Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Automata ajtó gyártása

- 5 találat
1.Ajtó-Matik Kft. Automata ajtók
Megye:
Pest
Cím:
2310 Szigetszentmiklós, Erdősor u. 13.
A cég cégböngészős oldala: http://ajto-matikkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Az AJTÓ-MATIK Kft. szakemberei az elmúlt [F]16 évben [/F]több mint [F]2.500 db [/F]AUTOMATIKUS MŰKÖDÉSŰ [F]TOLÓ-, NYÍLÓ- ÉS FORGÓAJTÓT [/F]telepítettek az [F]ORSZÁG MINDEN SZEGLETÉBE[/F]. Kizárólag kiváló minőségű, [F]német[/F] és [F]svéd[/F] automatikával, illetve profilrendszerrel dolgozunk, mely ajtóinknak hosszú élettartamot, megbízható működést biztosít. [F]Referenciáink a teljesség igénye nélkül: [/F]SPAR, PLUS, CBA, COOP, REÁL üzletek, TESCO, KIKA, IKEA bevásárlóközpontok, kórházak, hotelek, irodaházak, postahivatalok, stb.
Besorolás Gyártó, Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Az AJTÓ-MATIK Kft. szakemberei az elmúlt 16 évben több mint 2.500 db AUTOMATIKUS MŰKÖDÉSŰ TOLÓ-, NYÍLÓ- ÉS FORGÓAJTÓT telepítettek az ORSZÁG MINDEN SZEGLETÉBE. Kizárólag kiváló minőségű, német és svéd automatikával, illetve profilrendszerrel dolgozunk...
2.Alumat Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2440 Százhalombatta, Csenterics út 1.
A cég cégböngészős oldala: http://alumatkft-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: Cégünk több mint tíz éve piacon lévő, automata bejárati ajtókat gyártó és szerelő vállalkozás. Munkánk során több mint ezer tolóajtót építettünk be. Tevékenységünk teljes körűen átfogja a piaci igényeket. A felméréstől a pontos gyártási műveleteken keresztül a helyszíni beszerelésig komplett szolgáltatást nyújtunk partnereinknek. A legyártott és beszerelt automatikák és nyíló szerkezetek karbantartásáról, garanciális felügyeletéről magas szakmai tudással bíró szerelőcsapatunk gondoskodik, tagjai a cég alakulása óta dolgoznak velünk.
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Márkák: Geze, Har 401
Tevékenységi ismertető: Automata nyíló-, toló-, forgóajtók, beléptetőrendszerek, kézi toló-, forgóajtók gyártása, forgalmazása.
3.Top-Door Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1117 Budapest, Budafoki út 111-113.
A cég cégböngészős oldala: http://top-doorkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó
Tevékenység, szolgáltatás: Automata ajtó gyártása
4.Fibix Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1119 Budapest, Allende park 4. III/10.
A cég cégböngészős oldala: http://fibixkft-c.cegbongeszo.hu
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Termékek: Automata ajtó
Márkák: Dorma
Tevékenységi ismertető: Automata ajtók gyártása, beépítése.
5.Dorma Austria GmbH Magyarországi Fióktelepe
Megye:
Budapest
Cím:
1117 Budapest, Hunyadi János út 3.
A cég cégböngészős oldala: http://dormaaustria-c.cegbongeszo.hu
Rólunk: A Dorma valamennyi földrészen képviselteti magát az ajtótechnika, az automatika, az üvegfal, a biztonságtechnika és a mozgatható térelválasztó rendszerek terén. Az európai gyártás Németországban történik, hazánk a közép-kelet-európai régióba tartozik, ausztriai vezetéssel.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Márkák: Dorma
Tevékenységi ismertető: Fém- és acélszerkezetek, automata ajtók, üvegfalak, biztonságtechnikai termékek gyártása, kis- és nagykereskedelme.
A keresés 0.00 másodpercet vett igénybe.