Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Laser cutting services

- 37 results
1.Pánczél Kft.
County:
Pest
Address:
2030 , Porcsinrózsa u. 10.-12.
Phone:
(+36) ... Klikk!
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
Webpage:
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/panczelkft-c-en
About us: PÁNCZÉL Kft. BEMUTATÁSA. A Pánczél Kft. 1998-ban kezdte meg a működését a korábbi egyéni vállalkozói tevékenység folytatásaként. A névválasztást az egyik tulajdonos családneve kínálta. A kezdetekben szerszámkészítéssel, és kötőgép alkatrészgyártással, javítással foglalkoztunk. Az igények és lehetőségek növekedésével a tevékenységi kör és a géppark tovább bővült. A szerszámkészítéshez szükséges alapvető gépek, esztergagépek, marógépek, síkköszörűgépek mellett fokozatosan bővült az excenterprések száma, hidraulikus daraboló olló, és karos hajlítógép, a legmodernebb igényeknek megfelelő hegesztőgépek. Ekkor már jó nevű megrendelők részére gyártottunk rozsdamenetes aknatetőket, ipari létrákat, szélerőművekbe és más felhasználási területekre. A HAILO GmbH-val közösen fejlesztettük ki a 44 tonnás közúti terhelésre alkalmas rozsdamentes aknafedlapokat. Az aknatetők számos változatát gyártjuk a mai napig is a HAILO és más megrendelők részére, akár egyedi elképzelések alapján. Az aknatetők gyártásának költségcsökkentése érdekében előre kellett menekülni. 2005-ben először a HAILO munkák részére lett beszerezve egy PLATINO HS 30-as lézervágógép, ROFIN 2500 W-os széndioxid lézerrel. A saját felhasználás mellett megkezdődött a bérmunkában történő lézervágás. A lézervágás mellett felmerült az igény a hidraulikus élhajlítógép beszerzésére. 2007-ben egy AMADA AFT 170/4 élhajlító lett üzembe állítva. A jelenlegi telephelyet 2002-ben építettük. Fokozatosan bővítve értük el mai nagyságát. Mintegy 1200 négyzetméter alapterületű üzemépületben adunk helyet a szerszámkészítő, az alkatrész tömegcikk gyártó, lakatos, forgácsoló, hegesztő, lézervágó és élhajlító egységeknek. A munkatársaink száma fokozatosan bővült. Napjainkban mintegy 40 fő dolgozik a Pánczél Bt.-ben. Közöttük kiváló szakemberek, szerszámkészítők, lakatosok, minősített hegesztők, forgácsolók, és mérnökök találhatók. A cég éves árbevétele mintegy 500 millió Ft. Az éves megrendelések száma 6 ezer körüli. Büszkék vagyunk arra, hogy a családi vállalkozási kezdetekben megszokott családias hangulatot megőriztük. Az igényeket legjobb tudásunk szerint gyorsan és rugalmasan próbáljuk meg kielégíteni.
Classification Manufacturer, Retail, Wholesale, Service provider
Brands: Impulzus
Activity description: Manufacture of tools and metal hardware products. Laser cutting.
2.GLB Alkatrészgyártó és Szerelőipari Vállalkozási Kft.
County:
Csongrád
Address:
6725 , Kálvária sgt. 44.
Phone:
(+36) ... Klikk!
(+36) ... Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-mail:
,
Webpage:
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/glbalkatreszgy-c-en
About us: Üdvözöljük Önt a GLB Kft vezetõsége és munkatársai nevében! Cégünk alkatrészgyártással, berendezések és egyedi gépek gyártásával foglalkozó, 100%-ban hazai tulajdonú középvállalkozás. Tevékenységi területünk elsõsorban speciális ipari igények ellátására szolgáló alkatrészek gyártása, részben az ipar nagy megrendelõi számára. Tevékenységünk egyre növekvõ részét teszi ki az EU szélesebb piacára, elsõsorban német és osztrák cégek számára végzett gyártás. Emellett különös hangsúlyt helyezünk a környezõ térség kisvállalkozásai, egyéni megrendelõi egyedi igényeinek kiszolgálására akár egészen kis mennyiségû rendelések esetén is, mivel alapelvünk szerint segíteni akarunk minden ügyfelünk mûszaki problémáinak megoldásában. Néhány terület tevékenységeink körébõl: Olajipari alkatrészgyártás speciális minõségbiztosítással Forgácsoló munkák végzése sorozat és egyedi gyártásban Lakatosipari sorozatgyártás Nyomástartó edények, berendezések gyártása Egyedi lakatosipari gyártás Lemezmegmunkálás ( lángvágás, lézervágás, élhajlítás ) Belsõépítészeti, homlokzati lemezelemek gyártása Gépgyártás CAD tervezési tevékenységgel támogatva Ismerkedjen meg részletesen tevékenységeinkkel és keresse munkatársainkat, akik szívesen állnak rendelkezésére ajánlatkészítéssel és további felvilágosítással!
