Irgendwo im Suchbegriff
Suche nach dem Anfang des Suchbegriffs
Firma
Tätigkeit
Produkt
Marke
Suchbegriff als ein Wort
FIRMEN -

Großhandel mit Akkumulatoren, Batterien

- 29 Treffer
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1026 , Branyiszkó út 22.
Handelsaktivität Importeur, Großhändler, Dienstleister
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1142 , Erzsébet királyné útja 65.
Über uns: Az Akku K.T. Kft. akkumulátorok gyártásával, autóalkatrész, -felszerelés kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.
Handelsaktivität Hersteller, Einzelhändler, Großhändler
3.Sövegjártó Akkumulátorkereskedelmi és Gépjárművillamossági Kft.
Komitat:
Vas
Anschrift:
9700 , Csaba u. 10.
Über uns: A Sövegjártó Akkumulátorkereskedelmi és Gépjárművillamossági Kft. akkumulátorok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik immáron sok-sok esztendeje. Ha szüksége lenne megbízható, jó áron kapható akkumulátorra autója működtetéséhez, motorja üzembe állításához, akkor mi vagyunk az Ön elsőszámú partnere! Pontos árakért és információkért, kérjük, keresse fel honlapunkat!
Handelsaktivität Großhändler
PRODUKTE Akkumulatoren
Komitat:
Győr-Moson-Sopron
Anschrift:
9011 , Sági u. 10.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1047 , Bem u. 2.
Über uns: Fő tevékenységi körünk a gumiabroncs és keréktárcsa értékesítése, mely mellett a gépjármű alkatrész és felszerelés forgalmazása is jelentős szerepet tölt be. Vállaljuk továbbá gépjárművek mindennemű karbantartását és tisztítását, alufelnik javítását, fényezését, polírozását, ügyfeleink gépjárműveinek gumiabroncs ill. komplett kerékgarnitúrájának tárolását, ápolását. Klímaszervizünk zöldkártyával illetve f-gáz szerelői minősítéssel rendelkezik. A Gumi 4you Kft Point S Abroncsszerviz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tevékenységét 2005. évben kezdte meg. Társaságunk kizárólag belföldi személy tulajdonában áll. Cégünk fő tevékenységi köre, gumiabroncsok kis- és nagykereskedelme. Évente, több mint 4000 darab abroncsot értékesítünk, amit köszönhetünk a kedvező árainknak, és a pontos kiszolgálásnak. A Gumi 4you Kft Point S Abroncsszerviz piaci pozíciója jó. Bár a verseny erős, de a piac megfelelő színvonalú kiszolgálásával, a társaság partnerkapcsolatai és értékesítési statisztikája növelhető. Gumiszervizünkben a vásárlók, folyamatos akciók keretében, mindig a lehető legkedvezőbb áron szerezhetik be autójuk gumiabroncsát. Emellett szervizszolgáltatási áraink is alacsonyak a mai piachoz képest. A modern új generációs autópark fejlődése végett csatlakoztunk a nemzetközi hírnévvel rendelkező multinacionális cég Point S franchise rendszeréhez. Csatlakozásunk célja, hogy mindig a legmegfelelőbb termékeket, alkatrészeket tudjuk ajánlani valamint biztosítani minden körülmények között az Önök számára. Ezt csak magasan képzett szakemberekkel (részéről megfelelő továbbképzésekkel, gyárlátogatásokkal, munkásaink állandó tesztelésével) tudjuk elérni Ezért lett a sikeres vállalkozás létfontosságú alkotóeleme része a Point S filozófiának: 100% vevői elégedettség. Az alacsony árak nálunk soha nem mehetnek a minőség rovására! Címünk: 1047 Budapest, Bem u. 2. (Váci út 49) Kapcsolat: Tel: (06-1)272-09-11 Fax: (06-1)272-09-12 Mobil: Műhely: (06)70/320-42-31 Ungvári György: (06)70/380-76-16 Nyitvatartás: H-P: 08-19.00 Szo: 08-15.00 Vas: Zárva
Handelsaktivität Einzelhändler, Dienstleister
MARKEN Michelin
Komitat:
Pest
Anschrift:
2143 , Magyar u. 2.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Großhändler
PRODUKTE
8.Széta Consulting Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1097 , Gubacsi út 30.
Über uns: A SZÉTA KFT 1991-ben alakult. 1993-ban nyitottuk meg a hegesztés technikai üzletágat. 1994-ben szerződéses kapcsolattal, az Elektrode Jesenice, európahírű szlovén hegesztőanyaggyár hivatalos magyarországi képviseleti jogát megkaptuk. Ez idő óta látjuk el a magyar ipart a jesenicei gyár kiváló minőségű, az ipari igényeket széles választékával kielégítő termékeivel. Kínálatunk bővítése miatt több neves hegesztő-, forrasztóanyag gyártó cég magyarországi képviseletével létesítettünk viszonteladói kapcsolatot. A hegesztéshez kapcsolódó tevékenységek eszközellátásával is bővítettük szolgáltatásainkat.
Handelsaktivität Importeur, Großhändler, Vertreter
Firmenprofil: Großhandel und Import von Akkumulatoren und Schweissmitteln.
9.Autó-Rábl Kft.
Komitat:
Komárom-Esztergom
Anschrift:
2536 , Béke tér 7.
10.Starter Akkumulátorgyártó Kft.
Komitat:
Heves
Anschrift:
3300 , Meder út 20.
