Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Handel mit Vorhängen und Gardinen

- 12 Treffer
1.Dr. Padló Szőnyegáruház
Komitat:
Veszprém
Anschrift:
8300 , Halápi út 31.
Über uns: Kedvezményes házhoz szállítást vállalunk, vidékre is.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
2.Lénia Lakberendezési Stúdió
Komitat:
Veszprém
Anschrift:
8200 , Török I. út 2.
Über uns: Beépített bútor kereskedelemmel, függönykereskedelemmel és lakberendezéssel kapcsolatos kérdésekben forduljon bizalommal Ön is a Lénia Lakberendezési Stúdióhoz. Cégünk vállalja a tervezést, kivitelezést. Mi megvalósítjuk elképzeléseit! Forduljon hozzánk bizalommal és keressen minket elérhetőségeinket. Minden kérdésére szívesen válaszolunk.
Handelsaktivität Einzelhändler, Dienstleister
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9200 , Szent István király u. 17.
Über uns: Áruházunk a "Dr. Padló" országos hálózat Győr-Moson-Sopron megyei képviselete. A régió legnagyobb választékával, kedvező árakkal, közel 500 m2-en állunk kedves vásárlóink rendelkezésére.
Handelsaktivität Einzelhändler
Komitat:
Békés
Anschrift:
5600 , Andrássy út 29-33.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9153 , Templom u. 38.
Über uns: Lakástextil nagykereskedésünk kiváló példája a sikeres magyarországi saját tulajdonú vállalatok egyikének. Az Amento Kft. 2007-en alakult családi vállalkozásként, munkatársaink körét pedig tapasztalt, kiváló szakemberek alkotják. Többek között a stabil anyagi és szakmai háttérnek köszönhetően értük el mai formánkat, és büszkék vagyunk arra, hogy a nehéz gazdasági körülmények ellenére évről évre képesek vagyunk a megújulásra akár függöny kollekcióink folyamatos bővítésén keresztül vagy akár új üzleti kapcsolatok felkutatásán révén. Magyarország határait átlépve Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Svájcban és Németországban is kiépítettük partnerhálózatunkat a legkülönbözőbb vevői igények maradéktalan teljesítésére. Sikerességünket a folyamatos fejlődés mellett mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az európai- és a világ-textilpiac három meghatározó vállalatának - a német ADO, a svájci Christian Fischbacher és a spanyol SATI - kizárólagos képviseletét látjuk el hazánkban. Mindhárom cégről elmondható, hogy a maga módján egyedülálló termékkínálattal rendelkezik, amelyek átlagos készletszintje minden esetben 95% feletti, így a zökkenőmentes és rövid szállítási határidők garantáltak. Eredményességünk titka abban rejlik, hogy szeretettel és szakértelemmel kezeljük termékeinket, és minden helyzetben szem előtt tartjuk alapvető irányelveinket: minőségi termékek, pontos kiszolgálás és a lehető legrövidebb határidők tartása. Minden általunk forgalmazott termék Európai forrásból származik, ennek köszönhetően beszállítóinkkal szoros partneri együttműködést létesítettünk, így egyedi igények teljesítését is sikerrel tudjuk véghezvinni. Vállalatunk méretének köszönhetően könnyen és gyorsan reagálunk a külső tényezők megváltozására így ez a rugalmasság és gyorsaság szolgáltatásainkat is jól jellemzi. Kollegáink készséggel állnak minden kedves új és meglévő partnerünk rendelkezésére. Tegyen minket próbára!
Handelsaktivität
6.Harmónia-21 Kft.
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5000 , Baross u. 33.
Handelsaktivität Dienstleister
7.Roka Lakástextil Áruház
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1149 , Nagy Lajos király útja 112.
Über uns: Függönyök, dekoranyagok, bútorszövetek, karnisok, teljes körű függönyözés, felmérés, tervezés, kivitelezés.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Firmenprofil: Einzel- und Großhandel mit Heimtextilien. Vorhänge, Gardinen und Gardinenstoffe, Möbelbezugsstoffe, Vorhangstangen, Dekorationsstoffe. Komplette Gardinenkonfektion: Planen, Nähen und Installieren.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4027 , Füredi u. 76.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
9.Szőnyegház Kft.
Komitat:
Baranya
Anschrift:
7625 , Antónia u. 3.
10.Alex Függöny Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1029 , Máriaremetei út 205.
11.Módusz-Plusz Kft.
Komitat:
Békés
Anschrift:
5600 , Tolnai u. 6/B
Die Suche dauerte 0.00 s lang