Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Security consultancy

- 3 results
1.Szent György Biztonságtechnikai és Szolgáltató Kft.
County:
Pest
Address:
2071 , Iskola u. 1.
The company's subdomain address: http://szentgyorgybi-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Cégünk 2005-ben alakult a már meglévő Szent György cégcsoport biztonságtechnikai ágazatot képviselő tagjaként. Vezetőink szakmai tapasztalata és üzleti hozzáértése alapján mára meghatározó távfelügyeleti szolgáltatóvá nőve ki magunkat. A 2011. évtől már az élő erős őrzési területen is sikeresen jelen vagyunk több telephely és épület őrzésével. Szintén ez évben indítottuk el kiváló szakemberek segítségével kertépítészeti részlegünket is, hogy a mai világ elvárásainak megfelelően minél szélesebb körben szolgáljuk ki elégedett partnereinket. Az idei év második felétől pedig cégünk a gépjárművédelem piacán is szeretné magát képviseltetni.
Classification Service provider
2.Korund Biztonsági és Védelmi Szolgáltató Kft.
County:
Budapest
Address:
1211 , Kapisztrán u. 7/B
The company's subdomain address: http://korundbiztonsa-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Cégünk 10 éve működik a vagyonvédelmi piacon. Megrendelőink irántunk meglévő bizalmát fejezi ki, hogy gyakran ajánlanak ki üzleti partnereiknek. A cég tulajdonosi és vezetői állománya több mint 20 éves gyakorlattal és szakmai tapasztalattal rendelkezik.
Classification
Activity description: Patrol services, private investigation, security services, security consultancy, remote monitoring for old and sick people
3.Obsitos Védelem Kft.
County:
Jász-Nagykun-Szolnok
Address:
5144 , Lehel út 7.
The company's subdomain address: http://obsitos-97ec-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Cégünk fő profilja az objektum és terület őrzés, e mellett vállalja elektronikus riasztó, valamint terület (település) figyelő rendszerek tervezését, telepítését, felügyeletét és karbantartását, javítását is. Továbbá vállalunk távfelügyeleti, pénzszállítási, takarítás és telep karbantartási, zöldterület kezelési, területek füvesítési, öntöző rendszerek kiépítési, hulladékszállítási, rovar és rágcsálóirtó tevékenységeket is.
Classification Service provider
Search in 0.00 second