. Vízfüggönyvetítés. Lézerpadló, plexipulpitus.
8.Bau-K Mérnökiroda Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1161 Budapest, Csömöri út 123.
A cég cégböngészős oldala: http://bau-kmernokiro-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Építészeti tervezés.
9.Mobita Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2142 Nagytarcsa, Asbót Oszkár út 4.
A cég cégböngészős oldala: http://mobitakft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Irodák, bankok, szállodák belsőépítészeti tervezése, kivitelezése. Egyedi bútorok, konyhák tervezése.
Besorolás Gyártó, Importőr
Márkák: Babini, Teka
Tevékenységi ismertető: Belsőépítészet, egyedi bútorok, konyhák tervezése.
10.La Belle Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1095 Budapest, Soroksári út 60.
A cég cégböngészős oldala: http://labellekft2-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1998 óta van jelen a hazai világítástechnikai piacon. Fő termékcsoportjaink: karácsonyi fények, ünnepi dekoráció, LED design, reklámtáblák, minden ami egy kellemes hangulathoz, eseményhez szükséges legyen az , esküvő, Valentin napi meglepetés. Amennyiben felkeltettük érdeklődést kérjük látogasson el honlapunkra.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
11.Zalaegerszegi Vásár Kft.
Megye:
Zala
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Ságodi Iparterület 807/15 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: http://zalaegerszegiv1-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Céginformáció Társaságunk 25 éve foglalkozik kiállítások és rendezvények szervezésével és építésével. Az eltelt idő alatt több mint 80 kiállítás, és több száz rendezvény bizonyítja hozzáértésünket. Tevékenységünkre a kreatív problémamegoldás, a gyors és rugalmas szervezés, és a hatékony lebonyolítás a jellemző. Minden olyan alapeszközzel saját tulajdonban rendelkezünk, amely egy nagyrendezvényhez szükséges (pl: sátrak, színpadok lefedéssel, hang-, és fénytechnika, mero és syma installációs rendszer, berendezések, dekorációs elemek, reklámhordozók stb). A tervezési, szervezési és lebonyolítási folyamatokat is teljes egészében cégünk berkein belül oldjuk meg, így téve mindezt egyszerűbbé, átláthatóbbá és költséghatékonyabbá, mely a szolgáltatásaink díjaiban is megjelenik. Úgy gondoljuk, minden alkalom egyedi, ezért nem panelekben gondolkodunk, hanem a megbízót, és annak szándékait tartjuk a legfontosabbnak.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Rendezvények szervezése, teljes körű kivitelezése, sátor- és installáció-bérbeadás, -építés.
12.B.M.G. Építészek Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1027 Budapest, Kacsa u. 10.
A cég cégböngészős oldala: http://bmgepitesze-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Építészeti tervezés.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.