Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Ipari automatizálás

- 39 találat
1.Vectron Automatika EC
Megye:
Budapest
Cím:
1077 Budapest, Jósika u. 26.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/vectronautomat-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Ipari technológiai folyamatok számítógépes vezérlésének programozása, mérésadatgyűjtő és -megjelenítő rendszerek programozása, beüzemelése.
2.Saj-Team Trade Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5600 Békéscsaba, Lencsési u. 48. III/7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/saj-teamtrade-c
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Elosztószekrény-gyártás, Ipari automatizálás
Tevékenységi ismertető: Ipari automatizálás, villamosipari kivitelezés. Elosztószekrények gyártása.
3.Pannonmatics Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1121 Budapest, Szabadkikötő út 4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/pannonmaticskf-c
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Hajtástechnikai berendezések gyártása, forgalmazása. Automatizálás.
4.MTD Elektro Kft.
Megye:
Heves
Cím:
3036 Gyöngyöstarján, Hősök út 46.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mtdelektrokft-c
Rólunk: Vegye igénybe Ön is a MTD Elektro Kft mérnöki szolgáltatásait. Cégünk ipari automatizálással, villamossági tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik. Ha szeretne megtudni többet az általunk forgalmazott energiatakarékos berendezésekről, erősáramú villamos energia elosztórendszerekről, akkor érdeklődjön weboldalunkon. Ön kérdez, mi pedig készséggel válaszolunk kérdéseire.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Erősáramú villamosenergia-elosztórendszer tervezése, gyártása, telepítése, ipari automatizálás, mérő-vezérlő berendezések tervezése, kialakítása, felújítása, korszerűsítése és energiatakarékos berendezések kialakítása.
5.Körte Automatika Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1194 Budapest, Méta u. 31.
6.Foba Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2085 Pilisvörösvár, Kápolna u 20.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fobakft-c
Rólunk: A FOBA Kft. 1992-ben alakult. Tevékenységünk különböző nehézipari adagoló berendezések és ipari automatizálások gyártására, ill. forgalmazására terjedt ki. Az 1994-es évtől a REA GmbH. Ausztria (RECYCLING UND ENERGIEWERTUNGS ANLAGEN GES.M.B.H.) kizárólagos magyarországi képviseleteként állunk rendelkezésre a magyarországi piacon, az elsősorban levegőtisztítással kapcsolatos szolgáltatásainkkal a környezet védelme érdekében. Az általunk forgalmazott technológiák világszerte számos helyen nyertek alkalmazást. 1996-ban elsők között építettünk zárt rendszerű Biofilter berendezést Magyarországon (FCSM. Angyalföld). 1997-től számos biológiai levegőtisztító berendezés került telepítésre, mind a kommunális eredetű bűzök és mind az ipari tevékenységekből eredő bűzök kezelésére (Fény utcai piacon hús-, zöldségtároló, TVK ipari szennyvízbűz). 1998-tól meginduló kistérségi közcsatornázások kapcsán cégünk elkezdte a kisebb teljesítményű Biofilterekből álló típussorozat forgalmazását és beépítését (szennyvízátemelő aknák bűztelenítése). Nagy áttörést jelentett a 2000-es év, amikor a REA GmbH. piaci nyomás hatására átadta a FOBA Kft.-nek a berendezések gyártási jogát. Így azok Magyarországról exportálásra is kerülnek és egyben megkezdtük a kelet-európai piac feltérképezését is. A Biofilterek forgalmazása mellett ipari levegőtisztító technológiák (aktívszenes szűrők, mosók, RTO, hővisszanyerési technológiák) forgalmazásával, beépítésével foglalkozunk. Egyedi gyártású házi (kis teljesítményű) szennyvízátemelő aknák gyártását és telepítését, szervízelését is vállaljuk. Foglalkozunk továbbá ipari, ill. kommunális szennyvíztisztító telepeken a műtárgyak, vagy egyéb más bűzforrások lefedésével, illetve teljes körű szaktanácsadással, tervezéssel és ellenőrző mérések elvégzésével is. A projektek teljes lebonyolítását vállaljuk, az engedélyeztetéstől a kivitelezésig. A FOBA Kft. minden a kivitelezéshez szükséges feltétellel rendelkezik. A REA GmbH.-val folytatott hosszú távú kapcsolat, illetve folyamatos konzultáció lehetővé teszi az állandó fejlesztést és gyártást. Ez értendő mind a technológiák hatékonyságának növelésére, illetve a szűrőanyag Magyarországon történő előállítására is. A FOBA Kft. az általa forgalmazott és gyártott termékekre 24 órás szervízszolgáltatást, folyamatos alkatrészellátást ill. karbantartást biztosít.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Levegő tisztításra irányuló technológiák, biofilter, aktívszénszűrő, enzimbefecskendezés. Szennyvízkezelések. Műanyag tartályok, medencék. Üvegszálerősítésű lefedések. Szippantott szennyvízleürítő állomás . Kivitelezés fővállalkozásban.
