Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Ingenieurdienstleistung, Beratung

- 13 Treffer
Komitat:
Veszprém
Anschrift:
8330 , Udvarbíró tér 5.
Handelsaktivität Dienstleister
PRODUKTE
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1158 , Késmárk u. 16.
Handelsaktivität Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Vertreter
Firmenprofil: Großhandel, Service von Industrielle Schmierstoffe. Servicetätigkeit, volle Fluid Management Dienstleistung.
3.A-Z Consulting Kft.
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9023 , Szigethy A. u. 78.
Handelsaktivität Dienstleister
Komitat:
Nógrád
Anschrift:
3100 , Március 15. u. 34. IV/3.
Handelsaktivität Dienstleister
Komitat:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Anschrift:
4356 , Zalka Máté u. 10.
Handelsaktivität Dienstleister
6.K & Z Horizontál Kft.
Komitat:
Bács-Kiskun
Anschrift:
6000 , Szövetség tér 5.
Über uns: A társaságunkat 1995-ben hoztuk létre azért, hogy az alapítók önkormányzati gyakorlatuk és tapasztalatuk alapján, útmutatást adjanak a különböző forrásokból megvalósuló beruházásokhoz, az előkészítéstől a közbeszerzési eljárás lefolytatásán keresztűl a lebonyolításig, majd a megvalósuló létesítmények működéséig. Tevékenységünk fő célja, hogy elősegítsük az önkormányzatok, a régiók és az ország EU-csatlakozáshoz elengedhetetlenül szükséges környezetvédelmi beruházások megvalósítását.
Handelsaktivität Dienstleister
Firmenprofil: Ingenieurdienstleistungen, Beratung, Brücke, Tunnel, Bau von Kommunalwerke.
7.Szövin Székesfehérvár Kft.
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8000 , Bárándi u. 24.
Über uns: [F]Kereskedelmi tevékenység [/F] Iparvállalatok, kis- és közép vállalkozások, gazdasági, egészségügyi és egyéb szervezetek részére, mindennemû anyag és árubeszerzést végzünk. Célunk: kedvezõ áron, jó minõségû terméket beszerezni megrendelõink számára. Ezt biztosítja a széles körû, és folyamatosan aktualizált adatbázisunk és személyes jó kapcsolataink beszállítóinkkal. Magas színvonalú áru- és mûszaki ismerettel rendelkezõ munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére minden ügyfelünknek. Tevékenységünket minõsíti, hogy partnereink többségét hazai nagyvállalatok és multinacionális cégek képezik. [F]Termék képviselet [/F] Külföldi gyártók termékeinek forgalmazását, hazai képviseletét látjuk el. Megrendelõinknek kedvezõ árat, és ütemezett, megbízható szállítási teljesítést garantálunk. Termékképviseletünk a következõ termékcsoportokra terjed ki: - Ipari folyasztószerek - Forrasztóónok - Csomagolástechnikai - ESD eszközök - Gyártási segédeszközök [F]Mérnöki tevékenység, tanácsadás, mûszaki felügyelet Minõségileg kifogásolt termékek utómunkálása.[/F] Általában gépipari tevékenységet végzõ társaságok megbízásából, mûszaki problémák feltárásában, minõségi problémák megoldásának kidolgozásában, kivitelezésében nyújtunk segítséget. E tevékenységünk nagyon széles skálán mozog: ---Hibás alkatrész válogatásától kezdve, a minõségileg kifogásolt termékek utómunkálása, felületi és egyéb alkatrészjavítások, célmûszer készítés, technológiai, mûveleti sorrend meghatározása és dokumentációk készítésén túl, egészen a csomagolás technikai megoldásokig terjedhet. --- Elsõsorban a gyors és hatásos hibaelhárítás, probléma megoldás a feladatunk, mely a termelõi munkát akadályozhatja. A mérnöki munkától a betanított munkáig terjedõen, e tevékenység szakmunka és létszám igénye is változó. Ebben a munkában résztvevõ munkatársaink rugalmasak, és jól alkalmazkodnak a változó feladatok adta elvárásokhoz.
Handelsaktivität Importeur, Großhändler, Vertreter, Dienstleister
Firmenprofil: Hilfepartner von Industriefirmen: Herstellung und Vertrieb von Maschinen und Ersatzteilen; Materialbeschaffung. Lohnarbeiten als Drittperson. Planung und Herstellung von Erzeugungsprodukten.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2700 , Jászberényi út 39/A
Über uns: Építőipari bemérés, földmérés, bármiről is legyen szó, nálunk megtalálja a megfelelő segítséget mindehhez! Hogy miért mondom ezt Önnek? Mert teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani az Ön számára! Amennyiben ezzel kapcsolatban szeretne bővebben tájékozódni, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és megtekinti széleskörű leírásunkat!Földmérés, geodézia, mi mindig készséggel állunk az Ön rendelkezésére!
Handelsaktivität Dienstleister
9.MKI Mérnökiroda Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1191 , Andor u. 47-49.
Handelsaktivität Dienstleister
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1105 , Kelemen út 27.
11.DróttaLAN Kft.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2083 , Avar u. 61.
Über uns: Mérnöki tevékenység, és szolgáltatás? Hálózatépítés? Bármiről is legyen szó, bármire is legyen szüksége, ezen szolgáltatásokkal kapcsolatban, mi lehetünk az Ön számára megfelelő választás, hiszen minden tekintetben tökéletes szolgáltatást nyújthatunk az Ön számára! Célunk, ügyfeleink legnagyobb megelégedettsége. Amennyiben még több információra lenne szüksége, bővebben tájékozódna, csak látogasson el honlapunkra!
Handelsaktivität Dienstleister
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5000 , Nagysándor József út 36.
Handelsaktivität Dienstleister
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3643 , Bartók Béla út 17.
Handelsaktivität Dienstleister
Firmenprofil: Bauleitung und Beratung für Bauprojekte
Die Suche dauerte 0.00 s lang