Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Ingenieurleistungen

- 4476 Treffer
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1119 , Etele út 59-61. 2. em 210.
Telefon:
(+36-1... Klikk!, (+36-1... Klikk!
E-Mail:
,
Webseite:
Über uns: A részvénytársaság tevékenysége a beruházás előkészítésétől a tanulmányok készítését követően, hatástanulmányok, vizsgálatok elvégzésével, beruházások javaslatok készítésével, a közbeszerzési eljárások lefolytatásával, műszaki ellenőrzéssel, a létesítmények műszaki átadásának lefolytatásával és az ezt követő garanciális időszak lezárásáig terjed. Külön kell megemlíteni a megjelölt közreműködők és foglalkoztatottak jártasságát az egészségügyi és oktatási intézmények beruházásainak megvalósításában végzett lebonyolítási munkákban. Kellő jártasságot lehet említeni a környezetvédelem és energiatermelő és szolgáltató rendszerek területén is. A megszerzett tapasztalatok honvédségi felújítások, építések megvalósításának ellenőrzésében is meghatározó. A közreműködők rendelkeznek mindazon jogosultságokkal, melyek a fentiekben leírt tevékenységek elvégzésére lehetőséget biztosítanak. A megfelelő szakemberek bevonása mellett biztosítható a fő tevékenység teljes körű ellátása az építési munkák területén esetenként speciális környezetvédelmi, mélyépítési, vagy útépítési tevékenység elvégzésénél, illetve a magántőke bevonásával megvalósításra kerülő konstrukcióban megkezdett beruházások esetében, valamint az energetikai rendszerek szolgáltatásba adásánál, ahol harmadik feles finanszírozási (ESCO) konstrukció valósul meg. A projekt ellenőrzés is jellemző feladat, melyek elvégzésére a beruházás előkészítésében szerződéskötésig elvégzett munka ad alapot és az elkövetkezendőkben ezen munkák elvégzése már több mint tervezett feladat. A NEGA 97 Beruházó és Fővállalkozó ZRt. minőségirányítási rendszert vezetett be, és rendelkezik ISO 9001:2008 tanúsítással. Társaságunk a 218/2011. (X. 19.) Kormányrendelet 14. § (1) bekezdése alapján végrehajtott nemzetbiztonsági ellenőrzés eredményeként szerepel a „biztonsági követelményeknek előzetesen megfelelt” ajánlattevők jegyzékében. Cég szerepel a Közbeszerzések Tanácsa által vezetett és közzétett hivatalos közbeszerzési tanácsadók névjegyzékében, és tagja a Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek Szövetségének (FIDIC). Tevékenységünkhöz kapcsolódó szakmai felelősség biztosítással rendelkezünk, mely energetikai auditálásra is kiterjed. Jelenleg az állományi létszám 9 fő. A munkatársak közül 1 fő közgazdász, 7 fő mérnök végzettségű, 1 fő az adminisztrációs teendőket látja el. A foglalkoztatottak köre kiegészül még a megbízásos szerződéses jogviszony keretében tartós munkakapcsolatban lévő mérnökkel. A közbeszerzési eljárások lefolytatását hivatalos állandó megbízással ügyvéd segíti. A foglalkoztatott munkatársak között többen rendelkeznek tervezői, vezető tervezői, beruházási szakértői, műszaki ellenőri, energetikai tanúsítási jogosultsággal.
2.Petur Studió Bt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1119 , Tétényi út 95.
Telefon:
(+36-1... Klikk!
Fax:
(+36-1... Klikk!
E-Mail:
,
Über uns: Cégünk 1993-ban alakult. Tevékenységünk fő arculata: építészeti tervezés, mérnöki tevékenység. Szintén társaságunk profilja: műszaki szakértés, szaktanácsadás, tenderdokumentációk, tervek készítése és felülvizsgálata, épületenergetikai tanúsítások
PRODUKTE , , , , , , Bauplanung, Bauüberwachung
3.Terraplan '97 Mérnökiroda Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1224 , Rózsaszirom u. 7.
4.BP-Vibroakusztika Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9021 , Munkácsy u. 1-5.
Telefon:
(+36) ... Klikk!, (+36) ... Klikk!, Klikk!
Fax:
(+36) ... Klikk!
