Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Benzinkúttechnika

- 12 találat
1.Tempó Kúttechnika Kft.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4400 Nyíregyháza, Északi krt. 13.
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/tempokuttechni-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Benzinkúttechnika, tervezés, építés, szervizelés.
2.Multicore Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1033 Budapest, Szőlőkert u. 4.
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/multicorekft-c
Rólunk: Ipari gépek, berendezések és alkatrészek nagykereskedelmével és forgalmazásával foglalkozunk. Valamint adalékanyagok, járműmosó és mosóberendezésekkel is foglalkozunk. Ha termékeinket válassza biztos lehet benne, hogy gépjárműve kitűnő anyagokkal lesz ellátva. További információ a honlapunkon található árakkal. Amennyiben termékeinkkel elégedett kérjük ajánljon minket ismerőseinek és barátainak.
Besorolás Nagyker
Márkák: AdBlue
Tevékenységi ismertető: Benzinkúttechnika, járműmosó berendezések, AdBlue adalékanyagok nagykereskedelme.
3.PC-Schneider Bt.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9026 Győr, Bercsényi liget 26/B II/12.
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/pc-schneiderbt-c
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Benzinkúttechnika
4.CM Szolgáltató Kft.
5.Petrol Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1047 Budapest, Fóti út 43.
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/petrolkft-c
Rólunk: A Petrol Kft. 1990-ben kezdte meg működését a magyar benzinkút-technológiai piacon a KLIMA Ipari Szövetkezetből kivált szakemberekkel. Megalakulása óta a magyar menedzsment tulajdonában van. A kezdetekben kizárólag csak üzemanyagtöltő állomások technológiai szerelése és karbantartása alkotta cégünk profilját, de napjainkig ez jelentősen kibővült. Ma már a töltőállomások tervezésétől kezdve, az üzemanyag-technológiai kivitelezésen keresztül, a karbantartásig minden feladatot elvégzünk, ami egy töltőállomás technológiai rendszerén elvégezhető. Fővállalkozóként is vállalunk megbízást töltőállomás tervezésére és építésére, levéve megbízónk válláról a szervezéssel, alvállalkozók koordinálásával, közreműködő hatóságok kapcsolattartásával járó gondokat.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Benzinkúttechnika
Tevékenységi ismertető: Kútoszlop, átfolyásmérő forgalmazása. Üzemanyagtöltő állomás építése, karbantartása, tartálytisztítás.
6.A-10 Zrt.
Megye:
Csongrád
Cím:
6728 Szeged, Eper u. 10.
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/a-10zrt-c
Rólunk: Fő tevékenységi körünk az üzemanyagtartályok kereskedelme, gyártása, üzemanyagkút telepítése, javítása, szennyeződésmentesítése és üzemanyagtöltőállomás építése köré fonódik. Valamint, a különböző a konténerkutak telepítésétől kezdve, a belső - és közforgalmi töltőállomások tervezésén át, a különféle üzemanyagok és adalékok kereskedelmével, környezetvédelmi szolgáltatásokkal is foglalkozunk.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Szakértés: tervezés, engedélyeztetés, létesítési-fennmaradási engedélyek. Felelős műszaki tervezés. Tartálytechnika, tartályszabványosítás megszüntetése, üzemanyag-kimérők, közforgalmi kutak, konténer jellegű tartályok, traktor vontatású üzemanyagtartályo
7.Ink Express Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1068 Budapest, Király u. 80.
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/inkexpressbt-c
Rólunk: Hogyan takaríthat meg több millió forintot tankolásain? Gondolt már saját üzemanyagkútra? Önnek nincs mire várnia! Az üzemanyag árának fokozatos emelkedése arra készteti a felhasználókat, hogy valamilyen megoldással az üzemanyagköltségüket csökkentsék. A legegyszerűbb megoldás, hogy saját üzemanyag-ellátó rendszert telepít. Ebben az esetben a töltőállomásokon alkalmazott kiskereskedelmi ár helyett nagykereskedelmi áron juthat az üzemanyaghoz, mely akár bruttó 20 Ft-os megtakarítást jelent literenként a felhasznált mennyiség függvényében. Ön mennyi litert használ fel évente? Számoljunk! Ha az Ön felhasználása évente pl. 200 000 liter, éves szinten 4 millió Ft megtakarítást jelenthet! Az előbb említett költségcsökkentés mellett egy másik előnye is van a rendszernek...! Az üzemanyag elszámolása egyszerűen megoldható és a feldolgozás is leegyszerűsödik (számlák mennyiségi csökkentése, adatokhoz való hozzájutás egyszerűsödése, feldolgozás egyszerűbbé tétele). Kiszolgálás-vezérlőinkkel könnyebbé teszi. Egyre többen ezt a megoldást választják. Ismerkedjen meg azzal a rendszerrel, ami akár 10 millió forintot jelenthet Önnek egy évben! Ha nem akar befektetni, fizettesse ki velünk saját töltőállomását! Realizálja már a jövő hónapban az első megtakarítását! Hívjon! 06 (30) 230-9094 Üdvözlettel, Balog József
Besorolás Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Üzemanyag nagykereskedelme, üzemanyag-töltőállomás, konténerkút, konténeres üzemanyagkút, mobil üzemanyagkút, föld alatti tartályok, közforgalmi kutak tervezése, kivitelezése.
