Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Emelőberendezés gyártása

- 9 találat
1.Biprofil Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2461 Tárnok, Templom u. 61.
A cég cégböngészős oldala: http://biprofilkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Biprofil Kft fő szakterülete a hidraulikus rendszerek gyártása és kereskedelme. Ha emelő berendezésre vagy felvonóra van szüksége, azt a Biprofil Kft-nél beszerezheti. Kedvező árakkal és udvarias ügyintézéssel várják minden kedves Ügyfelüket! Látogasson el Ön is honlapjukra, és meglátja, hogy nem fog csalódni! Tartozzon Ön is a Biprofil Kft elégedett vásárlói közé!
Besorolás Gyártó, Importőr, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Felvonótervezés, -gyártás, -kivitelezés, emelőberendezések teljes körű kivitelezése, karbantartása, felújítása.
3.Profimaster Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9495 Kópháza, Keresztúri út 907/36.
A cég cégböngészős oldala: http://profimasterkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk főprofilja az emelőgyártás. Ezek a rendszerek típustól függően alkalmasak személygépkocsik, kisteherautók, terepjárók, lakóautók, lakókocsik, kamionok, buszuk, utánfutók, mezőgazasági gépek és minden más jármű billentésére és emelésére. Az univerzális PROFIMASTER mobil emelőberendezések egyesével, párban vagy négyoszlopos rendszerben is használhatóak. Gyártmányainkat kiegészítjük a KOCH cég által gyártott lézeres futómű-ellenőrző készülékekkel, melyek alkalmasak a személygépkocsitól egészen a repülőgépek futóműveinek ellenőrzésére is.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Márkák: Profimaster
Tevékenységi ismertető: Emelőberendezések gyártása. Mobilemelők személy- és tehergépkocsikhoz 1-3 t/oszlop teherbírással.
4.Schneider Kft.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9086 Töltéstava, Petőfi Sándor u. 135.
A cég cégböngészős oldala: http://schneiderkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A [F]Schneider Kft.[/F] az [D]A[/D]BUS darurendszerek kizárólagos magyarországi képviselője. Az ipari daruberendezések piacának elsőszámú szereplőjeként már 17 éve kínáljuk Önnek a tehermozgatást! Keressen bennünket, hogy megoldást találjunk a problémáira, hogy Önnek csak a termeléssel kelljen foglalkoznia, ezt pedig hatékonyabban és megbízhatóan végezhesse! Kérje helyre, feladatra, körülményekre szabott, verhetetlen ajánlatunkat! Részletes műszaki információkkal segítünk Önnek új csarnoka megtervezésében is!
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Képviselet, Szolgáltató
Márkák: ABUS, AUTEC, YALE
Tevékenységi ismertető: ABUS darurendszerek magyarországi képviselete. Daruberendezések tervezése, gyártása, forgalmazása, fővizsgálata, szervizelése, felújítása.
5.Pula és Társa Bt.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2851 Környe, Beloiannisz u. 133.
A cég cégböngészős oldala: http://pulaestarsab-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Emelőberendezés gyártása
6.AAT-Várad Kft.
Megye:
Baranya
Cím:
7720 Pécsvárad, Pannonpharma út 2.
A cég cégböngészős oldala: http://aat-varadkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó
Tevékenységi ismertető: Fémszerkezetek, emelő- és mozgatóberendezések gyártása.
7.Daruszerviz Emelőgép Szerelő és Karbantartó Kft.
Megye:
Fejér
Cím:
8142 Úrhida, Táncsics u. 50/A
A cég cégböngészős oldala: http://daruszervizeme-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Vállaljuk az ország egész területén híddaruk, bakdaruk, futómacskák és egyéb emelőberendezések tervezését, szerelését, biztonságtechnikai vizsgálatát, fő- és szerkezeti vizsgálatát, esetenként illetve rendszeres karbantartását, javítását.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Híddaruk, bakdaruk, futómacskák és egyéb emelőberendezések tervezése, szerelése, fő- és szerkezeti vizsgálata, üzemzavar elhárítása.
8.Konecranes Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1158 Budapest, Késmárk út 14/B
A cég cégböngészős oldala: http://konecraneskft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Konecranes csoport piacvezető az emelőgép-üzletágban, amely világszerte kínál fejlett emelési megoldásokat sok iparág számára. Függetlenül az emelési igényektől, a Konecranes emelőberendezéseivel és szolgáltatásaival hozzájárul a vállalkozások értékének és hatékonyságának növeléséhez. Ha további információra lenne szüksége a céggel kapcsolatban, kérjük látogasson el a nemzetközi oldalra www.konecranes.com. Köszönettel!
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Márkák: Konecranes
Tevékenységi ismertető: Híddaruk, forgódaruk, bakdaruk gyártása, forgalmazása, üzembe helyezése, karbantartása, fő-, biztonságtechnikai és szerkezeti vizsgálata, szervize. Modernizáció, felújítások végzése.
9.DomusLift Hungary Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1031 Budapest, Nánási út 37-39.
A cég cégböngészős oldala: http://domuslifthungary-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk a felvonóipari minden területén igyekszik kielégíteni partnerei igényeit. Felvállalta lakóházak felvonóinak modernizálását és fülkéinek esztétikai szintentartását. Szállodákban, üzemcsarnokokban a személyszállító, kiszolgáló és teherszállító felvonók létesítésére kínál megoldást a tgervezéstől a hatósági átadásig. Reméljük ismertetőnk felkeltette érdeklődését és hamarosan partnereink között tudhatjuk.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Felvonók, liftek, emelőberendezések, lépcsőjáró berendezések gyártása, forgalmazása, beépítése. Gyártói képviselet.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.