Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Herstellung von Matratzen

- 5 Treffer
1.AIME Egészségpénztári Matrac Szolgáltató Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1094 , Ferenc krt. 1. (a körút első boltja) Egészségpénztári szolgáltató, kártyaelfogadó
Über uns: Gyógy- és luxusmatracok gyártása, forgalmazása több, mint 15 éves tapasztalattal. Kiemelt Egészségpénztári Szolgáltató, a Magyar Önkéntes Egészségpénztárak Szövetségének partnere.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler, Vertreter, Dienstleister
Firmenprofil: Herstellung, Import, Klein- und Großhandel von Matratzen, Heil- und Luxusmatratzen.
2.Novetex Matrac Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1091 , Üllői út 81.
Handelsaktivität Hersteller, Großhändler
PRODUKTE Biomatratzen
MARKEN Novetex
3.Novetex Biomanufaktúra Bt.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1082 , Üllői út 81.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
4.Szekér és Társa Kft.
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2832 , Fő u. 90-94.
Über uns: Cégünket 1999-ben Szekér László alapította. Székhelye Komárom-Esztergom megyében, Héregen található. Fő tevékenységünk közé a gyapjútermékek gyártása és forgalmazása tartozik, mint például: minőségi ágynemű-garnitúrák, ágytakarók, köntösök, díszpárnák, vesemelegítők, ülőpárnák stb. A termékek előállításához az olasz MERINO gyapjút használjuk. Széles kínálatunkban megtalálhatóak a különböző mágnesterápiás termékek, melyek jótékony hatással vannak az emberi szervezetre. Ilyenek például: mágneses nyakpárna, ülőpárna, vesemelegítő, derékalj stb... Állandó termékeink gyártása mellett, az egyedi megrendeléseket is teljesítjük. Balzsam-kínálatunkban megtalálható a sokak által használt, és keresett Arany Sárkány és Vulmark balzsam. Cégünk különböző matracok értékesítésével is foglalkozik. A sztenderd méretek mellett vállaljuk az extra méretű és vastagságú matracok beszerzését is. Matracaink vákuum-csomagoltak, amely jelentősen megkönnyíti a szállítást. 2007 óta bérsteppeléssel is foglalkozunk. Az egyik legkorszerűbb géppel vállaljuk a hozott anyag steppelését 3 m szélességig. Minimális mennyiség 300 fm cérnaszínenként. (Átfutási idő 2 hét) Kínálatunkat országszerte megismerhetik termékbemutatóinkon.
Handelsaktivität Hersteller, Großhändler
Firmenprofil: Herstellung von Textilwaren
5.Billerbeck Budapest Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1151 , Szántóföld út 2/B
Über uns: A BILLERBECK BUDAPEST KFT. NEM KEVESEBBET, MINT A NYUGODT, EGÉSZSÉGES, PIHENTETŐ ALVÁS KELLÉKEIT (kiváló minőségű, különféle töltetű paplanok és párnák, matracvédők, matracok, ágyak, farugós ágyrácsok) KÍNÁLJA KEDVES VÁSÁRLÓINAK, VALAMINT A SZÁLLODÁKNAK, KOLLÉGIUMOKNAK, PANZIÓKNAK, KÓRHÁZAKNAK IS. A CÉG 25 ÉVE VAN JELEN A MAGYAR PIACON. NAGYON KORSZERŰ GYÁRTÁSTECHNOLÓGIÁVAL, GÉPSOROKKAL FELSZERELT TEXTILGYÁRTÓ ÉS MATRACGYÁRTÓ ÜZEMEIBEN A LEGKORSZERŰBB ALAPANYAGOK (huzat és töltet) FELHASZNÁLÁSÁVAL TÖRTÉNIK A GYÁRTÁS. A BILLERBECK CÉG JELENTŐS EXPORTOT IS BONYOLÍT SZERTE A VILÁGBAN.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Großhändler
Firmenprofil: Herstellung, Vertrieb und Import von verschiedenen Bettdecken, Kopfkissen, Matratzen, Federkernmatratzen, Latexmatratzen, Matratzenschonern, kompletten Betten, Sprungfederrahmen für Betten; Bettwäsche
Die Suche dauerte 0.00 s lang