E-Mail:
,
Dienstleistungen: , , , , , , , , Ingenieurberatung, Ingenieurleistungen
PRODUKTE , , , , , , , ,
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1039 , Zrínyi u. 21.
6.Archikonstrukt Bt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1107 , Somfa köz 15. IX. em. 55.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
2421 , Bem út 6/1.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1113 , Dávid F. u. 9. I/3.
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6600 , Kossuth Lajos utca 17. III. em. 15.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1185 , Szerencse u. 11.
Über uns: Az 1998-ban alapított BAUM Kft építőipari és kertészeti munkák kivitelezésére, családi vállalkozásként indult. Célunk, hogy egyre több elégedett megrendelőnk legyen, referencia tekintetében az a legjobb, ha az elégedett ügyfél ajánlja tovább munkánkat. Társaságunk folyamatos fejlesztése és dinamikus fejlődése biztos szakmai hátteret jelent munkatársainknak és biztosítékot megbízóinknak. Cégünk tevékenységi körébe tartoznak: teljes körű építőipari kivitelezés, park és kertfenntartás, új kertek, zöld környezetek tervezése, kivitelezése, öntöző-rendszerek telepítése, karbantartása. Elsődleges szempontunk, hogy kiváló minőségű kivitelezést nyújtsunk ügyfeleinknek versenyképes áron, pontos teljesítési határidővel. Ezzel is törekedve arra, hogy a különböző igényeknek megfelelően, személyre szabottan, kellemes, barátságos környezetet biztosítsunk, különös figyelmet fordítva arra, hogy mindig a hely adottságaihoz és a megrendelő ízlésvilágához legjobban hangolható növénykörnyezetet tervezzünk és valósítsunk meg. Több éves, megbízható munkánk eredményeként a magánszemélyek, közületi és magáncégek mellett többek között az alábbi társaságokat tudhatjuk partnereink sorában: Progress ’97 ZRt., Niraco Kft., Bau-Fer Kft., Svájci Nagykövetség és Rezidencia, Noriba Kft., TNT Innight Hungary Kft., Török Nagykövetség és Rezidencia. Reméljük hamarosan Önt is megrendelőink között üdvözölhetjük!
11.Veszta-Tűz Bt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1031 , Amfiteátrum u. 25. VIII/74.
13.Törköly-komposzt Kft.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6000 , Külső Szegedi út 136.
14.Tigyi és Társa Kft.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6500 , Déri F. sétány 4.
15.Unirobot-ost Bt.
Komitat:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Anschrift:
4400 , Színház u. 26. fszt. 2.
16.Klimatéka Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2040 , Ébner Gy. köz 2.
Komitat:
Békés
Anschrift:
5900 , Rákóczi út 16.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1077 , Dohány u. 68.
Über uns: Vállaljuk, építésügyi, és költségszakértői feladatok során meglévő épületek építésének, felújításának, átalakításának, illetve korszerűsítésének, megvalósíthatósági tanulmányainak elkészítését. Irodáink, több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, ez által Ön csak biztosítva lehet a felől, hogy mi a tökéletes szolgáltatást nyújtjuk majd számára! Cégünkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban még bővebben tájékozódhat, amennyiben ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik!
19.L2 Tudományos Szolgáltató és Építész-tervező Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2092 , Bibó István u. 16/B
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3534 , Irinyi u. 19. I/1.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1237 , Mesgye u. 18/a. sz.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1145 , Gyarmat u. 51/A
Komitat:
Pest
Anschrift:
2011 , Tanító u. 38. fszt. 11.
Komitat:
Tolna
Anschrift:
7100 , Herman Ottó utca 35. I. em. 5.
26.Kolu-Future Bt.
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3529 , Gesztenyés u. 4. V/3.
Komitat:
Zala
Anschrift:
8800 , Vécsey u. 16.
28.Sallai és Társa Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1123 , Csörsz u. 7. I/13.
Komitat:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Anschrift:
4400 , Leffer S. u. 35.
30.Alternatíva Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1120 , Mátyás király út 4. 1. em. 7.
Die Suche dauerte 0.12 s lang
Für die sichere Datenbehandlung unseres System genehmigt nur 1000 Übereinstimmungen darzustellen. Wir antragen Ihnen die Suche mit mehrere Einzehlheiten zu bestimmen!