Classification Manufacturer, Retail, Wholesale
3.Kor-Product Kft.
County:
Pest
Address:
2040 , Gyár u. 2.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kor-productkft-c-en
About us: Professzionális fémmegmunkálás a legmagasabb színvonal mellett? Szeretne végre találni egy minden tekintetben tökéletes szolgáltatást ezzel kapcsolatban? Acélszerkezet, fémszerkezet, bármiről is legyen szó, mi készséggel állunk az Ön rendelkezésére!modernizált gépparkunk és heggesztőüzemünk lehetőséget az számunkra, hogy tökéletes termékeket állíthassunk elő, kedves ügyfeleink legnagyobb megelégedettsége érdekében! Bővebb tájékoztatásért, látogasson el honlapunkra!
Classification Manufacturer
4.KVGY Kft.
County:
Somogy
Address:
7400 , Guba Sándor u. 38.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/havikkft-c-en
Classification Manufacturer, Importer, Retail, Wholesale, Service provider
Activity description: Manufacture of steel structures. Metalworking services, engraving services and trade. Manufacture of scaffolding and formwork systems.
5.Linardics Kft.
County:
Fejér
Address:
8000 , Sóstó Ipari Park, Osztrák u.
6.Mayer Kft.
County:
Győr-Moson-Sopron
Address:
9341 , Kossuth L. utca 106.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mayerkft2-c-en
Classification
7.Hegedűs és Társa Bt.
County:
Bács-Kiskun
Address:
6000 , Külső Szegedi út 136.
About us: A Hegedűs és Társa Bt. alkatrészgyártással, lézervágással és préseléssel is foglalkozik. Cégünk sok éves szakmai tapasztalattal, kiváló szakemberekkel és profi technológiával biztosítja a vevő igények magas szintű kielégítését. Ha jó minőségű szerszámokkal szeretne dolgozni, válassza Ön is a Hegedűs és Társa Bt-t! Látogasson el weboldalunkra és vegye fel velünk a kapcsolatot!
Classification Manufacturer
Products: , , Tools & dies
8.Lang & Társai Kft.
County:
Baranya
Address:
7625 , Dr. Majorossy u. 36.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/langtarsaik-c-en
About us: Cégünk 1996 óta foglalkozik lemezmegmunkáló szerszámok, lézervágó kopóalkatrészek, besajtolható kötőelemek és komplett lemezalakító, lemezkötési technológiák forgalmazásával. Az általunk képviselt amerikai, német, francia, izraeli és olasz gyártók világszerte ismertek termékeik kiváló minőségéről. Kedvező árakkal, rövid határidőkkel és szakmai tanácsadással igyekszünk partnereink megelégedésére szolgálni.
Classification Importer, Wholesale, Agency
Activity description: Wholesale of sheet-metal working tools, self-clinching fasteners and wearing parts for laser cutting. TOX Clinch Technology.
9.FML Parts Mechanikai Kereskedelmi Kft.
County:
Pest
Address:
2085 , Ady Endre u.1.
About us: Mintadaraboktól kis- és közepes szériáig gyárt a cég acél, alumínium, rozsdamentes acél, réz és műanyag alapanyagból készült alkatrészeket, részegységeket.
Classification Manufacturer
Products: , , , , IT, Laser cutting services, Machining
Activity description: Since 1991, we have been focusing on sheet metal working, machining and manufacturing precision modules, assemblies and welded structures. We are located 10 km far from Budapest, next to main road 10. Come and visit us!
