Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Épületfóliázás

- 6 találat
1.Window Film Consulting Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1112 Budapest, Igmándi u. 43.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/windowfilmcon-c
Rólunk: Cégünk ipari létesítmények, irodák, üzlethelységek és lakóépületek üvegfelületeinek fóliázásával foglalkozik. Termékeink közt megtalálhatóak az épületfóliák (biztonsági, hő- és fényvédő, tükröződő fólia), autófóliák (hővédelem, UV-védelem, szilánkos törés elleni védelem). Értékesítési munkatársaink díjmentesen felkeresik leendő megrendelőinket, hogy a helyszínen az igényeknek a legmegfelelőbb fóliatípus kerüljön felhelyezésre az országban egyedülálló választékunkból.
Besorolás Szolgáltató
2.Alhambra Plussz Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2840 Oroszlány, Táncsics M. u. 59.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/alhambraplussz-c
Rólunk: Cégünk jogelődje 1993-ben kezdte meg működését. Fő profilunk a komplex vagyonvédelmi szolgáltatás. Tevékenységeink közt szerepel a távfelügyeleteit rendszerek telepítése, mint a riasztórendszer, a videorendszer, a segélyhívó, a tűzjelző és a liftügyelet. Szolgáltatásaink palettáján megtalálható a személy- és vagyonvédelem, épületüzemeltetés, takarítás, magánnyomozás. Irodánk megtalálható Oroszlány, Táncsics Mihály út 59. szám alatt.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Riasztórendszerek tervezése, telepítése. 24 órás riasztószolgálat, távfelügyelet, biztonsági hő- és fényvédő ablaküvegfóliák telepítése.
3.Vill-Fény Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1161 Budapest, Csókakő u. 35.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/vill-fenykft-c
Rólunk: A Vill-Fény Kft. 1994 őszén jött létre. Célunk a Megrendelőink igényeinek maximális kielégítése, mind minőségi, mind időbeli és mind anyagi téren. A legkorszerűbb technikai hátteret biztosítjuk Megrendelőink számára. Gépeink segítségével meg tudjuk valósítani molinók hegesztését, plotteres fóliavágást, plasztikus habbetűk vágását, valamint a legmodernebb CNC gép használatával marást és gravírozást is. 2009 óta vállaljuk autók és épületek hő-, UV és biztonsági fóliázást, valamint autók teljes átfóliázását is.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Márkák: Avery, Jac, LLumar, Mactec, Oracel
Tevékenységi ismertető: Különféle fényreklámok, reklámtáblák, reklámhordozók tervezése, gyártása, szerelése és karbantartása, valamint dekorációk és molinók készítése. Autók teljes körű fóliázása, mind üveg, mind felület terén, valamint épületek hő-, UV és biztonsági fóliázása.
4.Török és Társa 97 Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1031 Budapest, Városfal u. 14.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/torokestarsa234567-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Cégünk hő- és fényvédő, biztonsági üvegfóliák ragasztásával foglalkozik. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezve vállalunk épületüveg-fóliázás.
5.Cool-Panther Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1106 Budapest, Jászberényi út 82/C
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/cool-pantherkf-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Épületfóliázás, Üvegfóliázás
Tevékenységi ismertető: Üvegfóliázás és épületfóliázás. Műhely: 1106 Budapest, Jászberényi út 82/C.
6.Ponyva & Dekor Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6000 Kecskemét, Mária hegy 409.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ponyvadekor-c
Rólunk: Ponyva & Dekor Kft. Digitális nyomtatás, autófóliázás, és még nagyon sok terméke és szolgáltatás várja Önt, amennyiben ellátogat honlapunkra. Biztos vagyok abban, hogy amennyiben minket választ, Ön is elégedett lehet majd szolgáltatásainkkal, hiszen a tökéletesség az alapelvünk. Amennyiben szeretne még több információhoz jutni, látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben! Válasszon minket Ön is!
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Ponyvakészítés utánfutótól a kaminonos méretig, takaró- és reklámponyvák, sátrak, ponyvadekoráció, reklámtáblák mindenféle kivitelben, tervezéstől a kivitelezésig.