Any partial matches
Word prefixes only
Company
Activity
Product
Brand
As a phrase, in one block
COMPANIES -

Gas station systems

- 12 results
1.GIA-Hungária Kft.
County:
Budapest
Address:
1139 , Kartács u. 24-26.
The company's subdomain address: http://gia-hungariakf-c-en.cegbongeszo.hu
Classification Importer, Wholesale, Service provider
Activity, services: Gas station systems
2.Mölling Kft.
County:
Pest
Address:
2040 , Árok u. 10/B
The company's subdomain address: http://mollingkft-c-en.cegbongeszo.hu
Classification Manufacturer, Service provider
Activity, services: , Gas station systems
3.Tempó Kúttechnika Kft.
County:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Address:
4400 , Északi krt. 13.
The company's subdomain address: http://tempokuttechni-c-en.cegbongeszo.hu
Classification Service provider
Activity, services: , , Gas station systems
Products: ,
4.Literáti és Tsa Bt.
County:
Győr-Moson-Sopron
Address:
9024 , Bartók Béla u. 21/A
The company's subdomain address: http://literatiestsa-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Vállalkozásunk immár 1996. óta foglalkozik üzemanyagtöltő állomások létesítésével, azok fejlesztésével, tervezésével, engedélyeztetésével. E témakörben végzünk üzleti tanácsadói tevékenységet, útmutatást és operatív segítséget nyújtunk ezzel kapcsolatos üzleti tevékenységhez. Célunk, hogy a magyarországi üzemanyag-felhasználás technológiai háttere megfeleljen a hatályos jogszabályoknak és szabványoknak. Ennek érdekében folyamatosan nyomon követjük a szakterületünket érintő változásokat és ennek megfelelően fejlesztjük szolgáltatásainkat és alkalmazzuk azokat. Munkánk során a gépjárműveket, erőgépeket üzemeltető kis- és nagyüzemeknél egyaránt jelentős igény mutatkozott az üzemanyag-felhasználás korszerűsítésére. A jelenleg használatos tartálypark elavult, korszerűtlen és nem felel meg a szigorú környezetvédelmi előírásoknak. A töltőállomások építése során találkoztunk a föld alatti tartályos és mobil kiszolgálóegységek építésének, elektronikus tankolóautomaták telepítésének igényével, valamint a gépjárművek, erőgépek üzemanyag-felhasználása elektronikus ellenőrzésének szükségességével. A megnövekedett igényeknek megfelelően cégünk működési rendszerét országos hálózattá alakította ki, melyben jelentős szakmai segítséget kaptunk a területi vezetők személyében. A törvényi módosítások hatására a meglévő tartálypark jelentős hányada alkalmatlanná vált az előírás szerinti használatra. Az eddig saját töltőállomást nem üzemeltetők körében pedig komoly tényező az üzemanyag kis- és nagykereskedelmi ára közötti rés, mely megtakarítás a beruházási költségek levonása mellett is jelentős lehet.
Classification Manufacturer, Importer, Retail, Wholesale
Activity description: Design, building and license of fuel stations. Manufacture, development and trade of fuel technology devices, building and termination of fuel stations.
5.Aud-exe Kft.
County:
Pest
Address:
2244 , Széchenyi út 40. A. ép.
The company's subdomain address: http://aud-exekft-c-en.cegbongeszo.hu
Classification
Activity, services: Gas station systems
6.Ink Express Bt.
County:
Budapest
Address:
1068 , Király u. 80.