10.Melior Laser Kft.
County:
Pest
Address:
2051 , Tormásrét u. 5.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/meliorlaserkf-c-en
About us: Cégünk 2003-ban alakult, lemezalkatrész gyártásával és lemezmegmunkálással foglalkozunk. Vállalkozásunk fő szolgáltatási területe a lézeres vágás. Síklemez megmunkálástól a lemezalkatrész gyártáson keresztül akár komplex termékek előállítását is végezzük. Tevékenységeink részletesebben: alkatrészgyártás, CNC élhajlítás, fémmegmunkálás, forgácsolás és hegesztés, lemezmegmunkálás, lézeres vágás, stancolás, fémcsiszolás, csapsajtolás, kötőelem-besajtolás, valamint felületkezelés.
Classification Service provider
Brands: Trumpf
Activity description: Basic materials: metal sheets made of aluminium, brass, stainless steel; unalloyed steel sheets. Manufacturing components by CNC machining.
11.Bognár és Társa Kft.
County:
Jász-Nagykun-Szolnok
Address:
5000 , Gáz u. 1.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bognarestarsa2-c-en
About us: Cégünk 1981-ben kezdte meg működését. Jelenleg 40 fő termelői létszámmal rendelkezünk, munkánkat az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer alapján végezzük. Tevékenységeink: forgácsolás, csőhajlítás, lemezmegmunkálás, szerszámkészítés, acélszerkezetek, könnyű hegesztett szerkezetek gyártása. Termékeink normál és nemesacélból készülnek.
Classification Manufacturer
12.Márkó-Tech Kft.
County:
Veszprém
Address:
8441 , Iparterület 026-71.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/marko-techkft-c-en
Classification Manufacturer, Service provider
13.Ferro L-M Kft.
County:
Fejér
Address:
8152 , Ipari üzem 028 hrsz.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ferrol-mkft-c-en
Classification Manufacturer, Service provider
14.MD Line Kft.
County:
Budapest
Address:
1116 , Nándorfehérvári út 31.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mdlinekft-c-en
About us: Gravírozható ajándéktárgyakat forgalmazunk már 12 éve. Viszonteladóknak is! www.mdline.hu
Classification Manufacturer, Importer, Retail, Wholesale, Service provider
Activity description: Trade of gifts and souvenirs. CNC engraving services (YAG laser - TRUMPF, diamond core 2 pcs. IS 200)
15.Német-Magyar Lemezmegmunkáló Kft.
County:
Budapest
Address:
1116 , Építész u. 8-12.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/lemezmegmunkalo-c-en
About us: Cégünk fejlődése és háttere: Cégünk 1989-es megalakulása óta arra törekszünk, hogy a lemezalkatrész-gyártás területén megrendelőink számára magas színvonalú, biztos és kiszámítható szolgáltatást nyújtsunk. 2011-től már alaptevékenységünk mellett komplett szerkezetek gyártását is vállaljuk, ami magában foglalja a hegesztés, festés, szerelés folyamatát, de igény esetén még a termékek forgácsolását, marását is elkészítjük. ISO minősítés: A megrendelői igények magasabb szintű kezelése érdekében 1998 októberében megszereztük az ISO 9002, 2001-ben pedig az ISO 9001:2000 minősítést is. Alaptevékenységünk: Bonyolult kontúrokkal rendelkező lemezalkatrészek kivágása, normál acéllemezből, saválló lemezből vagy alumíniumból, lézer- és vízzel vágó technológiával. Egyéb anyagminőségeket (réz, üveg, márvány, stb.), és vastag anyagokat vízzel vágó technológiával. NC élhajlító berendezéseinkkel vállaljuk precíz, nagy pontosságú alkatrészek élhajlítását. Kis és nagy darabszámú szériát is vállalunk. Kiegészítő tevékenységünk: Igény esetén a nálunk megrendelt termékek marását, forgácsolását és hegesztését is vállaljuk Amit nyújtani tudunk: - Korszerű technológiák al­kal­ma­zá­sa - Kiemelkedő minőség - Rugalmas ügyintézés - Gyors és pontos kiszolgálás - Kiszámítható árak
Classification Manufacturer, Service provider
Activity description: Machining, perforation with laser and plasma cutting
16.Puskárfém Kft.