8.Mölling Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Árok u. 10/B
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/mollingkft-c
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Benzinkúttechnika, Üzemanyag-technológia
Tevékenységi ismertető: Gáz- és olajipari tervezés, kivitelezés. Benzinkutak, üzemanyag-ellátó rendszerek tervezése, kivitelezése, szervize. Speciális közegek, éghető, mérgező és veszélyes folyadékok tároló- és mérőrendszereinek tervezése, kivitelezése.
9.Acis Complex Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Gyár u. 2.
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/aciscomplex-c
Rólunk: Referenciák: Göd, Samsung, technológiai csőszerelés Budapest XXI. ker., szennyvíztisztító, technológiai csőszerelés Pápa, NATO-repülőtér, üzemanyag-ellátó rendszer Szentes, szennyvíztisztító telep technológiai szerelés Madrid, autópálya, alagút vízköddel oltójának telepítése Nagybaracska, Gara, szennyvíztisztító telepek kulcsrakész készítése Dunaújváros, Hankook, technológiai szerelés Auchan üzemanyagtöltő állomások, kivitelezés, tervezés Eurotunnel vízköddel oltó berendezés szerelése, karbantartása METRO Depo és 4-es vonal vízköddel oltó tervezsée, szerelése ISO: 9001:2000, 14001, 18001
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Professzionális technológiai csőszerelés. Töltőállomás építése, szerelése. Szennyvíztechnológiai építés, szerelés.
10.Literáti és Tsa Bt.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9024 Győr, Bartók Béla u. 21/A
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/literatiestsa-c
Rólunk: Vállalkozásunk immár 1996. óta foglalkozik üzemanyagtöltő állomások létesítésével, azok fejlesztésével, tervezésével, engedélyeztetésével. E témakörben végzünk üzleti tanácsadói tevékenységet, útmutatást és operatív segítséget nyújtunk ezzel kapcsolatos üzleti tevékenységhez. Célunk, hogy a magyarországi üzemanyag-felhasználás technológiai háttere megfeleljen a hatályos jogszabályoknak és szabványoknak. Ennek érdekében folyamatosan nyomon követjük a szakterületünket érintő változásokat és ennek megfelelően fejlesztjük szolgáltatásainkat és alkalmazzuk azokat. Munkánk során a gépjárműveket, erőgépeket üzemeltető kis- és nagyüzemeknél egyaránt jelentős igény mutatkozott az üzemanyag-felhasználás korszerűsítésére. A jelenleg használatos tartálypark elavult, korszerűtlen és nem felel meg a szigorú környezetvédelmi előírásoknak. A töltőállomások építése során találkoztunk a föld alatti tartályos és mobil kiszolgálóegységek építésének, elektronikus tankolóautomaták telepítésének igényével, valamint a gépjárművek, erőgépek üzemanyag-felhasználása elektronikus ellenőrzésének szükségességével. A megnövekedett igényeknek megfelelően cégünk működési rendszerét országos hálózattá alakította ki, melyben jelentős szakmai segítséget kaptunk a területi vezetők személyében. A törvényi módosítások hatására a meglévő tartálypark jelentős hányada alkalmatlanná vált az előírás szerinti használatra. Az eddig saját töltőállomást nem üzemeltetők körében pedig komoly tényező az üzemanyag kis- és nagykereskedelmi ára közötti rés, mely megtakarítás a beruházási költségek levonása mellett is jelentős lehet.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Üzemanyagkút építése, tervezés, engedélyeztetés. Üzemanyag-technológiai berendezések gyártása, fejlesztése, forgalmazása, üzemanyagkutak építése, megszüntetése.
11.Aud-exe Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2244 Úri, Széchenyi út 40. A. ép.
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/aud-exekft-c
Besorolás
Tevékenység, szolgáltatás: Benzinkúttechnika
12.GIA-Hungária Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1139 Budapest, Kartács u. 24-26.
A cég cégböngészős oldala: http://www.cegbongeszo.hu/ceg/gia-hungariakf-c
Besorolás Importőr, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Benzinkúttechnika
Tevékenységi ismertető: Benzinkúttechnika, vegyipari berendezések, Elaflex tömlök, csatlakozók, kompenzátorok, töltőpisztolyok, napelemek importja, kereskedelme.