The company's subdomain address: http://inkexpressbt-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Hogyan takaríthat meg több millió forintot tankolásain? Gondolt már saját üzemanyagkútra? Önnek nincs mire várnia! Az üzemanyag árának fokozatos emelkedése arra készteti a felhasználókat, hogy valamilyen megoldással az üzemanyagköltségüket csökkentsék. A legegyszerűbb megoldás, hogy saját üzemanyag-ellátó rendszert telepít. Ebben az esetben a töltőállomásokon alkalmazott kiskereskedelmi ár helyett nagykereskedelmi áron juthat az üzemanyaghoz, mely akár bruttó 20 Ft-os megtakarítást jelent literenként a felhasznált mennyiség függvényében. Ön mennyi litert használ fel évente? Számoljunk! Ha az Ön felhasználása évente pl. 200 000 liter, éves szinten 4 millió Ft megtakarítást jelenthet! Az előbb említett költségcsökkentés mellett egy másik előnye is van a rendszernek...! Az üzemanyag elszámolása egyszerűen megoldható és a feldolgozás is leegyszerűsödik (számlák mennyiségi csökkentése, adatokhoz való hozzájutás egyszerűsödése, feldolgozás egyszerűbbé tétele). Kiszolgálás-vezérlőinkkel könnyebbé teszi. Egyre többen ezt a megoldást választják. Ismerkedjen meg azzal a rendszerrel, ami akár 10 millió forintot jelenthet Önnek egy évben! Ha nem akar befektetni, fizettesse ki velünk saját töltőállomását! Realizálja már a jövő hónapban az első megtakarítását! Hívjon! 06 (30) 230-9094 Üdvözlettel, Balog József
Classification Wholesale, Service provider
Activity description: Wholesale of fuels, design and installation of fuel stations, fuel tanks, mobile fuel stations and stationary above ground and below ground fuel tanks.
7.PC-Schneider Bt.
County:
Győr-Moson-Sopron
Address:
9026 , Bercsényi liget 26/B II/12.
The company's subdomain address: http://pc-schneiderbt-c-en.cegbongeszo.hu
Classification Service provider
Activity, services: Gas station systems
8.Multicore Kft.
County:
Budapest
Address:
1033 , Szőlőkert u. 4.
The company's subdomain address: http://multicorekft-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Ipari gépek, berendezések és alkatrészek nagykereskedelmével és forgalmazásával foglalkozunk. Valamint adalékanyagok, járműmosó és mosóberendezésekkel is foglalkozunk. Ha termékeinket válassza biztos lehet benne, hogy gépjárműve kitűnő anyagokkal lesz ellátva. További információ a honlapunkon található árakkal. Amennyiben termékeinkkel elégedett kérjük ajánljon minket ismerőseinek és barátainak.
Classification Wholesale
Products: , Additives, Wash systems
Brands: AdBlue
County:
Budapest
Address:
1047 , Fóti út 43.
The company's subdomain address: http://petrolkft-c-en.cegbongeszo.hu
About us: A Petrol Kft. 1990-ben kezdte meg működését a magyar benzinkút-technológiai piacon a KLIMA Ipari Szövetkezetből kivált szakemberekkel. Megalakulása óta a magyar menedzsment tulajdonában van. A kezdetekben kizárólag csak üzemanyagtöltő állomások technológiai szerelése és karbantartása alkotta cégünk profilját, de napjainkig ez jelentősen kibővült. Ma már a töltőállomások tervezésétől kezdve, az üzemanyag-technológiai kivitelezésen keresztül, a karbantartásig minden feladatot elvégzünk, ami egy töltőállomás technológiai rendszerén elvégezhető. Fővállalkozóként is vállalunk megbízást töltőállomás tervezésére és építésére, levéve megbízónk válláról a szervezéssel, alvállalkozók koordinálásával, közreműködő hatóságok kapcsolattartásával járó gondokat.
Classification Retail, Service provider
Activity, services: Gas station systems
County:
Csongrád
Address:
6728 , Eper u. 10.
The company's subdomain address: http://a-10zrt-c-en.cegbongeszo.hu
About us: Fő tevékenységi körünk az üzemanyagtartályok kereskedelme, gyártása, üzemanyagkút telepítése, javítása, szennyeződésmentesítése és üzemanyagtöltőállomás építése köré fonódik. Valamint, a különböző a konténerkutak telepítésétől kezdve, a belső - és közforgalmi töltőállomások tervezésén át, a különféle üzemanyagok és adalékok kereskedelmével, környezetvédelmi szolgáltatásokkal is foglalkozunk.
Classification Importer, Retail, Wholesale, Service provider
Activity, services: , , , Gas station systems
11.Acis Benzinkúttechnika Kft.
County:
Pest
Address:
2040 , Gyár u. 2.
The company's subdomain address: http://acisbeninkutte-c-en.cegbongeszo.hu
Classification Service provider
Activity, services: , , Car wash, Gas station systems
12.CM Szolgáltató Kft.
County:
Veszprém
Address:
8500 , Juhar u. 2.
Search in 0.00 second