County:
Pest
Address:
2111 , Ipari park út 1.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/puskarfemkft-c-en
About us: Ön tudja mit szeretne gyártatni, mi tudjuk hogyan valósuljon meg. A kis és a nagy szériás gyártások között egyetlen közös nevező van: a magas szintű technológia. Csak a megfelelő gépekkel, és profi szakemberekkel lehet pontos és gyors munkát végezni. Mi ezt már 1990 óta tudjuk és műveljük. Tegyen próbára minket!
Classification Manufacturer
Activity description: Sheet metal working
17.Puskárfém Kft.
County:
Pest
Address:
2111 , Ipari park út 1.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/puskarfemkft-c-en
About us: Ön tudja mit szeretne gyártatni, mi tudjuk hogyan valósuljon meg. A kis és a nagy szériás gyártások között egyetlen közös nevező van: a magas szintű technológia. Csak a megfelelő gépekkel, és profi szakemberekkel lehet pontos és gyors munkát végezni. Mi ezt már 1990 óta tudjuk és műveljük. Tegyen próbára minket!
Classification Manufacturer
Activity description: Sheet metal working
18.Lincz és Társa Kft.
County:
Fejér
Address:
8060 , Major u. 3.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/linczestarsa-c-en
Classification Service provider
Products:
Activity description: Vehicle industry supplier.
19.Alu-Technika Kft.
County:
Budapest
Address:
1195 , Vas Gereben utca 4.
20.Mayer Bt.
County:
Győr-Moson-Sopron
Address:
9341 , Georg Mayer út 1.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mayerbt-c-en
Classification Manufacturer, Importer
Brands: Mayer
Activity description: Processing of fine sheet metal. Laser cutting , punching, edge bending.
21.Fireplace Kft.
County:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Address:
3553 , Állomás u. 7.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fireplacekft-c-en
About us: Társaságunk 1994-ben alakult, tevékenysége a kandallókályhák gyártására és forgalmazására szakosodott, melynek főbb értékesítési területét az európai piac jellemzi. Indulásunk óta a kapacitásunk megsokszorozódott a technikai fejlődésnek köszönhetően. Az európai barkácsáruházláncoknak köszönhetően cégünk nemzetközi szállító lett, mivel az öt legfontosabb, legismertebb kandallókályha beszállítói közé tartozik.
Classification Manufacturer, Wholesale, Producer, Service provider
Brands: Fireplace
Activity description: Manufacture and trade of fireplaces. Laser cutting and sheet metal forming services.
22.SA3 Kft.
County:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Address:
4400 , Mackó u. 34.
23.Mammon Division Kft.
County:
Budapest
Address:
1142 , Dorozsmai u. 211-213. V/451.
24.Sidex Kft.
County:
Budapest
Address:
1165 , Újszász u. 43.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/sidexkft-c-en
About us: Sidex Kft, fémalkatrész gyártással, fémmegmunkálással foglalkozó cég vagyunk. Hegesztés, lemezmegmunkálás, és nagyon sok egyéb szolgáltatás, melyet megtalálhat, ha minket választ. Egyedi alkatrészek, fémalkatrészek és nagyon sok egyéb termék, mellyel találkozhat, ha minket választ. Cégünkkel kapcsolatban még bővebben tájékozódhat, amennyiben ellátogat honlapunkra!
Classification Manufacturer, Service provider
25.Matic Ipari Szolgáltató Kft.