Über uns: A társaság 1990-ben savas indítóakkumulátorok gyártására és kereskedelmére alakult 7.000.000 Ft törzstőkével. Megalakulásakor már több mint 10 éves gyártási tapasztalattal rendelkezett a vállalkozás, mert a Mátra VOLÁN Rt. műhelye alakult át önálló vállalkozássá. A gyártás kifejezetten a tehergépjárművek, mezőgazdasági gépek és autóbuszok indító akkumulátoraira specializálódott. Kezdetben keménygumi edényes akkumulátorok összeszerelése volt a gyártási profil, amely 1993-ban kiegészült a polipropilén edényes akkumulátorok gyártásával. Időközben a keménygumi edényes akkumulátorok gyártása visszaszorult, a polipropilén edényes akkumulátorok választéka pedig kibővült. Jelenleg a tehergépkocsi akkumulátorok közül a hazai piacon elterjedt minden alaptípus szerepel a cég kínálatában. A Gazdasági Minisztérium pályázatának igénybevételével 2001 évben került bevezetése az EN ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer az akkumulátorok gyártásánál. Ma a STARTER márkanévvel jelzett akkumulátorokkal az indítóakkumulátorok csak nem teljes kínálatát biztosítja a STARTER Kft. A saját gyártás mellett a keresletnek megfelelően prémium típusokat is értékesít a cég, amely különféle importmárkák kínálatát jelenti. Az indító akkumulátorok mellett a meghajtó akkumulátorok, helyhez kötött akkumulátorok és egyéb speciális akkumulátorok növelik a cég kínálatát. A vevőkörben jelenleg meghatározók a tehergépjármű indító akkumulátorok felhasználói. A megcélzott vevőkörünk tipikusan a tehergépjármű végfelhasználók. Kiemelt felhasználóink a VOLÁN Rt-k., melyek egyben meghatározó referenciáink is. A mezőgazdaság akkumulátor igényének kielégítése a másik fontos piaci célterületünk. Egyre nagyobb részarányt képvisel az utóbbi években a személygépkocsi és motorkerékpár akkumulátorok részesedése a vállalkozás forgalmában. A vállalkozás jövőjét a versenyben való helytállás fokozottan határozza meg. A cég ezért folyamatosan bővíti szolgáltatásait. A környezetvédelem előírásait teljes mértékben figyelembe véve a felhasznált akkumulátorok visszagyűjtése fontos részévé vált a vállalkozásnak. Szerződéses partnereink és minden más hulladék kibocsátó részére ez a szolgáltatásunk rendelkezésre áll. A cégnek ez a profilja egyenrangú helyet foglal el a fő tevékenységével.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Einzelhändler, Großhändler
Firmenprofil: Herstellung und Handel mit Batterien
11.Akkufémker Kft.
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5000 , Mester út 35.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
12.Kordély és Társai Kft.
Komitat:
Somogy
Anschrift:
7400 , Nyár u. 23.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1155 , Kolozsvár út 46/A.
14.Saga Kereskedelmi Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1103 , Gyömrői út 105.
Handelsaktivität Hersteller, Importeur, Großhändler
15.Kálvária-Aksiker Kft.
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6725 , Rigó u. 6.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1138 , Váci út 156.
Über uns: A Láng Kft. 1990 szeptemberében egy 30 nm alapterületű pincehelyiségben indult 3 fővel és csekély raktárkészlettel. Mára Magyarország egyik piacvezető autóalkatrész importőr cégévé fejlődött, mintegy 185 főt foglalkoztatunk, közel 5000 nm alapterületű raktárhelyiségünkben több, mint 80 ezer féle, 1 millió darab alkatrészt tárolunk. Láng Kereskedelmi Kft. elsõsorban a minőségi autóalkatrészek forgalmazása révén szerezte meg piacvezető pozícióját a magyarországi autóalkatrész kereskedelemben.
Handelsaktivität Importeur, Großhändler
Firmenprofil: Handel mit Ersatzteilen für Kraft- und Straßenfahrzeuge. Sonstiger Großhandel.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1097 , Táblás u. 36-38.
Handelsaktivität Großhändler
Komitat:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Anschrift:
3533 , Ládi telepi u. 4.
Handelsaktivität Großhändler
PRODUKTE Akkumulatoren
MARKEN Daewoo, Ista, Mibat
Firmenprofil: Großhandel von Akkumulatoren.
Komitat:
Pest
Anschrift:
2120 , Kolozsvár u. 44/A
Komitat:
Fejér
Anschrift:
8000 , Budai út 254.
Über uns: Azakkumulátoros tevékenységnek több évtizedes múltja van. A barkácsbolt fő profilja: zár, kilincs, zárbetét szaküzlet.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler, Dienstleister
Firmenprofil: Einzel- und Großhandel mit Akkkumulatoren, Schlössern, Beschlägen, Nägeln und Verbindungselementen
22.BPS Business Power Systems Kft.
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1149 , Angol u. 32.
Komitat:
Jász-Nagykun-Szolnok
Anschrift:
5000 , Bercsényi út 10/A
Über uns: Cégünk akkumulátor kis és nagykereskedelmével foglalkozik. Tevékenységi körünkbe tartozik még a munkaruházati termékek értékesítése, kis és nagykereskedelme. Raktárkészletünkből minden ügyfelünk megtalálja a neki szükséges akkumlátort, vagy igény esetén munkaruhát.
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
24.Autópatika Bt.
Komitat:
Zala
Anschrift:
8900 , Zrínyi Miklós u. 34/A
Komitat:
Budapest
Anschrift:
1188 , Lajos u. 11/B
Handelsaktivität Hersteller, Großhändler
27.Római Akkumulátor Kft.
Komitat:
Csongrád
Anschrift:
6721 , Római krt. 30.
Komitat:
Hajdú-Bihar
Anschrift:
4031 , Széchenyi u. 99/B
Handelsaktivität Einzelhändler, Großhändler
Die Suche dauerte 0.00 s lang