7.Hitec Bt.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4700 Mátészalka, Vittória út 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hitecbt-c
Rólunk: Cégünk 1993-ban alakult. Fő tevékenységi körünk ipari vezérlések tervezése, gyártása, szervizelése. Csatornavizsgáló kamerákat 1998-tól gyártunk. Kameráink országosan ismertek és elismertek, hazai és külföldi referenciákkal rendelkezünk.
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Ipari automatizálás, Okos otthon rendszerek
Márkák: HP 07
Tevékenységi ismertető: .
8.Control System Ipari Automatizálás és CNC Szerviz Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2330 Dunaharaszti, Bláthy Ottó u. 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/controlsystem-c
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Szerszámgépek, tartozékok gyártása, kereskedelme.
9.Ami-Plast Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1037 Budapest, Folyóka u. 11.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ami-plastkft-c
Besorolás Nagyker
Márkák: Siemens
Tevékenységi ismertető: Siemens ipari vezérlők nagykereskedelmi értékesítése.
10.Mullit Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2113 Erdőkertes, Fő út 231.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mullitkft-c
Rólunk: Kályhacsempe gyártással foglalkozunk, valamint kandalló és cserépkályha kivitelezéssel az egész ország területén. Magyarország legszélesebb kandallóbetét választékát kínáljuk viszonteladói hálózatunkon keresztül az egész országban.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Termelő, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Gépészeti szerelés, Ipari automatizálás
Tevékenységi ismertető: Kályhacsempe gyártása, kandalló, cserépkályha építése, kandalló kis- és nagykereskedelme. Több, mint 600 féle kandallóbetét, országos viszonteladói hálózat.
11.Sibico Plus Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2083 Solymár, Pipacs u. 29.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/sibicopluskft-c
Rólunk: A SIBICO Irányítástechnikai Tervező Kivitelező és Szolgáltató Kft-t 1990. júliusában több évtizedes üzembe helyezési, üzemeltetési és beruházási gyakorlattal rendelkező mérnökök alapították meg. A társaság 1997-től SIBICO Plus Irányítástechnikai Tervező Kivitelező és Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. néven, mint jogutód folytatja ugyanazt a tevékenységet. Szakmai arculatát a különböző ipari technológiák irányítástechnikai és villamos (ritkábban gépészeti) segédberendezéseinek tervezéstől üzembe helyezésig terjedő létrehozása jellemzi. 1997 augusztusában megszerzi az ISO 9002 szabvány szerinti minőségi tanúsítványt.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Ipari automatizálás, folyamatirányítás.
12.StasTo Automatizálás Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1047 Budapest, Perényi Zsigmond u. 51.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/pneumatikahung-c
Rólunk: A Pneumatika Hungária Kft. 1997-ben alakult. Dinamikusan feljődő cégünk profilja az ipari automatizálás, ezen belül komplett rendszerek tervezése, gyártása, üzembe helyezése, kereskedelme és szervizelése. Az automata-berendezések nagy múltú osztrák, német, francia, amerikai világcégek termékeire épülnek, melyek magyarországi kizárólagos képviseletét cégünk látja el. Jelentős raktárkészlet, szerviz és gyártóbázis nyújtja mindehhez a hátteret. Vevőink gyorsabb kiszolgálása érdekében széles viszonteladói hátteret építettünk ki, kollégáink az ország különböző városaiban állnak az Önök rendelkezésére.
