Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Fuvarozás

- 1771 találat
1.Márton Faházak
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9172 Győrzámoly, Fenyő út 5.
Telefon:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: http://marton-transfu-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Márton Faházak Faházaink eleganciát és melegséget sugároznak, tökéletesen beleillenek bármilyen környezetbe. Típustól függően használhatók hétvégi nyaralóként, horgásztó környékére, kerti vagy udvari szerszámtároló, játszóház, vagy akár szauna beépítésére alkalmas kisházként. Külön kategóriát képeznek a kioszk jellegű elárusítófaházak, melyek szintén több méretben és típusban állnak rendelkezésre. Faházaink kedvező áron elérhetők, hangulatosak és kényelmesek. Anyagvastagságuknak köszönhetően stabilak és gondos kezelésükből adódóan hosszú élettartamúak. Összeszerelésük után szükség szerint szigetelhetők. Termékeink természetes alapanyagból készülnek, mely alapanyagot egészséges fenyőerdőkből termelik ki. Ez a fenyőfajta termékeinket tartóssá, ugyanakkor barátságossá teszi, ezáltal faházaink természetes, egészséges és harmonikus környezetet biztosítanak használóik számára. A gyártás teljes folyamata komoly szaktudással és több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező mérnökök, szakemberek felügyelete és irányítása mellett zajlik, az első megmunkálási részfolyamattól a csomagolásig. Faházaink gyorsan és egyszerűen, különösebb szakértelem nélkül is összeszerelhetők, akár egy nap alatt is. Az előre gyártott elemek precíz és szabályos kidolgozásának köszönhetően faházaink összeszerelése nem okoz nehézséget laikusok számára sem.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: FAHÁZAK, KERTI HÁZAK, SZERSZÁMTÁROLÓK, ÁRUSÍTÓ FAHÁZAK, SZAUNÁS HÁZAK SZÁLLÍTÁSA ÉS SZERELÉSE 1 NAP ALATT!! Ország bármely területére, 25 km-en belül ingyenes!
2.Száv-I Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4029 Debrecen, Szatmár u. 10.
A cég cégböngészős oldala: http://szav-ikft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Termékek: Bányakavics
Tevékenységi ismertető: Kavics- és homokbányászat, szállítás, rakodás.
3.Csalló Trans Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1078 Budapest, Marek József u. 31.
Mobil:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: http://csallotransbt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fuvarozás, személyszállítás, taxijelzés nélküli limuzinszolgáltatás, raktározás.
4.B-Line Hungary Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Budapesti út 85. I/4
Telefon:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!, Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: http://b-linehungary-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A B-Line Hungary Kft. 2009-ben alakult budapesti székhelyű 100%-ig Magyar tulajdonú cégként. Fő tevékenységünk nemzetközi és belföldi közúti áruszállítás, emellett foglalkozunk raktározással és logisztikával. Fontos szempont számunkra, hogy a mai rohanó üzleti életben hasznos és megbízható partnerként működjünk együtt jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinkkel, megbízóink igényeit rugalmasan,magas színvonalon és pontosan teljesítsük szem előtt tartva a biztonságot és szabályszerűséget. Cégünk a szomszédos Ausztriát jelölte meg lehetséges főbb relációként,kezdetben elsősorban a két ország fővárosai közti fuvarfeladatokban vállaltunk munkát, mára elmondhatjuk, hogy mindkét ország teljes területére , valamint szlovák és dél-német fuvarokra tudunk megoldást kínálni. Célunk, hogy megbízóink igényeit magas színvonalon teljesítsük, ennek eléréséhez adott minden tárgyi és személyi feltétel, jól képzett kollégáink minden szükséges, a feladatkörnek megfelelő képesítéssel és vizsgával rendelkeznek. Cégünk fennállása óta balesetmentesen végeztünk el a munkánkat. Cégünk folyamatosan bővülő és megújuló gépjárműparkkal rendelkezik. Gépjárműveink CMR biztosítással, műholdas védelemmel, és az általunk érintett országok környezetvédelmi igazolásával rendelkeznek. Furgonjaink műszaki és esztétikai állapota folyamatosan ellenőrzött, felszereltségük maximálisan megfelelő a rakományok biztonságos célba juttatásához, és eleget tesznek minden hatályos jogszabályi rendelkezésnek.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fő tevékenységünk nemzetközi és belföldi közúti áruszállítás, emellett foglalkozunk raktározással és logisztikával. Célunk, hogy megbízóink igényeit magas színvonalon teljesítsük, ennek eléréséhez adott minden tárgyi és személyi feltétel.