County:
Bács-Kiskun
Address:
6066 , Alkotmány u. 7.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/maticipariszo-c-en
About us: Cégünkről: Az üzem 1979-ben alakult Tiszaalpáron mint az MMG - AUTOMATIKA MŰVEK GYÁREGYSÉGE. 1992-től működik MATIC Kft.-ként. 1998-tól a HORVÁTH RT. önálló kft.-jeként végzi tevékenységét. Főbb gyári adatok: Terület: 15000 m2 - beépített: 5000 m2 Foglalkoztatottak száma: 140 fő Fő tevékenységek: - Finomlemez megmunkálás - Villamos sorozatkapcsok gyártása - Különböző elektro és finommechanikai összeszerelések, bérmunkában is. Finomlemez megmunkálás - acél, rozsdamentes acél, alumínium, titán, ónozott és horganyzott lemezek teljes körű feldolgozása, korszerű CNC vezérelt gépekkel. Korszerű tervezőprogramjainkkal (AutoCad, SolidEdge) biztosítani tudjuk a nagyon magas műszaki és esztétikai kivitelezéseket is. Technológiai lehetőségek 1.) Lézervágás TRUMPF TCL3020 lézer kivágó gép acéllemez 20mm-es lemezvastagságig rozsdamentes 12mm-es lemezvastagságig alumínium 8mm-es lemezvastagságig Maximális táblaméret 1500 x 3000mm 2.) Kombinált vágás TRUMATIC 3000 FIBER CNC és lézer kivágó gép acéllemez 4mm-es lemezvastagságig rozsdamentes 4mm-es lemezvastagságig alumínium 3mm-es lemezvastagságig réz 2mm-es lemezvastagságig Maximális táblaméret 1250 x 1250mm 3.) Stancolás 800 x 1000 mm-ig - AMADA OCTO334 CNC stanc/nibbelő automata 1250 x 2500 mm-ig - TRUMF TC 3000R-1300 CNC stanc/nibbelő automata 1250 x 2500 mm-ig - TRUMF TRUPUNCH 3000 CNC stanc/nibbelő automata - menetes szemek húzása, menetmángorlás, fülek felhajlítása, kopoltyúzás, dudornyomás, pontozás stb. 4.) Élhajlítás 3000 mm-ig - AMADA, SAFAN, ERMAKSAN CNC vezérlésű élhajlító gépek 5.) Sajtolás -kivágás hidraulikus és excenter prések 250 T-ig 6.) ABB IRB 1600 hegesztőrobot A hegesztőrobot költségoptimalizálásra van kialakítva, hogy megfeleljen számos alkalmazás során. Az ABB IRB 1600 könnyen vevő orientálható - munkaterülete 1200×1600. Az IRC5 szabályzó könnyen programozhatóvá teszi, és egyszerű kezelő felületet biztosít. A hegesztőrobot nagyon pontos pozíció megbízhatósággal és jó nyomon követhetőséggel rendelkezik. A robot kialakítása lehetőséget kínál az állandó teljesítményre (+0,05) a legnehezebb körülmények között is. Rövid ciklusidővel rendelkezik, mely azt a leggyorsabb robottá teszi a maga kategóriájában. Különösen jól alkalmazható nagy darabszámoknál, ívelt hegesztéseknél és bonyolult vonalvezetésű varratoknál - a sokoldalú robot megfelel bármely ipari követelményeknek. 7.) Hegesztés MIG (CO), WIG(AWI), pont és dudorhegesztés, alumínium ponthegesztés, csaphegesztés Szénacél, rozsdamentes acél, alumíniumlemezek teljes körű hegesztése, csiszolása 8.) Habosított tömítés készítése Műszerszekrények, kapcsolódobozok egyéb lemez és műanyag alkatrészek egyenes vonalú illetve íves tömítések kialakítása habosított tömítő anyag (PUR) segítségével. Alkalmazásra néhány példa az alábbi linken: http://www.ceracon.com/en/foam-sealing-technology/applications-/68.html 9.) Különböző szegecselési technológiák, bolygószegecselés, PEM benyomás, POP szegecselés, stb. 10.) Szemcseszórás Üveggyöngy, acél, homok, stb. 11.) Porszórásos festés 12.) Lézer gravírozás TROTEC-8013 Hybrid géppel, amely Nd:YAG és CO2 lézerrendszert egyesít egy gépben. Készíthetők képek, ábrák, folyamatábrák, felíratok, gravírozása és/vagy kivágása fémre, fára, külön féle műanyagra. Fémek lézer- gravírozása, műanyag, fa, akril (plexi), papír, bőr, textil, márvány, üveg gravírozása, vágása. 13.) Szálcsiszolás, gépi sorjázás - horganyzott, ónozott, fóliázott lemezek sorjázása - oxidréteg (rozsda) eltávolítás - éllekerekítés, éltörés - lézer, plazmavágás fröccsenési nyomainak eltávolítása. Kezelhető maximális lemezszélesség: 1250mm. Maximális lemeztábla súly: 300kg 14.) Precíziós és dekor csiszolás ZBS típusú, 2 szalagos csiszológéppel. A gép két végtelenített, különböző csiszolószalaggal dolgozik, ami a lemezekből készült termékek felületeinek finom megmunkálására, csiszolására, mattolásra, polírozására lett célirányosan kifejlesztve. A gép technológiai sorunkba történő beillesztésével jobban meg tudunk felelni vevőink magas minőségi, esztétikai követelményeket támasztó igényeinek 15.) Lézeres alkatrész méretellenőrzés, alkatrész szkennelés A Planar 50.40 alkatrész szkennerrel lehetséges a termék, alkatrész pontos méretezése, méretellenőrzése, terítékek vizsgálata 0,025 - 0,1 mm pontossági határral, az adatot automatikus összevetése a CAD (dwg.dxf) adatokkal.A szkennelés eredménye számítógépen tárolható vagy közvetlen kinyomtatható.
