Kezdőoldal
 :: 
KedvencekFehérnemű-alapanyag és kellék nagykereskedelme - Cégböngésző
Cégböngésző.hu
INTERNETES CÉGBÖNGÉSZŐ

Keresés a Cégböngésző adatbázisában                      Kérem, adjon meg legalább egy keresési feltételt!
Keresett kifejezés:
Besorolás:
Megye:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen

Cég Kifejezésként, egyben Tevékenység Termék Márka
CÉGEK -

Fehérnemű-alapanyag és kellék nagykereskedelme

- 2 találat

Az oldal tökéletes megjelenítéséhez a Flash plugin legújabb verziója szükséges, melyet az alábbi linkre kattintva letölthet.
Hirdetés

TalálatokA 'Fehérnemű-alapanyag és kellék nagykereskedelme' kifejezés szűrése megyére

Budapest

  
1.
Multi-Filament Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1183 Budapest, Nádasdy u. 9.
A cég cégböngészős oldala: http://multi-filament-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk fehérnemű és fürdőruha alapanyagok, valamint ezen termékek gyártásához szükséges kellékek értékesítésével foglalkozik. Kínálatunk Olaszországból, spanyol és francia importból származik. Cégünk tíz éves, valamint mögöttünk áll negyven év szakmai tapasztalat. Vásárlóink számára garancia lehet ez a tudás, cégünk pénzügyi stabilitása és az a törekvés, hogy mindenkor gyorsan és pontosan elégítsük ki klienseink igényeit. Követjük a divattrendeket, figyelemmel kísérjük a vezető olasz és francia fürdőruha, valamint fehérneműgyártó cégek kollekcióit.
Besorolás: Importőr Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Fehérnemű-alapanyag és kellék nagykereskedelme, Fürdőruha-alapanyag és kellék nagykereskedelme, Ruházat kereskedelme, Sportruha-alapanyag és kellék nagykereskedelme,
Termékek: Fehérneműhöz alap- és kellékanyag, Fürdőruhához alap- és kellékanyag, Sportruházathoz alap- és kellékanyag,
Tevékenységi ismertető: Fürdőruha, fehérnemű és sportruházathoz tartozó alapanyagok, valamint kellékek forgalmazása.
2.
Bravo-Lila Kft
Megye:
Budapest
Cím:
1103 Budapest, Gyömrői út 76-80.
A cég cégböngészős oldala: http://bravolilakft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Bravo L. Kft. már nyolc éve sikeresen működik a hazai és a külföldi piacon. A cég fő profilja a divatos és jó minőségű fehérnemű-alapanyag és -kellék, valamint méteráru gyártása és importálása. Külön hangsúlyt fektetünk a gazdag színválasztékkal; a divat legapróbb rezdüléseit is képesek vagyunk követni, és persze ne felejtsük el piacvezető árainkat sem.
Besorolás: Gyártó Importőr Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Fehérnemű-alapanyag és kellék nagykereskedelme, Felsőruházati alapanyag kereskedelme, Fürdőruha-alapanyag és kellék nagykereskedelme, Lakástextil, méteráru gyártása, Lakástextil, méteráru importja, Lakástextil, méteráru kereskedelme, Méteráru és kellék nagykereskedelme, Méteráru importja, Női felsőruházati alapanyag és kellék nagykereskedelme, Nyersgumi nagykereskedelme, Sportruházati alapanyag és kellék nagykereskedelme, Szövöttgumi nagykereskedelme,
Termékek: Fehérnemű-alapanyag, Futter, Kellékek fehérneműhöz, Melltartó kosarak, Merevítők, Pamut elasztikus szövet, Poliamid micro szövet, Poliészter micro szövet, Strasszok, Tüll, Viszkóz elasztikus szövet, Welsoft,
Márkák: Bravo L., Bravo-Lila, Fratelli Leoni, Lila,
Tevékenységi ismertető: Fehérnemű-, fürdőruha-, sportruházat-, felsőruházati alapanyagok és kellékekek nagykereskedelme.


A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.Minden jog a White Page Kft. részére fenntartva. A Cégböngésző és a White Page jogvédett nevek, használatuk csak engedéllyel lehetséges.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.
Cégböngésző: Fehérnemű-alapanyag és kellék nagykereskedelme Cégkivonat, céginformáció, cégadat, cég, cégek, cégadatok egy helyen!
Médiapartner: webkalendarium