5.Fuvker Bt.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 10. (Nyugati Ipari Park)
Telefon:
(+36) ... Klikk!
Mobil:
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: http://fuvkerbt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk 1992-ben alakult, fő profilunk a veszélyes és nem veszélyes hulladékok konténeres gyűjtése-szállítása. Jelenleg átlagosan 9 főt foglalkoztatunk, járműállományunkat 6 db konténerszállító tehergépkocsi, 1 db pótkocsi, 1 db kiszolgáló kistehergépkocsi alkotja. Munkánkat 150 db különböző méretű és fajtájú konténerrel végezzük. 2005-óta rendelkezünk az [F]MSZ EN ISO 9001:2001[/F] minőségirányítási, és az [F]MSZ EN ISO 14001:1997 [/F]környezetirányítási rendszerrel. Tevékenységünkhöz szükséges valamennyi hatósági engedéllyel rendelkezünk. Referenciákért és bővebb információért keressék fel honlapunkat: [F]www.fuvker.hu[/F]
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Hulladékszállítás, törmelékszállítás, szemétszállítás, lakossági, intézményi, ipari, építőipari hulladékok konténeres gyűjtése és szállítása. Veszélyeshulladék-szállítás.
6.Fuksz '96 Kft.
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Cím:
5000 Szolnok, Fűrész u. 4.
Mobil:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: http://fuksz96kft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Társaságunk 1996-ban alakult fuvarozói profillal. Az évek során meglévő tevékenységünket folyamatosan fejlesztettük, és újabb területeken sikerült jelentős beruházásokat végrehajtanunk. Gépparkunk, és jól képzett szakembergárdánk biztosítja a megrendelések hatékony kiszolgálását.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Teherfuvarozás. Daruzás. Szállítmányozás kül- és belföldön, konténeres hulladékszállítás, területrendezés és földmunkák, szóródó anyagok forgalmazása
7.Kriszt Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2364 Ócsa, Halászy Károly u. 68.
Telefon:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
A cég cégböngészős oldala: http://krisztkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Raklapelem gyártása, fafeldolgozás, méretre vágott, hasított tűzifa, valamint belföldi fuvarozás, nemzetközi áruszállítás és szállítmányozás.
8.Boyszolgálat 2000 Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1214 Budapest, Zrínyi u. 5.
Telefon:
(+36-1... Klikk!
Mobil:
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36-1... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: http://boyszolgalat20-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Boyszolgálat 2000 Bt. 40 éve a zongora szállításban! A Boyszolgálat a legrégibb cég aki kidolgozta és megteremtette Magyarországon a speciális zongora szállítást. Külföldről minden nagyobb zongorát gyártó cégtől szállítunk. (Fazioli, Steiway, Yamaha, Bösendorfer, Pleyel, Förster) Cégünk szállította a Művészetek Háza összes zongoráját. Mi szállítjuk a világ legújabb és legbonyolultabb különleges magyar zongoráját. Amire ki kellett dolgozni egy új szállítási módszert. amit sikerrel alkalmazunk. Hosszú évek során több száz hangszert szállítottunk sérülés mentesen hazai és külföldi ügyfeleink részére. Ezenkívül vállalunk költöztetést, páncél szekrény, jakuzzi, szállítást, műtárgyak csomagolását, és szállítását, illetve konditermek berendezését és nehéz gép szállítást is. Több évtizedes tapasztalat, megfelelő gépkocsi park, gyors, megbízható munka garantálja az önök megrendelését. Tisztelettel Göblyös Kálmán Boyszolgálat 2000 Bt.
