Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Sicherheitstechnik

- 768 Treffer
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1124 , Fodor u. 52.
Telefon:
Klikk!, (+36) ... Klikk!
Fax:
(+36-1... Klikk!
E-Mail:
,
Webseite:
Über uns: Köszöntjük Önt a HQ4 Kft. nevében, mely a magas színvonalú biztonságtechnikai szolgáltatásokat nyújtó magyarországi vállalatok egyik reprezentánsa. Társaságunk - nagyrészt változatlan személyi összetételben - 1989 óta működik és több évtizedes sikeres múltra tekint vissza. Jól képzett, megfelelő tapasztalattal rendelkező szakembereink rugalmasan alkalmazkodnak a megrendelői igényekhez. Cégünk az eltelt időszak alatt számos közintézmény, irodaház, bevásárlóközpont, szálloda, és sok egyéb kisebb-nagyobb építmény gyengeáramú rendszerének tervezését, hatósági engedélyeztetését, kivitelezését, üzembehelyezését valósította meg. ( referencia lista.) A HQ4 Kft már meglevő, üzemelő, általa és más, nem általa telepített berendezés rendszeres karbantartását is vállalja, a vonatkozó előírásoknak megfelelően. Megbízóinkat messzemenően tájékoztatjuk az optimális műszaki megoldásokról, és magas üzembiztonságú, kiváló minőségű rendszereket ajánlunk nekik, figyelembe véve természetesen a gazdaságossági szempontokat is. Megrendelőink nagy részével visszatérő, több projektre kiterjedő, évek óta fennálló, jó partnerkapcsolatban állunk, remélve, hogy elégedettek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Projektjeink megvalósításához rendőrségi engedéllyel, felelősségbiztosítással, minőségbiztosítással rendelkezünk. Szakembereink a szakmai tevékenység végzéséhez a szükséges hatósági engedélyekkel rendelkeznek, rendszeres továbbképzésük biztosítja a aktuálisan legmagasabb színvonalú rendszerek ismeretét. Partnereink: ElektroUnio kft Erősáramú elektromos kivitelezéssel foglalkozó vállalkozás, melynek megalakításában is részt vettünk. Megalakulása - 2003 - óta számos projektben kölcsönösen segítjük egymást. Irály kkt 2002 óta egyike a legstabilabb alvállalkozóinknak. Leginkább szellemi kapacitására tartunk projektjeink kivitelezésekor igényt. Aletti kft Megalakulásunk kezdetétől jogelődjével az egyik legjelentősebb gyenge- áramú eszközök beszállítója. NOVEX kft Video megfigyelő , valamint tűzjelző rendszereink eszközeinek beszállítója, novex.hu Trimen Általános elektromos alkatrészek és segédanyagok forgalmazója Thermovill kft
2.DSC Hungária Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2040 , Gyár utca 2.
Über uns: Vállalatunk a kanadai központú és gyártói bázisú DSC (Digital Security Controls) magyarországi disztribútora. A Digital Security Controls a világ 140 országában van jelen. Kanadában, az Amerikai Egyesült Államokban, valamint Európában is az egyik piacvezető behatolásjelző rendszereket előállító szervezet, amely a magyar piacon 1989 óta aktív. Cégünk a DSC termékeken túl rendelkezik a teljes elektronikus biztonságtechnikát lefedő kínálattal. A behatolásjelző rendszerek mellett a videós rendszerek, a beléptetők, a tűz és CO jelzők, a kültéri védelmi rendszerek és a távfelügyeleti rendszerek forgalmazását és tervezését is ellátja. A DSC Hungária Kft. 2011 óta az Avigilon márka hivatalos forgalmazója, 2016 óta pedig a Dahua hivatalos gyártói disztribútora lett. 2017-ben az Alean márka infrasorompóival bővült termékpalettánk és a sikeres termékbevezetést követően az év második negyedévétől a márka kizárólagos magyarországi forgalmazójává léptünk elő.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1202 , Olt u. 26.
Telefon:
(+36) ... Klikk!
(+36) ... Klikk!
E-Mail:
,
4.Power Biztonságtechnikai Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1031 , Kazal u. 64-66.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1222 , Veréb u. 6.
6.Stayer Security Plusz Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1136 , Tátra u. 5.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1104 , Kocka u. 4.
8.City Guard 2002 Kft.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6000 , Árpád krt. 2.
9.Híradástechnika Trade Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1116 , Kondorfa u. 6-8.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1191 , Üllői út 206.