Classification Manufacturer, Retail, Wholesale, Producer, Service provider
Activity description: Sheet metal working services, buring and polishing, laser cutting and engraving, nibbling, edge bending, welding (spot and projection), electrostatic powder coating. Surface treatments, manufacturing toroidal transformers etc.
26.Autópress Kft.
County:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Address:
4461 , Ipari út 2.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/autopresskft-c-en
About us: [D]Cégünk főbb szolgáltatásai a következők: [/D][F]lézervágás[/F], lángvágás, [F]élhajlítás[/F], hengerítés, forgácsolás. Modern gépparkunkkal várjuk leendő és a már meglévő ügyfeleinket.
Classification Manufacturer, Retail, Service provider
Activity description: General mechanical engineering
27.Strauss Metál Biztonságtechnika, Strausz János
County:
Baranya
Address:
7630 , Mohácsi út 107.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/straussmetalb-c-en
About us: Cégünk már a 20. éve van jelen a magyar piacon. Biztonságtechnikai eszköz gyártással foglalkozunk. Hihetetlen mennyiségű és hitetlen választékú széfekkel állunk szíves rendelkezésére. Padlószéf, fali széf, bútorszéf, és még sorolhatnám a különböző típusokat, melyeket csak tökéletes minőség mellett, találhat meg nálunk! Mindemellett széleskörű tanácsadással is az Ön rendelkezésére állunk, a széfekkel kapcsolatban! Bővebben tájékozódna? Látogasson el honlapunkra!
Classification Manufacturer, Retail, Wholesale
Products: , , Safes, Safes
28.Industár Kft.
County:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Address:
3561 , Állomás u. 5.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/industarkft-c-en
Classification Manufacturer
Activity description: Manufacture of submersible pump and car body element; iron, metal and aluminium casting.
29.ELAN-CNC Kft.
County:
Pest
Address:
2360 , Bánki Donát u. 27.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/elan-cnckft-c-en
About us: Cégünk az ELAN-CNC Kft. Vecsés, Új Ecseri út 2 szám alatt található és a lemezmegmunkálás területén tevékenykedik. Fő profilunkhoz tartozik a lézervágás, lézerkezelés, lemezhajlítás, lemezszabás, fémmegmunkálás, lemezmegmunkálás, fémalkatrészek gyártása, hegesztés, mechanikai megmunkálás. Kérjük, hogy látogassa meg honlapunkat, ahol bővebb információt talál cégünkről, tevékenységünkről és termékeinkről.
Classification Service provider
Activity description: Sheet metal working services
30.Meleghegyi és Társa Kft.
County:
Pest
Address:
2371 , Alsóbabád u. 10.
The company's subdomain address: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/meleghegyiest-c-en
About us: Meleghegyi és Társa sütőipari gépgyártó Kft, készséggel áll az Ön rendelkezésére. Amennyiben termékeinkkel, cégünkkel kapcsolatban szeretne bővebben tájékozódni, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra! Tökéletes minőségű gépek? Minden tekintetben kiváló árak? Tájékozódjon bővebben Ön is és forduljon hozzánk bizalommal! Garantáltan nem lesz csalódott, amennyiben minket választ!
Classification Manufacturer, Service provider