Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Benzinkúttechnika

- 12 találat
1.GIA-Hungária Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1139 Budapest, Kartács u. 24-26.
A cég cégböngészős oldala: http://gia-hungariakf-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Importőr, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Benzinkúttechnika
Tevékenységi ismertető: Benzinkúttechnika, vegyipari berendezések, Elaflex tömlök, csatlakozók, kompenzátorok, töltőpisztolyok, napelemek importja, kereskedelme.
2.Mölling Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Árok u. 10/B
A cég cégböngészős oldala: http://mollingkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Benzinkúttechnika, Üzemanyag-technológia
Tevékenységi ismertető: Gáz- és olajipari tervezés, kivitelezés. Benzinkutak, üzemanyag-ellátó rendszerek tervezése, kivitelezése, szervize. Speciális közegek, éghető, mérgező és veszélyes folyadékok tároló- és mérőrendszereinek tervezése, kivitelezése.
3.Tempó Kúttechnika Kft.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4400 Nyíregyháza, Északi krt. 13.
A cég cégböngészős oldala: http://tempokuttechni-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Benzinkúttechnika, tervezés, építés, szervizelés.
4.Literáti és Tsa Bt.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9024 Győr, Bartók Béla u. 21/A
A cég cégböngészős oldala: http://literatiestsa-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Vállalkozásunk immár 1996. óta foglalkozik üzemanyagtöltő állomások létesítésével, azok fejlesztésével, tervezésével, engedélyeztetésével. E témakörben végzünk üzleti tanácsadói tevékenységet, útmutatást és operatív segítséget nyújtunk ezzel kapcsolatos üzleti tevékenységhez. Célunk, hogy a magyarországi üzemanyag-felhasználás technológiai háttere megfeleljen a hatályos jogszabályoknak és szabványoknak. Ennek érdekében folyamatosan nyomon követjük a szakterületünket érintő változásokat és ennek megfelelően fejlesztjük szolgáltatásainkat és alkalmazzuk azokat. Munkánk során a gépjárműveket, erőgépeket üzemeltető kis- és nagyüzemeknél egyaránt jelentős igény mutatkozott az üzemanyag-felhasználás korszerűsítésére. A jelenleg használatos tartálypark elavult, korszerűtlen és nem felel meg a szigorú környezetvédelmi előírásoknak. A töltőállomások építése során találkoztunk a föld alatti tartályos és mobil kiszolgálóegységek építésének, elektronikus tankolóautomaták telepítésének igényével, valamint a gépjárművek, erőgépek üzemanyag-felhasználása elektronikus ellenőrzésének szükségességével. A megnövekedett igényeknek megfelelően cégünk működési rendszerét országos hálózattá alakította ki, melyben jelentős szakmai segítséget kaptunk a területi vezetők személyében. A törvényi módosítások hatására a meglévő tartálypark jelentős hányada alkalmatlanná vált az előírás szerinti használatra. Az eddig saját töltőállomást nem üzemeltetők körében pedig komoly tényező az üzemanyag kis- és nagykereskedelmi ára közötti rés, mely megtakarítás a beruházási költségek levonása mellett is jelentős lehet.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Üzemanyagkút építése, tervezés, engedélyeztetés. Üzemanyag-technológiai berendezések gyártása, fejlesztése, forgalmazása, üzemanyagkutak építése, megszüntetése.
5.Aud-exe Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2244 Úri, Széchenyi út 40. A. ép.
A cég cégböngészős oldala: http://aud-exekft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás
Tevékenység, szolgáltatás: Benzinkúttechnika
6.Ink Express Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1068 Budapest, Király u. 80.
