Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Bontott alkatrészek kereskedelme

- 2 találat
1.Murczin Offroad Technics Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2527 Máriahalom, Petőfi u. 13.
Telefon:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
Mobil:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!
E-mail:
,
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/murczinoffroad-c
Rólunk: Murczin Pajero Kft. 2001 évtől új feladatokat kitűzve maga elé elsősorban Mitsubishi terepjárók és haszonjárművek teljes körű szervizelését jelölte meg célterületként. 2006-ban szerencsés helyzetbe kerültünk, és bővítettük értékesítési és szervizkínálatunkat a Hyundai gyártmányú gépjárművek és alkatrészek forgalmazásával. Ettől az évtől kezdve pedig BMW gyári alkatrészek forgalmazásával szélesítettük palettánkat. A Murczin Pajero Szerviz vezetősége feladatának és kötelezettségének tartja, hogy szolgáltatásainak minősége a Megrendelő igényeinek és elvárásainak a legjobban megfeleljen - ezáltal a megrendelők megelégedettségét és a társaság iránti bizalmat növeljék. Ennek érdekében bevezette az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerint kialakított minőségbiztosítási rendszer betartását.
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Murczin Pajero Szerviz -Pedders, Extreme Outback, Dba, Terrain Tamer, Turbo Smart, Mercedes, Mitsubishi gyári és utángyártott alkatrészek, autóépítés vadászatra/túrára/versenyre
2.Advesz Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1183 Budapest, Lőrinci út 8.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/adveszkft-c
Rólunk: Cégünk 1990-ben alakult. Fő profilunk régi és új, valamint veterán gépjárművek alkatrészeinek kis- és nagykereskedelme. Bontott alkatrészekkel is foglalkozunk.
Besorolás Kisker, Nagyker
Termékek: Autóalkatrész
Tevékenységi ismertető: UAZ, GAZella új és bontott autóalkatrészek kis- és nagykereskedelme. Csomagküldés postai utánvétellel. 200 000 Ft felett házhoz szállítás.