Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Tankstellentechnik

- 12 Treffer
1.GIA-Hungária Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1139 , Kartács u. 24-26.
Handelsaktivität Importeur, Großhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: Tankstellentechnik
Komitat:
Pest
Anschrift:
2040 , Árok u. 10/B
Handelsaktivität Hersteller, Dienstleister
Dienstleistungen: , Tankstellentechnik
3.Tempó Kúttechnika Kft.
Komitat:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Anschrift:
4400 , Északi krt. 13.
Handelsaktivität Dienstleister
Dienstleistungen: , , Tankstellentechnik
PRODUKTE ,
4.Literáti és Tsa Bt.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9024 , Bartók Béla u. 21/A
Über uns: Vállalkozásunk immár 1996. óta foglalkozik üzemanyagtöltő állomások létesítésével, azok fejlesztésével, tervezésével, engedélyeztetésével. E témakörben végzünk üzleti tanácsadói tevékenységet, útmutatást és operatív segítséget nyújtunk ezzel kapcsolatos üzleti tevékenységhez. Célunk, hogy a magyarországi üzemanyag-felhasználás technológiai háttere megfeleljen a hatályos jogszabályoknak és szabványoknak. Ennek érdekében folyamatosan nyomon követjük a szakterületünket érintő változásokat és ennek megfelelően fejlesztjük szolgáltatásainkat és alkalmazzuk azokat. Munkánk során a gépjárműveket, erőgépeket üzemeltető kis- és nagyüzemeknél egyaránt jelentős igény mutatkozott az üzemanyag-felhasználás korszerűsítésére. A jelenleg használatos tartálypark elavult, korszerűtlen és nem felel meg a szigorú környezetvédelmi előírásoknak. A töltőállomások építése során találkoztunk a föld alatti tartályos és mobil kiszolgálóegységek építésének, elektronikus tankolóautomaták telepítésének igényével, valamint a gépjárművek, erőgépek üzemanyag-felhasználása elektronikus ellenőrzésének szükségességével. A megnövekedett igényeknek megfelelően cégünk működési rendszerét országos hálózattá alakította ki, melyben jelentős szakmai segítséget kaptunk a területi vezetők személyében. A törvényi módosítások hatására a meglévő tartálypark jelentős hányada alkalmatlanná vált az előírás szerinti használatra. Az eddig saját töltőállomást nem üzemeltetők körében pedig komoly tényező az üzemanyag kis- és nagykereskedelmi ára közötti rés, mely megtakarítás a beruházási költségek levonása mellett is jelentős lehet.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler
Firmenprofil: Planung, Genehmigung und Bau von Tankstellen. Herstellung, Entwicklung und Umsatz von Treibstofftechnologischen Einrichtungen, Bau und Zuschließung von Tankstellen.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2244 , Széchenyi út 40. A. ép.
Handelsaktivität
Dienstleistungen: Tankstellentechnik
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1068 , Király u. 80.
Über uns: Hogyan takaríthat meg több millió forintot tankolásain? Gondolt már saját üzemanyagkútra? Önnek nincs mire várnia! Az üzemanyag árának fokozatos emelkedése arra készteti a felhasználókat, hogy valamilyen megoldással az üzemanyagköltségüket csökkentsék. A legegyszerűbb megoldás, hogy saját üzemanyag-ellátó rendszert telepít. Ebben az esetben a töltőállomásokon alkalmazott kiskereskedelmi ár helyett nagykereskedelmi áron juthat az üzemanyaghoz, mely akár bruttó 20 Ft-os megtakarítást jelent literenként a felhasznált mennyiség függvényében. Ön mennyi litert használ fel évente? Számoljunk! Ha az Ön felhasználása évente pl. 200 000 liter, éves szinten 4 millió Ft megtakarítást jelenthet! Az előbb említett költségcsökkentés mellett egy másik előnye is van a rendszernek...! Az üzemanyag elszámolása egyszerűen megoldható és a feldolgozás is leegyszerűsödik (számlák mennyiségi csökkentése, adatokhoz való hozzájutás egyszerűsödése, feldolgozás egyszerűbbé tétele). Kiszolgálás-vezérlőinkkel könnyebbé teszi. Egyre többen ezt a megoldást választják. Ismerkedjen meg azzal a rendszerrel, ami akár 10 millió forintot jelenthet Önnek egy évben! Ha nem akar befektetni, fizettesse ki velünk saját töltőállomását! Realizálja már a jövő hónapban az első megtakarítását! Hívjon! 06 (30) 230-9094 Üdvözlettel, Balog József
Handelsaktivität Großhändler, Dienstleister
Firmenprofil: Großhandel mit Kraftstoffen, Planung und Errichtung von Tankstellen, Tankcontainern, mobilen, unter- und oberirdischen Tankanlagen.
7.PC-Schneider Bt.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9026 , Bercsényi liget 26/B II/12.
Handelsaktivität Dienstleister
Dienstleistungen: Tankstellentechnik
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1033 , Szőlőkert u. 4.
Über uns: Ipari gépek, berendezések és alkatrészek nagykereskedelmével és forgalmazásával foglalkozunk. Valamint adalékanyagok, járműmosó és mosóberendezésekkel is foglalkozunk. Ha termékeinket válassza biztos lehet benne, hogy gépjárműve kitűnő anyagokkal lesz ellátva. További információ a honlapunkon található árakkal. Amennyiben termékeinkkel elégedett kérjük ajánljon minket ismerőseinek és barátainak.
Handelsaktivität Großhändler
MARKEN AdBlue
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1047 , Fóti út 43.
Über uns: A Petrol Kft. 1990-ben kezdte meg működését a magyar benzinkút-technológiai piacon a KLIMA Ipari Szövetkezetből kivált szakemberekkel. Megalakulása óta a magyar menedzsment tulajdonában van. A kezdetekben kizárólag csak üzemanyagtöltő állomások technológiai szerelése és karbantartása alkotta cégünk profilját, de napjainkig ez jelentősen kibővült. Ma már a töltőállomások tervezésétől kezdve, az üzemanyag-technológiai kivitelezésen keresztül, a karbantartásig minden feladatot elvégzünk, ami egy töltőállomás technológiai rendszerén elvégezhető. Fővállalkozóként is vállalunk megbízást töltőállomás tervezésére és építésére, levéve megbízónk válláról a szervezéssel, alvállalkozók koordinálásával, közreműködő hatóságok kapcsolattartásával járó gondokat.
Handelsaktivität Einzelhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: Tankstellentechnik
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6728 , Eper u. 10.
Über uns: Fő tevékenységi körünk az üzemanyagtartályok kereskedelme, gyártása, üzemanyagkút telepítése, javítása, szennyeződésmentesítése és üzemanyagtöltőállomás építése köré fonódik. Valamint, a különböző a konténerkutak telepítésétől kezdve, a belső - és közforgalmi töltőállomások tervezésén át, a különféle üzemanyagok és adalékok kereskedelmével, környezetvédelmi szolgáltatásokkal is foglalkozunk.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Dienstleistungen: , , , Tankstellentechnik
11.Acis Benzinkúttechnika Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2040 , Gyár u. 2.
Handelsaktivität Dienstleister
Dienstleistungen: , , Autowaschstraße, Tankstellentechnik
Die Suche dauerte 0.00 s lang