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Márkák: Hoerbiger, Legris, Origa
Tevékenységi ismertető: Pneumatikus, hidraulikus, elektronikus elemek kereskedelme, szervizelése. A vevő igényeinek megfelelően egyedi automata célgépgyártás.
13.Kvalix Automatika Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1046 Budapest, Kiss Ernő u. 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kvalixautomati-c
Rólunk: Költséghatékony számlálók, a méretek minimalizálása, de a hatékonyság optimalizálása a fő szempont többek között ha arról beszélünk, mit is tud nyújtani a Kvalix automatika. Ellátogatva a honlapunkra megláthatja, hogy díjnyertes tervezőink csak a fogyasztó barát termékek, mérőműszerek gyártását tartják a legfőbb szempontnak. Elfordulás jelzők, infra hőmérők, az igényeket magas skálán tudják kielégíteni.
Besorolás Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Érzékelők, képfelismerő és azonosító rendszerek, vezérlők és megjelenítők szakértő forgalmazása, egyedi célgépek minőségi tervezése és gyártása.
14.Vilati Szerelő Villanyszerelő és Ipari Automatizálási Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1097 Budapest, Táblás u. 36.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/vilatiszerelo-c
Besorolás Szolgáltató
15.Robot-X Hungary Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2133 Sződliget, Határ út 48.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/robot-xhungary-c
Besorolás
16.Hege Electronic Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1147 Budapest, Deés u. 9.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hegeelectronic-c
Rólunk: Cégünk tevékenysége az ipari automatizálás területén a tanácsadás, tervezés, kivitelezés, kereskedelem és oktatás.
Besorolás Importőr, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Ipari automatizálás. Omron márkakereskedés. Ipari automatikai elemek nagykereskedelme, importálása.
17.Barba-Trükk-Vill Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
8000 Székesfehérvár, Sarló u. 21. I/5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/barba-trukk-vil-c
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Ipari automatizálás, erős- és gyengeáramú villanyszerelés. Kapcsolószekrények, fém- és acélszerekezetek, elemek gyártása.
18.Kontrol Doktor Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1103 Budapest, Noszlopy u. 20
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kontroldoktor-c
Rólunk: Társaságunk elsősorban ipari felhasználók számára kínálja automatika rendszerek és felügyeleti szoftverek tervezését, kivitelezését, karbantartását. Létesítendő irányítási és felügyeleti rendszerek- megvalósíthatósági terv készítése A Kontrol Doktor Kft. megfelelő szakértelemmel és gyakorlattal rendelkezik automatizálási és felügyeletei feladatok felmérésében. Ilyen igény leginkább különböző típusú rendszerek összekapcsolása, illetve bővítés, beruházás esetén fordul elő a megvalósítás előkészítési szakaszában. Az előzetes felmérés, szaktanácsadás nagyban elősegíti a beruházó, kivitelező munkájának költséghatékonyságát, valamint javítja a műszaki színvonalat. Működő rendszerek - hibadiagnosztika, szaktanácsadás A már üzemelő berendezéseknél előforduló hibák, pontatlan mérések, nem tervezett leállások, nem üzemszerű állapotok diagnosztizálása, és javaslattétel az elhárításra. A kiszolgáló rendszerek helyes működése elsősorban gazdasági kérdés, de biztonsági vonzatai is lehetnek. Létesítendő irányítási és felügyeleti rendszerek- tanulmány készítés Amennyiben egy automatizált vagy automatizálásra alkalmas környezetben a kijelölt cél, esetleg az elérésének útja, netalán a megvalósítás módja ismeretlen, bizonytalan, a döntés kockázatának csökkentésére kidolgozzuk a különféle lehetséges megoldásokat. Egy ilyen átfogó, tudományosan megalapozott tanulmány hosszú időre meghatározhatja a fejlődés irányát, világos képet ad az érintettek számára, elősegíti a helyes döntést. Az írásos anyagon túl, élő előadás keretében is biztosítjuk az információk pontosítását.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Irányítástechnikai rendszerek gyártása, karbantartása. Épületfelügyeleti rendszerek kivitelezése. Automatikus rendszerek tervezése
19.Lenze Hajtástechnika Kereskedelmi Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Gyár u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lenzehajtastec-c
Besorolás Szolgáltató
Márkák: Lenze, WEG
Tevékenységi ismertető: Hajtástechnika, ipari automatizálás.