Besorolás Szolgáltató
Márkák: Boyszolgálat
Tevékenységi ismertető: 0640-es a múlt, a 0642-es a jelen, és a 0641-es a jövő! Professzionális zongoraszállítás, Nehéz gép és páncélszekrény szállítása, irodaköltöztetés, ajándékcsomag-küldő szolgálat.
9.Szegő és Társa Trans Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1119 Budapest, Etele út 12. I/4.
Telefon:
(+36-1... Klikk!, (+36) ... Klikk!
Fax:
(+36-1... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: http://szegoestarsa-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Szegő és Társa Trans Kft. belföldi fuvarozási tevékenységi körrel alakult. Magyarország egész területén vállalunk fuvarfeladatokat. 1-től 24 tonnáig rendelkezünk platós, ponyvás vagy önrakodós gépkocsikkal, szerelvényekkel.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Belföldi fuvarozás.
10.Csák Sped Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6120 Kiskunmajsa, Szanki út 17.
Telefon:
Klikk!, (+36) ... Klikk!, Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: http://csakspedkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Főbb tevékenységeink a daruzás, belföldi és nemzetközi közúti áruszállítás hűtős szerelvényekkel. Szolgáltatásaink között szerepel a túlméretes áruszállítás, útvonal engedélyek beszerzésével, kísérettel, szakkíséret biztosításával. Hisszük, hogy a fenntartható fejlődésünkhöz, a meglévő ügyfeleink megtartásához és a leendő ügyfeleink elnyeréséhez megbízhatóan, rugalmasan, körültekintően és minden igényt kielégítően kell szolgáltatásainkat nyújtanunk.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Hűtős,túlméretes belföldi és nemzetközi áruszállítás,daruzás.
11.Seahorse Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1121 Budapest, Tállya u. 16-18. I. épület mfszt. 2.
Telefon:
(+36-1... Klikk!
Fax:
(+36-1... Klikk!
E-mail:
A cég cégböngészős oldala: http://seahorseintern-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Nemzetközi és belföldi szállítmányozás, expressz árutovábbítás.
12.Buldozer 2000 Kft.
Megye:
Vas
Cím:
9970 Szentgotthárd, Tótfalusi út 171.
A cég cégböngészős oldala: http://buldozer2000k-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Földmunka, Fuvarozás, Vendéglátás
Tevékenységi ismertető: Gépi földmunka, fuvarozás, vendéglátás.
13.P. O. S. Logistic Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2100 Gödöllő, Szilhát u. 14.
A cég cégböngészős oldala: http://poslogist-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Fuvarozás, Logisztikai szolgáltatás
Tevékenységi ismertető: Raktározás, logisztika, belföldi árufuvarozás.
14.UNI Kkt.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2851 Környe, Jókai u. 27.
A cég cégböngészős oldala: http://unikkt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás
Tevékenység, szolgáltatás: Fuvarozás
Tevékenységi ismertető: Fuvarozás.
15.Gaboszár Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5663 Medgyesbodzás, Tanya 17.
A cég cégböngészős oldala: http://gaboszarkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Mezőgazdasági termelés, szolgáltatás, szárítás, tisztítás, raktározás, kombájnozás, fuvarozás.
16.Ster Bt.
Megye:
Pest
Cím:
2117 Isaszeg, Templom u. 44.
A cég cégböngészős oldala: http://sterbt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Takarítás, fuvarozás, munkaerő bérbeadása.
17.Hidrotech Alfa Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
A cég cégböngészős oldala: http://hidrotechalfa-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Mélyépítés.
18.Euro-Pumix Kft.
Megye:
Csongrád
Cím:
6762 Sándorfalva, Jókai u. 38/A
A cég cégböngészős oldala: http://euro-pumixkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Fuvarozás
19.Átrak Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9365 Dénesfa, 152 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: http://atrakkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Kereskedelmi fuvarozás.
20.Paor-Épker Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6400 Kiskunhalas, Szántó Kovács J. u. 12.
A cég cégböngészős oldala: http://paor-epkerkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Üzemek, társasházak, hűtőházak kivitelezése.
21.Kötöny Gép Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6136 Harkakötöny, Kötönyi u. 1.