Über uns: Minden, ami az Ön védelmét szolgálja, az a mi célunk is. Ezért alakult cégünk mely sok éves tapasztalattal rendelkezi e téren. Biztonsági rendszer, tűzjelző,kapurendszer, lakásriasztó, jelzősziréna, 24 órás felügyelettel. Élőerős védelemre is van lehetősége. Látogasson el honlapunka, és szerezzen meg minden információt. Legyen részese Ön is a tökéletesen kialakított védelemnek, válasszon minket.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1118 , Villányi út 78 1 8
12.H. Biztonsági Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2315 , Széchenyi út 20.
13.T.E.L.L. Software Hungária Kft.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4032 , Egyetem sgt. 58.
14.Gábriel-Véd Bt.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2112 , Kisgyöngyös u. 12.
15.Argon-Nova Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1143 , Hungária krt. 134. II/1.
16.Gond-X Biztonságtechnikai Kft.
Komitat:
Tolna
Anschrift:
7200 , Hunyadi tér 14.
17.VF Automatika Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1108 , Gyömrői út 140.
Über uns: A VF Automatika Kft. hazai tulajdonú cég. Jelenleg 6 nyugat-európai cég kizárólagos képviseletét látja el és 2 további cég disztribútora. Főbb márkák és termékek: Parker szelepek, elektrotechnikai termékek és szűréstechnikai termékek, tisztagáz generátorok. Schubert-Salzer szabályozószelepek, GSR Veniltechnik szelepek. Cedes fényfüggönyök, Gamma System taposószőnyegek és egyéb biztonságtechnikai termékek. Pepperl & Fuchs, valamint Honeywell ipari érzékelők.
Firmenprofil: Vertrieb von Automations-Bausteinen, Belieferung von Betriebsvertretungen. Einzel- und Großhandel.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2085 , Lőcsei u. 26.
Über uns: Mindenki szereti családját biztosában tudni otthonában.Önnek biztonságos az otthona? 1998-óta foglalkozunk vagyonvédelmi rendszer kereskedelmével. Kisebb rendszertől a teljes körű kiépítésig vállalunk. Munkatársaink tapasztaltak a biztonságtechnika és a villanyszerelés terén egyaránt.Forduljon hozzánk bizalommal és tájékozódjon honlapunkon vagy személyesen üzleteinkben kollégáinktól a részletről.
19.Powerexpress Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1188 , Címer u. 38/A
20.SMP Szerviz Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1139 , Fiastyúk u. 57.
Über uns: Vállalatunk 1989-ben alakult, angol-magyar tulajdonosi körrel. Kezdetben számítógépeket, számítástechnikai eszközöket, tartozékokat forgalmaztunk, majd a bankbiztonság és biztonságtechnikai eszközök, rendszerek is bekerültek a termékeink közé. Ehhez a cég mérnökei biztosítják a megfelelő műszaki hátteret. Szervizünk folyamatosan látja el a felügyeletet és a karbantartást. Ügyfeleink megelégedése a célunk, hogy elképzeléseiket megfelelően megvalósítsuk.
Firmenprofil: EDV und Sicherheitstechnik. Vertrieb von Kuvertiermaschinen.
21.TBSP (Hungary) Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1119 , Etele út 59-61.
Über uns: Biztonságtechnikai szolgáltatás, rögzítéstechnika, épületgépészeti, függesztéstechnikai berendezések és Sprinkler anyagok forgalmazása.
Dienstleistungen: Sicherheitstechnik
22.Rendi-Check Security Bt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1213 , Mária királyné útja 96/B
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1181 , Darányi I. u. 104.
Über uns: Biztonságtechnikával és távtechnikával foglalkozó vállalkozásunk áll az Önök rendelkezésére. Ha alközpontot szeretne kialakíttatni, forduljon hozzánk bizalommal. Cégünk minőségi, márkás termékkel dolgozik. Nálunk megtalálja az Alcatel, Bosch- Tenovis termékek széles palettáját. Ha szeretne többet megtudni rólunk, látogasson el weboldalunkra még ma!
Komitat:
Pest
Anschrift:
2143 , Zsálya u. 2.
25.Airport Security Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1181 , Darányi I. u. 12.
26.Dreamhouse Kkt.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2000 , Tilinkó u. 10.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1033 , Garam u. 23. I. em. 12.
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2800 , Bánhidai ltp. 108. I/4.
29.Bense Security Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1135 , Szent László u. 47. fszt. 5.
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6600 , Aulich utca 14.
Die Suche dauerte 0.03 s lang