A cég cégböngészős oldala: http://inkexpressbt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Hogyan takaríthat meg több millió forintot tankolásain? Gondolt már saját üzemanyagkútra? Önnek nincs mire várnia! Az üzemanyag árának fokozatos emelkedése arra készteti a felhasználókat, hogy valamilyen megoldással az üzemanyagköltségüket csökkentsék. A legegyszerűbb megoldás, hogy saját üzemanyag-ellátó rendszert telepít. Ebben az esetben a töltőállomásokon alkalmazott kiskereskedelmi ár helyett nagykereskedelmi áron juthat az üzemanyaghoz, mely akár bruttó 20 Ft-os megtakarítást jelent literenként a felhasznált mennyiség függvényében. Ön mennyi litert használ fel évente? Számoljunk! Ha az Ön felhasználása évente pl. 200 000 liter, éves szinten 4 millió Ft megtakarítást jelenthet! Az előbb említett költségcsökkentés mellett egy másik előnye is van a rendszernek...! Az üzemanyag elszámolása egyszerűen megoldható és a feldolgozás is leegyszerűsödik (számlák mennyiségi csökkentése, adatokhoz való hozzájutás egyszerűsödése, feldolgozás egyszerűbbé tétele). Kiszolgálás-vezérlőinkkel könnyebbé teszi. Egyre többen ezt a megoldást választják. Ismerkedjen meg azzal a rendszerrel, ami akár 10 millió forintot jelenthet Önnek egy évben! Ha nem akar befektetni, fizettesse ki velünk saját töltőállomását! Realizálja már a jövő hónapban az első megtakarítását! Hívjon! 06 (30) 230-9094 Üdvözlettel, Balog József
Besorolás Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Üzemanyag nagykereskedelme, üzemanyag-töltőállomás, konténerkút, konténeres üzemanyagkút, mobil üzemanyagkút, föld alatti tartályok, közforgalmi kutak tervezése, kivitelezése.
7.PC-Schneider Bt.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Cím:
9026 Győr, Bercsényi liget 26/B II/12.
A cég cégböngészős oldala: http://pc-schneiderbt-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Benzinkúttechnika
8.Multicore Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1033 Budapest, Szőlőkert u. 4.
A cég cégböngészős oldala: http://multicorekft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Ipari gépek, berendezések és alkatrészek nagykereskedelmével és forgalmazásával foglalkozunk. Valamint adalékanyagok, járműmosó és mosóberendezésekkel is foglalkozunk. Ha termékeinket válassza biztos lehet benne, hogy gépjárműve kitűnő anyagokkal lesz ellátva. További információ a honlapunkon található árakkal. Amennyiben termékeinkkel elégedett kérjük ajánljon minket ismerőseinek és barátainak.
Besorolás Nagyker
Márkák: AdBlue
Tevékenységi ismertető: Benzinkúttechnika, járműmosó berendezések, AdBlue adalékanyagok nagykereskedelme.
9.Petrol Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1047 Budapest, Fóti út 43.
A cég cégböngészős oldala: http://petrolkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Petrol Kft. 1990-ben kezdte meg működését a magyar benzinkút-technológiai piacon a KLIMA Ipari Szövetkezetből kivált szakemberekkel. Megalakulása óta a magyar menedzsment tulajdonában van. A kezdetekben kizárólag csak üzemanyagtöltő állomások technológiai szerelése és karbantartása alkotta cégünk profilját, de napjainkig ez jelentősen kibővült. Ma már a töltőállomások tervezésétől kezdve, az üzemanyag-technológiai kivitelezésen keresztül, a karbantartásig minden feladatot elvégzünk, ami egy töltőállomás technológiai rendszerén elvégezhető. Fővállalkozóként is vállalunk megbízást töltőállomás tervezésére és építésére, levéve megbízónk válláról a szervezéssel, alvállalkozók koordinálásával, közreműködő hatóságok kapcsolattartásával járó gondokat.
Besorolás Kisker, Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Benzinkúttechnika
Tevékenységi ismertető: Kútoszlop, átfolyásmérő forgalmazása. Üzemanyagtöltő állomás építése, karbantartása, tartálytisztítás.
10.A-10 Zrt.
Megye:
Csongrád
Cím:
6728 Szeged, Eper u. 10.
A cég cégböngészős oldala: http://a-10zrt-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Fő tevékenységi körünk az üzemanyagtartályok kereskedelme, gyártása, üzemanyagkút telepítése, javítása, szennyeződésmentesítése és üzemanyagtöltőállomás építése köré fonódik. Valamint, a különböző a konténerkutak telepítésétől kezdve, a belső - és közforgalmi töltőállomások tervezésén át, a különféle üzemanyagok és adalékok kereskedelmével, környezetvédelmi szolgáltatásokkal is foglalkozunk.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Szakértés: tervezés, engedélyeztetés, létesítési-fennmaradási engedélyek. Felelős műszaki tervezés. Tartálytechnika, tartályszabványosítás megszüntetése, üzemanyag-kimérők, közforgalmi kutak, konténer jellegű tartályok, traktor vontatású üzemanyagtartályo
11.Acis Benzinkúttechnika Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Gyár u. 2.
A cég cégböngészős oldala: http://acisbeninkutte-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Benzinkúttechnika.
12.CM Szolgáltató Kft.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.