A cég cégböngészős oldala: http://kotonygepkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Termékek: Gép
Tevékenységi ismertető: Belföldi és nemzetközi teherfuvarozás, gépkereskedelem.
22.Naptrans Kft.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4552 Napkor, Kállói út 29.
A cég cégböngészős oldala: http://naptranskft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fuvarozás, szállítmányozás, földmunkavégzés, gépbérlet.
23.BN Transz Kft.
Megye:
Békés
Cím:
5726 Méhkerék, Külterület 5/1.
A cég cégböngészős oldala: http://bntranszkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Fuvarozás, Nemzetközi áruszállítás
Tevékenységi ismertető: Belföldi és nemzetközi fuvarozás.
24.Multicár-Vasép Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1205 Budapest, Mártírok útja 29.
A cég cégböngészős oldala: http://multicar-vasep-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Termékek: Cement, Homok, Sóder, Tégla, Zsalu
Tevékenységi ismertető: Tüzelő- és építőanyag kiskereskedelme, fuvarozás.
25.Route 66 Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6000 Kecskemét, Zsálya u. 4.
A cég cégböngészős oldala: http://route66kft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Fuvarozás, Nemzetközi áruszállítás
Tevékenységi ismertető: Belföldi, nemzetközi fuvarozás.
26.Ta-Vi Trans Bt.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9171 Győrújfalu, Ady Endre u. 2/A
A cég cégböngészős oldala: http://ta-vitransbt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Közúti teherszállítás.
27.Fruktál Kft.
Megye:
Somogy
Cím:
7400 Kaposvár, Petőfi u. 23.
A cég cégböngészős oldala: http://fruktalkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Áramelosztó készülék, Fuvarozás, Villamosság
28.Fábi-Fuvar Kft.
Megye:
Nógrád
Cím:
2669 Ipolyvece, Görgei u. 23.
A cég cégböngészős oldala: http://fabi-fuvarkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Fuvarozás
Tevékenységi ismertető: Közúti teherszállítás.
29.Bertam Sped Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2377 Örkény, Arany János u. 73.
A cég cégböngészős oldala: http://bertamspedkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Fuvarozás, Nemzetközi áruszállítás
Tevékenységi ismertető: Fuvarozás.
30.MR Tradesped Hungária Szállítmányozó és Kereskedelmi Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1062 Budapest, Délibáb u. 6.
A cég cégböngészős oldala: http://mrtradespedhu-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Az MR Tradesped Hungária Kft. egy budapesti székhelyű, 1997-ben alapított családi vállalkozás. Létrejöttét követően elsősorban a termékek nemzetközi forgalmában, mint fuvarszervező tevékenykedik. Fő területei elsősorban az Európai Unió országai felé, illetve az onnan történő szállítások megszervezése, továbbá a tengerentúli szállítmányozás. SZOLGÁLTATÁSAINK: - Közúti szállítmányozás. - 0-24 tonnáig komplett illetve részrakományok szervezése (alsó súlyhatár nincs). - Külföldi és belföldi költöztetés. - Tengerentúli szállítmányozás. Folyamatos kapcsolattartást vállalunk az eladóval, illetve a vevővel. Ez utóbbit, illetve a nemzetközi területen történő otthonosabb mozgást segíti elő a több idegennyelv felsőfokú, tárgyalóképes ismerete (mint az olasz, a német, az angol nyelvek). További tevékenységként foglalkozunk, megbízás alapján, adott termék behozatalának, illetve kivitelének lebonyolításával. NAGYKERESKEDELEM: - Különféle, elsősorban olasz élelmiszer-ipari termékek behozatala illetve nagykereskedelme.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Az MR Tradesped Hungária Kft. egy budapesti székhelyű, 1997-ben alapított családi vállalkozás. Létrejöttét követően elsősorban a termékek nemzetközi forgalmában, mint fuvarszervező tevékenykedik.
A keresés 0.06 másodpercet vett igénybe.
A biztonságos adatkezelés miatt rendszerünk csak 1000 találatot engedélyez,
javasoljuk szűkítse a keresést!