20.Földi Endre
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5000 Szolnok, Thököly út 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/foldiendre-c
Rólunk: Adagoló- és csomagológépek elektromos szerelésével, felújításával, karbantartásával, szervizelésével foglalkozó családi vállalkozás.
Besorolás Gyártó, Kisker
Tevékenység, szolgáltatás: Ipari automatizálás
Termékek: Csomagológép
Tevékenységi ismertető: Ipari automatika (csomagológép).
21.Amivision Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1161 Budapest, Csömöri út 183.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/amivisionkft-c
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Optikai mérőműszerek kereskedelme, gyártása.
22.Citomat Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2800 Tatabánya, Fő tér 3.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/citomatkft-c
Rólunk: Fő tevékenységi területünk egyedi célgépek tervezése és gyártása, valamint e célgépek karbantartási, javítási és korszerűsítési feladatainak ellátása. Profilunk az automatizálás, manipulátorok, robottechnika, méréstechnika, csomagolástechnika és rendszerintegrálás. Célunk, hogy a partnereinknél felmerülő problémákra megtaláljuk a megfelelő megoldást, a legegyszerűbb feladatoktól a komplex rendszerekig, a probléma analizálásától a kivitelezésig.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Termékek: Robottechnika
Tevékenységi ismertető: PLC programozás, CNC gépek javítása, robottechnika, méréstechnika.
23.ControlSys Team Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1203 Budapest, Baross u. 5/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/controlsysteam-c
Besorolás
Tevékenységi ismertető: Mérnöki tanácsadás, ipari automatizálás, kivitelezés, megelőző karbantartás.
24.Eurovill-Tech Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3900 Szerencs, Takta u. 22.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/eurovill-techk-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Villanyszerelés, ipari automatizálás, PLC vezérlésű rendszerek tervezése, kivitelezése.
25.Robotics Hungary Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2800 Tatabánya, Ságvári E. út 16/1. I/6.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/roboticshungar-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Ipari automatizálás, Mérnöki tevékenység
Tevékenységi ismertető: Mérnöki tevékenység, ipari automatizálás.
26.Di-Vill Plus Bt.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9024 Győr, Pátzay Pál u. 12.
27.Danfoss Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1139 Budapest, Váci út 91.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/danfosskft-c
Rólunk: Cégünk egy családi tulajdonban lévő globális vállalat. Termelésünk 22 országban több mint 79 üzemben működik, ezekből mind ISO 14001 minősítéssel rendelkezik. Tevékenységünk hűtés- és fűtéstechnikára, hajtástechnikára, és ipari automatizálásra szakosodott. A hűtéstechnikához termosztatikus expanziós szelepeket, mágnesszelepeket, mágnes és hőmérsékletszabályzókat és sok más egyebet gyártunk. A fűtéstechnikához például termosztatikus radiátorszelepeket, padlófűtés szabályzókat, klímaszabályzókat gyártunk és forgalmazunk.
Besorolás Importőr, Képviselet
Márkák: Danfoss
28.Ind. E Automatizálás Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8200 Veszprém, Füredi u. 4.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/indeautomati-c
Rólunk: Cégünk profilja az ipari automatizálás szinte minden területe, ezen belül is a végszerelő és végellenőrző munkahelyek, mérőgépek tervezése és kivitelezése. Szolgáltatásaink közt megtalálható az elektromos vezérlés gyártás; kézi szerelő munkahelyek, félautomata- és automata célgépek, ipari ellenőrző és mérő berendezések tervezése és gyártása; komplett szerelő rendszerek; pótlólagos automatizálás; PLC-s vezérlő szoftverek készítése, módosítása; ipari berendezések üzembe helyezése és hiba elhárítása. Irodánk megtalálható Veszprém, Füredi út 4. szám alatt.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Folyamatirányító rendszer gyártása. Ipari automatizálás.
29.Ionterv Tervező és Kivitelező Bt.
Megye:
Zala
Cím:
8800 Nagykanizsa, Magyar u. 24.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/iontervtervezo-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Mérnöki, műszaki szaktanácsadás. Ipari méréstechnikai tervezés.
30.Lukosoft Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1164 Budapest, Biztató u. 32.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lukosoftbt-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Ipari automatizálás, programozás.