Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Großhandel mit Grundstoffen und Zubehör für Unterwäsche

- 2 Treffer
1.Bravo-Lila Kft
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1103 , Gyömrői út 76-80.
Über uns: A Bravo L. Kft. már nyolc éve sikeresen működik a hazai és a külföldi piacon. A cég fő profilja a divatos és jó minőségű fehérnemű-alapanyag és -kellék, valamint méteráru gyártása és importálása. Külön hangsúlyt fektetünk a gazdag színválasztékkal; a divat legapróbb rezdüléseit is képesek vagyunk követni, és persze ne felejtsük el piacvezető árainkat sem.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Großhändler
Firmenprofil: Großhandel mit Grundstoffen und Zubehör für Unterwäsche, Badebekleidung, Sportbekleidung und Oberbekleidung
2.Multi-Filament Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1183 , Nádasdy u. 9.
Über uns: Cégünk fehérnemű és fürdőruha alapanyagok, valamint ezen termékek gyártásához szükséges kellékek értékesítésével foglalkozik. Kínálatunk Olaszországból, spanyol és francia importból származik. Cégünk tíz éves, valamint mögöttünk áll negyven év szakmai tapasztalat. Vásárlóink számára garancia lehet ez a tudás, cégünk pénzügyi stabilitása és az a törekvés, hogy mindenkor gyorsan és pontosan elégítsük ki klienseink igényeit. Követjük a divattrendeket, figyelemmel kísérjük a vezető olasz és francia fürdőruha, valamint fehérneműgyártó cégek kollekcióit.
Handelsaktivität Importeur, Großhändler
Firmenprofil: Vertrieb von Grundstoffen und Accessoieres für Badeanzüge, Unterwäsche und Trainingsanzüge.